طرز تهیه دیپ بادمجان

طرز تهیه دیپ بادمجان و ارده دیپ بادمجان و پنیر دیپ بادمجان چیست دیپ نخود و بادمجان دیپ بادمجان یونانی

دیپ بادمجان از سس های بسیار محبوب در خاورمیانه است که با انواع غذاهای سنتی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دیپ بادمجان در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم دیپ بادمجان
بادمجان۳ عدد متوسط
سیر۳ حبه
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
ارده¼ پیمانه
آب لیمو۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاهبه مقدار کافی
روغن زیتون و پودر پاپریکابرای تزیین روی دیپ

طرز تهیه دیپ بادمجان

مرحله اول

برای تهیه دیپ بادمجان خوشمزه در ابتدای کار بادمجان ها و فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس روی شعله گاز قرار می دهیم تا کباب شوند و پوست شان به طور کامل بسوزد.

نکته: اگر می خواهید دیپ طعم دودی نداشته باشد، می توانید بادمجان و فلفل دلمه ای درون فر قرار دهید تا بپزند.

مرحله دوم

پس از اینکه بادمجان و فلفل دلمه ای کباب شدند، آنها را از روی حرارت بر می داریم و درون کیسه فریزر یا یک ظرف درب دار قرار می دهیم تا به خوبی عرق کنند و پوست شان به راحتی جدا شود.

مرحله سوم

پس از گذشت ۱۵ دقیقه بادمجان و فلفل دلمه ای را از ظرف خارج کرده و پوست شان را جدا می کنیم، سپس روی تخته قرار داده و به صورت ساطوری خرد می کنیم. در ادامه مواد ساطوری شده را درون یک کاسه می ریزیم.

مرحله چهارم

در این مرحله سیرها را پوست می گیریم و با رنده ریز رنده می کنیم، سپس به کاسه می افزاییم. در ادامه ارده را به همراه مقداری آب لیمو ترش، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا به آرامی مواد را زیر و رو می کنیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک تا چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد به خوبی با هم تلفیق شود.

مرحله ششم

پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس مقداری روغن زیتون را پودر پاپریکا ترکیب کرده و برای تزیین روی دیپ می ریزیم.

نکته: در برخی رسپی ها برای تزیین این دیپ از فلفل قرمز خرد شده استفاده می شود که باعث تندتر شدن طعم دیپ می شود.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 18 بهمن 1401

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.