طرز تهیه پودر پانکو به روش فست فودی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه پودر پانکو
پودر پانکو یکی از محبوب ترین پودرهای سوخاری است که می توانیم آنرا در رنگ های متنوعی درست کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پودر پانکو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم پانکو درشت | |
نان باگت | ۳ عدد |
رنگ خوراکی نارنجی | ۵ قطره |
به جای رنگ خوراکی می توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید |
طرز تهیه پودر پانکو
مرحله اول
برای تهیه پودر پانکو به روش خانگی در ابتدای کار نان های باگت را در فضای باز قرار می دهیم تا خشک شوند. البته برای خشک کردن نان ها می توانیم از راه های دیگری نیز استفاده کنیم.
مرحله دوم
برای سرعت بخشیدن به خشک شدن نان ها، می توانیم آنها را جلوی باد پنکه یا کولر نیز قرار دهیم. روش دیگری که باعث می شود خشک کردن نان ها تسریع شود، قرار دادن آنها درون فر است.
مرحله سوم
پس از اینکه به هر روشی نان ها را خشک کردیم، به سراغ پودر کردن آنها می رویم. برای این منظور ابتدا باید تصمیم بگیریم که پودر را به صورت ریز آماده کنیم یا به صورت درشت.
مرحله چهارم
برای داشتن پودر ریز کافیست نان های خشک شده را به تکه های کوچکتر تقسیم کرده و درون مخلوط کن بریزیم، سپس چند پالس بزنیم تا نان ها پودر شوند. البته باید مراقب باشیم نان ها بیش از حد پودر نشوند.
مرحله پنجم
اگر بخواهیم پودر پانکو را به صورت فست فودی و درشت درست کنیم، باید نان ها را با رنده درشت رنده کنیم. پس از رنده کردن نان ها، آنها را روی یک دستمال نخی پهن می کنیم.
مرحله ششم
حالا رنگ خوراکی نارنجی را با کمی آب ترکیب کرده و روی پودر نان اسپری می کنیم. برای اینکه پودر پانکو به صورت یکدست رنگ بگیرد، باید هنگام اسپری کردن، آنرا کمی زیر و رو کنیم.
نکته: رنگ پودر پانکو اختیاری است و می توانیم از رنگ های دیگر مثل قرمز، سبز و … نیز استفاده کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه تمام پودر پانکو یکرنگ شد، آنرا روی پارچه پهن می کنیم و اجازه می دهیم خشک شود. همانطور که در بالا ذکر کردیم، به جای رنگ خوراکی می توانیم از زعفران دم کرده هم برای رنگی کردن پودر پانکو استفاده کنیم.
نکته: اگر پودر پانکو را بعد از رنگ کردن، به طور کامل خشک نکنیم، به دلیل رطوبت خیلی سریع کپک می زند.
- منبع :
- sarayeorganik