طرز تهیه پاستا مرغ و بیکن ساده با طعم بی نظیر

طرز تهیه پاستا مرغ و بیکن ساده با طعم بی نظیر

طرز تهیه پاستا مرغ و بیکن پاستا مرغ و بیکن یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشور ایتالیا است که طرفدارهای زیادی …

طرز تهیه رولت بادمجان به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رولت بادمجان به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رولت بادمجان رولت بادمجان یکی از انواع پیش غذاهای مجلسی و خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی درست می …

طرز تهیه حلوای لبو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای لبو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه حلوای لبو حلوای لبو یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که بسیار خوشرنگ و جذاب است، برای مشاهده …

طرز تهیه کتلت سیب زمینی ساده

طرز تهیه کتلت سیب زمینی ساده طرز تهیه کتلت سیب زمینی با گوشت طرز تهیه کتلت سیب زمینی شیرازی دانلود طرز تهیه کتلت سیب زمینی طرز تهیه کتلت سیب زمینی برای 4 نفر طرز تهیه کتلت سیب زمینی فست فود

کتلت سیب زمینی یکی از انواع غذاهای ساده بین المللی است که در سراسر دنیا با نام های متنوعی شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کتلت سیب زمینی ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده (اختیاری)۲۵۰ گرم
پیاز۱ عدد
گشنیز و جعفری۱۰۰ گرم
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۳ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کتلت سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کتلت سیب زمینی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را پوست می گیریم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم و درون یک کاسه مناسب می ریزیم. در صورت تمایل می توانیم سیب زمینی ها را ابتدا آبپز کرده، سپس رنده کنیم.

مرحله دوم

البته باید بدانید که سیب زمینی آبپز روغن بیشتری جذب می کند و اگر سیب زمینی را به صورت خام رنده کنیم، کتلت سالم تری خواهیم داشت. در ادامه پیاز را پوست گرفته و آنرا نیز درون کاسه رنده می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیب زمینی و پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم تا آب اضافی شان به طور کامل خارج شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه سیب زمینی و پیاز داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا جعفری و گشنیز را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به همراه پودر سیر، آرد نخودچی، تخم مرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم تا یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کتلت استراحت کند. پس از گذشت این زمان کاسه را از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا مقداری روغن به تابه اضافه کرده و اجازه می دهیم داغ شود. در ادامه با دست مرطوب به اندازه یک نارنگی از مایه کتلت بر می داریم و آنرا به صورت گرد شکل می دهیم. در ادامه با کف دست مایه کتلت را تخت می کنیم.

مرحله هفتم

سپس درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم یک سمت کتلت ها سرخ شود. پس از اینکه یک سمت کتلت ها سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز به طور کامل سرخ شود.

مرحله هشتم

پس از اینکه کتلت ها به طور کامل سرخ شدند، آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود، سپس در ظرف دلخواه می چینیم و سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 8 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.