مطالب پر بازدید
طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه آش گوجه فرنگی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش گوجه فرنگی مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش گوجه فرنگی آش گوجه فرنگی یکی از انواع آش های خوشمزه و ساده است که معمولا در فصل پاییز و …

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی برای صبحانه و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی برای صبحانه و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنکیک سیب زمینی پنکیک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرلندی است که با مواد ساده ای تهیه …

طرز تهیه دونات مرغ

طرز تهیه دونات مرغ با سیب زمینی دونات مرغ به خانه برمیگردیم طرز تهیه دونات مرغ در فر دونات مرغ با نان تست دونات مرغ کنجدی فیلم دونات مرغ

دونات مرغ یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و خوش عطر است که این میان وعده لذیذ و پرطرفدار را خیلی راحت و سریع می‌توانید آماده کنید و برای پذیرایی در مهمانی‌ها از این سوخاری شیک و مجلسی برای پیش غذا استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دونات مرغ در ادامه با سایت آموزشی پانامگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ۶۰۰ گرم
پیاز بزرگ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای کوچک۱ عدد
سیر۴ حبه
تخم گیشنیزنصف قاشق چایخوری
زعفران دم‌کرده غلیظ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبهبه مقدار لازم
روغنبه مقدار لازم
آرد سفید به همراه ادویهبه مقدار لازم
پودر سوخاری دانه درشتبه مقدار لازم
تخم مرغ۲ عدد

طرز تهیه دونات مرغ

مرحله اول

برای تهیه دونات مرغ ابتدا سینه‌های مرغ را روی سطح صاف قرار دهید و استخوان‌های آن‌ را کاملا جدا کنید و سپس مرغ‌ها را در چرخ گوشت، دو بار چرخ کنید یا در غذاساز بریزید و به شکل پوره در بیاورید، بعد سینه‌های چرخ شده را در ظرف بزرگی بریزید.

مرحله دوم

سپس یک فلفل دلمه‌ای را که با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان در اندازه و رنگ دلخواه و یا ترکیبی از دو یا سه رنگ است، بشورید و با رنده ریز رنده کنید و یا با چرخ گوشت چرخ کنید و روی مرغ‌ها بریزید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

مرحله سوم

بعد یک پیاز بزرگ را پوست بگیرید و بشورید و با رنده ریز رنده کنید و سپس آب پیاز را با فشار دست کاملا بگیرید و سپس پیاز را به مخلوط مرغ و فلفل دلمه اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و عطر و طعم پیاز به خورد گوشت مرغ برود.

مرحله چهارم

حالا چند حبه سیر را پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید و روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس مقداری تخم گیشنیز را آسیاب کنید و پودر آن را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله پنجم

بعد به دلخواه خودتان مقداری زعفران را در یک ظرف بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد و غلیظ شود سپس مقداری از زعفران دم کرده را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر و طعم و رنگ زعفران کاملا به خورد مواد رود.

مرحله ششم

سپس به مقدار لازم نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود، به دلخواه و ذائقه خودتان اگر غذاهای تند را می‌پسندید می‌توانید مقدار کمی فلفل قرمز را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله هفتم

بعد ۳ قاشق آرد سفید یا آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و با دست مقداری ورز دهید تا خمیر تشکیل شده صاف و یکدست شود بعد روی ظرف را سلفون بکشید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و خوب جا بیفتد.

مرحله هشتم

سپس روی یک سطح صاف سلفون یا نایلون پهن کنید و بعد مایه مرغ را روی آن قرار دهید و با دست پهن و صاف کنید و بعد با کاتر یا قالب دونات برش بزنید و سپس برش‌های مرغ را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت و منسجم شوند.

مرحله نهم

در این فاصله در یک ظرف تخم‌مرغ‌ها را بریزید و با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و سپس به دلخواه خودتان ادویه‌ها مثل فلفل سیاه، نمک، فلفل قرمز و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ادویه‌ها کاملا به خورد تخم‌ مرغ‌ها برود.

مرحله دهم

سپس در ظرف دیگری آرد را بریزید و ادویه‌های دلخواه را به مقدار لازم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و بافت آرد یکدست شود و کنار بگذارید و بعد در ظرف دیگری پودر سوخاری دانه درشت را بریزید و کنار بگذارید.

مرحله یازدهم

حالا دونات‌های مرغ را از فریزر در بیاورید و ابتدا در آرد کاملا بغلتانید تا آرد سطح دونات را کامل بپوشاند و بعد در مایه تخم‌مرغی فرو کنید و ۲ ثانیه نگه دارید تا همه جای دونات‌ها تخم‌مرغی شود و سپس آن‌ها را در پودر سوخاری کامل بغلتانید.

مرحله دوازدهم

سپس در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد دونات‌ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند و سپس برگردانید تا طرف دیگر هم خوب سرخ شود و بعد از آن از روی حرارت بردارید.

مرحله سیزدهم

دونات‌های سوخاری را روی پارچه نخی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود و بعد دونات مرغ را در یک ظرف مناسب بچینید و با چند برگ نعناع و شوید تزئین کنید و به عنوان یک فینگر فود یا پیش غذای خوشمزه و سالم و شیک سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 اسفند 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.