مطالب پر بازدید
طرز تهیه کاری میگو به روش هندی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کاری میگو به روش هندی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کاری میگو کاری میگو از غذاهای خوشمزه کشور هند است که در جنوب کشورمان نیز با دستور متفاوتی درست می شود، …

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه نان سیر ساده با خمیر خانگی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان سیر ساده با خمیر خانگی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه نان سیر ساده نان سیر از پیش غذاهای خوشمزه فست فودی است که می توانیم آنرا به عنوان یک غذای کامل …

طرز تهیه خورش کدو سبز ساده

طرز تهیه خورش کدو مسما طرز تهیه کدو سبز عکس خورش کدو سبز طرز تهیه خورش کدو سبز بدون گوشت خورشت کدو ساده طرز تهیه خورش کدو سبز با غوره خورش کدو سبز با گوشت خورش کدو سبز مجلسی

خورش کدو سبز یکی از خورش های ساده و قدیمی ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش کدو سبز ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو سبز۴ عدد قلمی
گوشت خورشتی۴۰۰ گرم
گوجه فرنگی۴ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
غوره (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
آبغوره۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه، دارچین و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش کدو سبز ساده

مرحله اول

برای تهیه خورش کدو سبز خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه کمی روغن داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و پیاز را به خوبی تفت می دهیم.

مرحله دوم

پس از اینکه پیاز سبک و شیشه ای شد، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به پیاز اضافه کرده و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم. در ادامه گوشت را به صورت قورمه ای خرد کرده و پس از شستشو به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله گوشت را به خوبی تفت می دهیم تا تغییر رنگ داده و کمی سرخ شود. پس از اینکه گوشت خورشتی سرخ شد، رب گوجه فرنگی را به خورش اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رب کاملا سرخ شود.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که تفت دادن رب گوجه فرنگی خیلی مهم است، چون هم باعث خوشرنگ تر شدن خورش می شود، هم روی طعم خورش تاثیر می گذارد. پس از اینکه رب را سرخ کردیم، ۴ لیوان آب جوش اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس کف های روی سطح آب را با قاشق جمع کرده و دور می ریزیم. در ادامه درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم که گوشت به طور کامل بپزد.

مرحله ششم

در حین پخت گوشت، کدوها را پوست می گیریم و درون یک ظرف مناسب قرار می دهیم. در ادامه مقداری نمک روی کدوها می پاشیم و آنها را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله هفتم

در این مرحله کدوها را آبکشی می کنیم و با یک دستمال تمیز خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، کدوها را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا کدوها را به خوبی تفت می دهیم تا به صورت یکدست سرخ شوند، سپس از تابه خارج می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه گوجه فرنگی ها را از وسط نصف می کنیم و آنها را نیز به تابه اضافه کرده و سرخ می کنیم.

مرحله نهم

پس از گذشت یک ساعت از پخت گوشت، زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک، دارچین و آبغوره به قابلمه اضافه می کنیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه کدو سبز و گوجه فرنگی سرخ شده را به خورش اضافه می کنیم.

مرحله دهم

در صورتی که تمایل داشته باشیم، می توانیم مقداری غوره هم به خورش اضافه کنیم. در پایان پس از اینکه خورش به خوبی جا افتاد، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه برنج ساده یا کته سرو می کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.