طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ مجلسی و طعمی بی نظیر
طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ
سالاد ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در سراسر جهان با نام سالاد پاستا شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ماکارونی فرمی | ۱ بسته |
هویج | ۲ عدد |
سینه مرغ | ۴۰۰ گرم |
پیاز برای پخت مرغ | ۱ عدد |
خیار شور | ۶ عدد متوسط |
سیب زمینی (اختیاری) | ۱ عدد متوسط |
کنسرو ذرت | ۱ لیوان |
ماست چکیده | ½ پیمانه |
سس مایونز | ½ پیمانه |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ
مرحله اول
برای تهیه سالاد ماکارونی ساده ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب، ۱ عدد پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.
مرحله دوم
پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، کف های سفید رنگ روی سطح آب را به طور کامل با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد.
نکته
حتما کف هایی که از گوشت مرغ خارج می شوند را با قاشق جمع کرده و دور بریزید تا در پایان مرغ شما هیچگونه بو و طعم زهمی نداشته باشد.
مرحله سوم
پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد و مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه هویج و سیب زمینی را نیز به همراه ۱ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا هویج و سیب زمینی به طور کامل بپزند. پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد و هویج و سیب زمینی پختند، آنها را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری نمک و روغن به آب اضافه می کنیم. پس از اینکه آب جوش آمد، ماکارونی را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان می دهیم تا ماکارونی به طور کامل بپزد و نرم شود، سپس آنرا آبکشی می کنیم. در ادامه ماکارونی را به همراه گوشت مرغ، سیب زمینی، هویج و ذرت داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله خیارشورها را به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ماست و سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش، روغن زیتون، آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه جداگانه می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا مواد سس را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که ما برای سالم تر بودن سالاد از ماست استفاده کرده ایم، در صورت تمایل می توانید به جای ماست هم از سس مایونز استفاده کنید.
مرحله نهم
در این مرحله مواد سس را به کاسه حاوی سالاد اضافه کرده و به آرامی مواد را زیر و رو می کنیم تا تمام مواد سالاد به سس آغشته شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.
نکات تهیه سالاد ماکارونی
خمیر شدن سالاد
یکی از مشکلات شایع در تهیه سالاد ماکارونی این است که پس از آماده شدن سالاد، متوجه می شویم که ماکارونی ها حالت خمیری پیدا کرده اند. دلیل این مشکل این است که ماکارونی بیش از حد درون آب جوش باقی مانده است. برای پیشگیری از این مشکل پس از ۷ دقیقه، ماکارونی ها را تست کنید و در صورتی که پخته بودند، آبکشی کنید.
سس رستورانی سالاد ماکارونی
اگر به دنبال یک تجربه فراتر از سس مایونز معمولی و سنتی برای سالاد ماکارونی خود هستید، ما یک فرمول جذاب برای شما آماده کردهایم. برای تهیه این سس رستورانی، نیاز به ۵ قاشق غذاخوری مایونز، ۲ قاشق غذاخوری سس خردل، ۲ قاشق غذاخوری ماست یونانی، ۲ قاشق چایخوری عسل و ۲ قاشق چایخوری آب لیمو دارید.
به این مواد، ادویههایی نظیر نمک و فلفل سیاه تازه نیز اضافه کنید. بعد از ترکیب تمامی مواد، مخلوط را بهخوبی هم بزنید تا به یک سس یکدست و خوشطعم برسید. پس از آمادهسازی، سس را در یخچال قرار دهید تا طعمها بهخوبی با یکدیگر ادغام شوند، سپس به سالاد ماکارونی خود افزوده و لذت ببرید.
- منبع :
- ashpazi_ba_kefayeh