طرز تهیه قارچ سوخاری ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه قارچ سوخاری ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه قارچ سوخاری ساده قارچ سوخاری از غذاهای فست فودی پرطرفدار است که معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود، برای …

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و ذرت طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ برای ۸ نفر عکس سالاد ماکارونی با مرغ طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و کاهو فیلم سالاد ماکارونی با مرغ طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و قارچ طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و هویج

سالاد ماکارونی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که در سراسر جهان با نام سالاد پاستا شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ماکارونی فرمی۱ بسته
هویج۲ عدد
سینه مرغ۴۰۰ گرم
پیاز برای پخت مرغ۱ عدد
خیار شور۶ عدد متوسط
سیب زمینی (اختیاری)۱ عدد متوسط
کنسرو ذرت۱ لیوان
ماست چکیده½ پیمانه
سس مایونز½ پیمانه
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
آویشن۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

مرحله اول

برای تهیه سالاد ماکارونی ساده ابتدا گوشت مرغ را به همراه ۲ لیوان آب، ۱ عدد پیاز و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

پس از اینکه آب به نقطه جوش رسید، کف های سفید رنگ روی سطح آب را به طور کامل با قاشق جمع می کنیم و دور می ریزیم، سپس حرارت را کم می کنیم و اجازه می دهیم گوشت مرغ به طور کامل بپزد.

مرحله سوم

پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد و مرغ پخت، آنرا به صورت ریش ریش یا نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه هویج و سیب زمینی را نیز به همراه ۱ لیوان آب درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا هویج و سیب زمینی به طور کامل بپزند. پس از اینکه آب درون قابلمه به طور کامل کشیده شد و هویج و سیب زمینی پختند، آنها را پوست گرفته و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری نمک و روغن به آب اضافه می کنیم. پس از اینکه آب جوش آمد، ماکارونی را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

حالا حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه زمان می دهیم تا ماکارونی به طور کامل بپزد و نرم شود، سپس آنرا آبکشی می کنیم. در ادامه ماکارونی را به همراه گوشت مرغ، سیب زمینی، هویج و ذرت داخل یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله خیارشورها را به صورت نگینی خرد کرده و به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ماست و سس مایونز را به همراه آب لیمو ترش، روغن زیتون، آویشن و مقداری نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه جداگانه می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا مواد سس را به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. توجه داشته باشید که ما برای سالم تر بودن سالاد از ماست استفاده کرده ایم، در صورت تمایل می توانید به جای ماست هم از سس مایونز استفاده کنید.

مرحله نهم

در این مرحله مواد سس را به کاسه حاوی سالاد اضافه کرده و به آرامی مواد را زیر و رو می کنیم تا تمام مواد سالاد به سس آغشته شوند، سپس روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و تا زمان سرو در یخچال قرار می دهیم.

نکات تهیه سالاد ماکارونی

خمیر شدن سالاد

یکی از مشکلات شایع در تهیه سالاد ماکارونی این است که پس از آماده شدن سالاد، متوجه می شویم که ماکارونی ها حالت خمیری پیدا کرده اند. دلیل این مشکل این است که ماکارونی بیش از حد درون آب جوش باقی مانده است. برای پیشگیری از این مشکل پس از ۷ دقیقه، ماکارونی ها را تست کنید و در صورتی که پخته بودند، آبکشی کنید.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 16 خرداد 1401
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.