طرز تهیه ترشک انار ملس به روش بازاری با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ترشک انار
ترشک انار یکی از انواع خوردنی های خوشمزه و بسیار پرطرفدار فصل پاییز است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترشک انار در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم ترشک انار | |
انار دان شده | ۲۵۰ گرم |
رب انار ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نبات | ۱ تکه |
زرشک (اختیاری) | ۱ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه ترشک انار
مرحله اول
برای تهیه ترشک انار خوشمزه به روش بازاری ابتدا باید از انار مناسب استفاده کنیم. برای ترشک همانطور که از نامش مشخص است باید از انارهای ترش مزه استفاده کنیم تا در پایان ترشک با کیفیت تری داشته باشیم.
مرحله دوم
در این مرحله انارها را به صورت یکدست دان می کنیم و تمام قسمت های سفید رنگ بین دانه های انار را جدا می کنیم. در ادامه دانه های انار را درون یک کاسه مناسب می ریزیم و با گوشتکوب به طور کامل له می کنیم.
مرحله سوم
نکته ای که باید به آن توجه داشته باشیم این است که می توانیم آب انار را صاف کنیم و از دانه های انار در ترشک استفاده نکنیم. البته در روش بازاری فقط انار را له می کنند و دانه های آن درون ترشک وجود دارند.
مرحله چهارم
در این مرحله انار له شده را درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب انار شروع به حباب شدن کند، سپس نسبت به ذائقه خود یک تکه نبات و مقداری زرشک نیز اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
اگر بخواهیم ترشک طعمش ملس باشد، باید مقدار بیشتری نبات اضافه کنیم و اگر تمایل داشته باشیم طعم ترشک کاملا ترش باشد، باید ۱ تکه بسیار کوچک نبات اضافه کنیم تا باعث تعادل طبع ترشک انار شود.
مرحله ششم
حالا باید مواد را به صورت متداوم هم بزنیم تا به غلظت مناسب برشد. زمانی که ترشک غلیظ شد، رب انار را اضافه می کنیم و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در نهایت اجازه می دهیم ترشک خنک شود، سپس آنرا سرو می کنیم.
- منبع :
- ashpazi_ba_kefayeh