طرز تهیه کوکوی گشنیز به روش مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوکوی گشنیز

طرز تهیه کوکوی گشنیز , دستور پخت کوکوی گشنیز مجلسی

کوکوی گشنیز، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با طعم دلچسب سبزیجات و ادویه‌های خوش عطر و طعم، لحظاتی دلنشین برای خوراکی‌های کنار سفره ایجاد می‌کند. این غذا نه تنها به دلیل طعم بی‌نظیرش بلکه به خاطر روش آسان و سریع پختش در بین ایرانیان بسیار محبوب است. نکته کلیدی در تهیه این کوکو، استفاده از گشنیز و جعفری تازه و خوش عطر است که باعث می‌شود طعم غذا فوق‌العاده شود. این دستور پخت ساده ولی کاملاً دلپذیر، گزینه‌ای عالی برای شام‌های سبک یا پیش غذا در مهمانی‌ها است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکوی گشنیز در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
گشنیز۳۰۰ گرم
جعفری۳۰۰ گرم
سیر۲ حبه
تخم مرغ۳ عدد
آرد نخودچی۲ قاشق غذاخوری
ادویه کاری۱ قاشق چایخوری
گردوی خرد شده۴ قاشق غذاخوری
زرشک۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه کوکوی گشنیز

 

مرحله ۱: آماده‌سازی سبزیجات

ابتدا، گشنیز و جعفری خریداری شده را با دقت پاک کنید. اطمینان حاصل کنید که تمام برگ‌های زرد و خشک شده جدا شوند. سپس، آن‌ها را زیر آب سرد به خوبی بشویید تا تمام خاک و آلودگی‌ها از بین بروند. بعد از شستن، سبزیجات را روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا کاملا خشک شوند. این کار اهمیت زیادی دارد، چرا که رطوبت اضافی می‌تواند باعث شل شدن و وا رفتن کوکو شود.

مرحله ۲: خرد کردن سبزیجات و افزودن ادویه‌ها

پس از خشک شدن کامل سبزیجات، آن‌ها را به صورت ریز خرد کنید. سپس، سیر را رنده کرده و به همراه ادویه‌های مورد نظرمان به سبزیجات اضافه کنید. مخلوط کردن سیر رنده شده در این مرحله به افزایش طعم و عطر کوکو کمک شایانی می‌کند.

مرحله ۳: افزودن تخم مرغ و تهیه مخلوط کوکو

در این مرحله، سه عدد تخم مرغ را به مخلوط سبزیجات و ادویه‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. اگر متوجه شدید که مواد کمی سفت است و به خوبی به هم نمی‌چسبند، می‌توانید یک تخم مرغ دیگر اضافه کنید.

مرحله ۴: سرخ کردن کوکو

یک تابه را با مقدار کمی روغن چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس، مخلوط کوکو را داخل تابه بریزید و آن را فشرده کنید. در تابه را ببندید و کوکو را برای حدود ۵ تا ۶ دقیقه سرخ کنید.

مرحله ۵: راهنمایی برای بافت کوکو

ضخامت کوکو بستگی به سلیقه شما دارد؛ نازک‌تر باشد، زودتر و تردتر می‌شود و اگر ضخیم‌تر باشد، بافت نرم‌تری خواهد داشت. پس از این مدت، کوکو را برگردانده و سمت دیگر آن را نیز به همین ترتیب سرخ کنید.

مرحله ۶: سرو کوکو

کوکوی سرخ شده را در بشقاب بچینید و به دلخواه با سس کچاپ یا سس دلخواه دیگری سرو کنید. این غذا با طعم سس کچاپ ترکیب فوق‌العاده‌ای ایجاد می‌کند. نوش جان!

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 7 آذر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.