طرز تهیه دسر شعریه به روش مجلسی با طعم بسیار عالی

طرز تهیه دسر شعریه

طرز تهیه دسر شعریه با خامه طرز تهیه شعریه با شیر عسل طرز تهیه دسر شعریه کرمدار طرز تهیه شعریه ساده طرز تهیه شعریه با نشاسته طرز تهیه شعریه با بیسکویت

دسر شعریه یکی از دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافت سبک و نرم و لطیفی دارد، این دسر خاورمیانه‌ای طرفداران زیادی در همه جای دنیا دارد و آن را می‌توانید به عنوان یک میان وعده ساده و شیک، خیلی سریع و راحت آماده و استفاده کنید، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر شعریه در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم دسر شعریه
شعریهیک پاکت
شیر عسلی۱ عدد
کره۵۰ گرم
بیسکوئیت پتی پور یا بیسکوئیت لوتوسنصف بسته
کرم لوتوس۲ قاشق غذا خوری
پودر پستهبه مقدار دلخواه

طرز تهیه دسر شعریه

مرحله اول

ابتدا شعریه را داخل یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی تفت دهید، با قاشق شعریه را هم بزنید تا همه آن‌ها تفت بخورند و رنگ آن‌ها کمی تغییر کند، توجه کنید که حرارت خیلی کم باشد که شعریه‌ها نسوزند و مدام آن‌ها را هم بزنید.

مرحله دوم

وقتی شعریه کمی تغییر رنگ داد کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کره کم‌کم ذوب شود و کاملا با شعریه مخلوط شود و به خورد آن برود، سپس نصف بسته از بیسکوئیت پتی‌پور را با میکسر یا آسیاب کاملا پودر کنید تا صاف و یکدست شود.

مرحله سوم

به جای بیسکوئیت پتی‌پور می‌توانید از بیسکوئیت لوتوس استفاده کنید و یا با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید از بیسکوئیت ساده یا بیسکوئیت‌ با طعم کاکائو استفاده کنید، بعد از آن بیسکوئیت‌ها را داخل تابه بریزید و کمی تفت دهید و با مواد مخلوط کنید.

مرحله چهارم

سپس شیر عسلی را کم‌کم به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و خمیر صاف و یکدستی تشکیل شود که به دست نمی‌چسبد، وقتی شیر عسلی کاملا به خورد بیسکوئیت‌ها رفت و یکدست شد، آن را کنار بگذارید تا کمی استراحت کند.

مرحله پنجم

بعد از چند دقیقه که طعم همه مواد کاملا با هم ترکیب شد خمیر تشکیل شده را داخل یک قالب سیلیکونی با شکل دلخواه و اندازه‌های کوچک بریزید و فشرده کنید و بعد به مدت تقریبا ۱ ساعت قالب را در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد و سفت شود.

مرحله ششم

اگر از قالب‌های سیلیکونی استفاده نمی‌کنید، می‌توانید مقداری از خمیر به اندازه یک گردو کوچک را بردارید و با دست فرم دهید و گلوله کنید و سپس آن‌ها را داخل یک سینی بچینید و بعد در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سفت و منسجم شود.

مرحله هفتم

بعد از این‌ که قالب را از یخچال بیرون آورید، انتهای آن را به آرامی به سمت بالا فشار دهید تا شیرینی‌ها به شکل مناسب و فرم گرفته از قالب خارج شوند و داخل یک ظرف بچینید، چون بافت شعریه لطیف است دقت کنید که ظاهرشان خراب نشود.

مرحله هشتم

سپس مقداری کرم لوتوس را که به روش بن‌ماری ذوب کرده‌اید روی شیرینی‌ها بریزید و بعد با پودر پسته روی آن را تزئین کنید، اگر می‌خواهید شیرینی‌هایی با طعم و ظاهر متنوع داشته باشید، می‌توانید از پودر نارگیل یا خرده‌های گردو استفاده کنید. در آخر دسر شعریه را داخل ظرف مناسب بچینید و این شیرینی‌های خوش طعم را همراه با چای سرو کنید.

دسته بندی: آموزش دسر
بروز رسانی توسط در شنبه 30 اردیبهشت 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
1 دیدگاه
  • ح ر ا 28 می 2023 at 22:07

    باسلام بسیار عالی بود

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.