طرز تهیه دمی گوجه فرنگی برای ۴ نفر

طرز تهیه دمی گوجه برای 4 نفر طرز تهیه دمی گوجه مجلسی طرز تهیه دمی گوجه با مرغ طرز تهیه دمی گوجه با گوشت طرز تهیه دمی گوجه با سیب زمینی طرز تهیه دمپخت گوجه با عدس طرز تهیه دمپخت گوجه دمی گوجه و بادمجان

برنج و کته به عنوان یکی از غذاهای اصلی ایرانیان محسوب می شود. برنج به دو صورت آبکش و کته پخته می شود. در روش آبکش، برنج در آب جوش، جوشانده شده و آبکش می شود. سپس در قابلمه دم می شود. در روش کت و دمی، برنج با آب درون قابلمه ریخته شده و پخته و در آخر دم کشیده می شود. در این حالت تمام خواص برنج درون آن باقی می ماند. دمی ها معمولا از ترکیب سبزیجات و گوشت و برنج تهیه می شود. دمی گوجه فرنگی یکی از این نوع دمی ها است که طعم فوق العاده ای دارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دمی گوجه فرنگی برای ۴ نفر در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنجدو و نیم پیمانه
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه، نمک و فلفلبه مقدار لازم

طرز تهیه دمی گوجه فرنگی برای ۴ نفر

مرحله اول

برای تهیه دمی گوجه فرنگی خوشمزه در ابتدای کار، برنج را شسته و با کمی آب و نمک حدود ۳۰ دقیقه تا چند ساعت خیس می کنیم. توجه داشته باشید که برنج هر چقدر کهنه تر باشد، باید مدت بیشتری خیسانده شود. پیاز را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک قابلمه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم

سپس اجازه می دهیم تا روغن داغ شود. سپس پیاز را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. سپس زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و تفت می دهیم. سیب زمینی ها را شسته و پوست می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم.

مرحله سوم

دو سوم آن را درون پیاز ها می ریزیم و بقیه را برای ته دیگ نگه می داریم. سیب زمینی ها را تفت می دهیم تا سرخ و پخته شود. سپس رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. گوجه ها را می شوییم

مرحله چهارم

سپس درون غذا ساز پوره می کنیم. سپس به مواد اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا بجوشد و خامی گوجه گرفته شود. سپس برنج خیس خورده را به آن اضافه کرده و هم می زنیم. آب آن را چک می کنیم.

مرحله پنجم

اگر آب آن کافی نبود، کمی آب جوش به آن اضافه می کنیم و می گذاریم برنج پخته شود و آب آن کشیده شود. یک قابلمه دیگر برداشته و کف آن را روغن و زردچوبه و نمک می ریزیم. سیب زمینی هایی که نگه داشته بودیم را کف قابلمه پهن می کنیم.

مرحله ششم

سپس برنج را روی سیب زمینی ها می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم. سپس دم کنی می گذاریم و حدود یک ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا دم بکشد. اگر برنج خشک بود می توان به آن کمی آب اضافه کرد.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 14 مهر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.