طرز تهیه لازانیا ساده گوشت چرخ کرده و قارچ با طعمی بی نظیر
طرز تهیه لازانیا ساده
لازانیا یکی از غذاهای معروف بین المللی است که در واقع یکی از پاستاهای معروف کشور ایتالیا است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه لازانیا ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
برای تهیه لازانیا، پیاز و گوشت چرخ کرده را با ادویهجات تفت دهید. قارچ و فلفل دلمهای اضافه کنید و رب گوجه را سرخ کنید. سپس سس بشامل درست کرده و لایههای لازانیا را با مواد و پنیر در ظرف فر بچینید.
مواد لازم برای ۴ نفر | مقدار مواد |
ورق لازانیا | ۵۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
پنیر پیتزا | ۴۰۰ گرم |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم سس بشامل | مقدار مواد |
آرد سفید | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۵۰ گرم |
شیر | ۲ لیوان |
طرز تهیه لازانیا ساده
مرحله ۱: تفت دادن پیاز
برای تهیه لازانیای ساده و خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود.
مرحله ۲: اضافه کردن گوشت و فلفل دلمهای
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد کرده و به تابه می افزاییم.
مرحله ۳: اضافه کردن قارچ و آب لیمو ترش
فلفل دلمه ای را هم کمی تفت می دهیم تا با دیگر مواد یکدست شود، سپس قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد می کنیم و به همراه آب لیمو ترش به تابه اضافه می کنیم. در ادامه قارچ را هم تفت می دهیم تا آب بیندازد و سرخ شود.
مرحله ۴: سرخ کردن رب گوجه فرنگی
در این مرحله مواد داخل تابه را یک سمت جمع می کنیم و در سمت دیگر رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم. رب گوجه فرنگی را چند دقیقه تفت می دهیم تا به طور کامل سرخ شده و طعم خامی اش گرفته شود.
مرحله ۵: آماده کردن سس بشامل
حالا درب تابه را می گذاریم تا مواد با آب خودشان بپزند. در همین حین سس بشامل را آماده می کنیم، برای این منظور آرد را درون یک تابه جداگانه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.
مرحله ۶: اضافه کردن کره و شیر به سس بشامل
حالا کره را اضافه کرده و به همراه آرد تفت می دهیم تا به طور کامل با هم یکدست شوند. در ادامه شیر گرم را اضافه می کنیم و به صورت مرتب مواد را هم می زنیم تا آرد گلوله نشود، سپس اجازه می دهیم سس غلیظ شود.
مرحله ۷: خنک کردن سس و مواد گوشتی
این سس را باید به صورت مداوم هم بزنیم تا غلظت آن شبیه فرنی شود، سپس از روی حرارت کنار می گذاریم و اجازه می دهیم خنک شود. مواد گوشتی را هم پس از اینکه آب درون تابه کشیده شد از روی حرارت کنار می گذاریم تا خنک شوند.
مرحله ۸: آمادهسازی فر و ورقهای لازانیا
در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به طور کامل گرم شود، سپس یک ظرف مناسب فر انتخاب می کنیم. در ادامه ورق های لازانیا را درون آب ولرم قرار می دهیم تا کمی نرم شوند.
مرحله ۹: لایهچینی لازانیا با سس و مواد گوشتی
حالا مقداری سس بشامل در کف ظرف می ریزیم، سپس یک ورقه لازانیا روی سس قرار می دهیم. در ادامه یک لایه نازک از مخلوط گوشت چرخ کرده روی ورق لازانیا پهن می کنیم، سپس کمی پنیر پیتزا و آویشن روی آن می پاشیم.
مرحله ۱۰: پخت و طلایی کردن لازانیا
به همین ترتیب مواد لازانیا را به صورت لایه ای روی هم می چینیم. لایه آخر را با پنیر پیتزا می پوشانیم، سپس ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا لازانیا آماده شود. در پایان پخت برای طلایی شدن روی پنیر، چند دقیقه گریل را روشن می کنیم.
- منبع :
- ilovelassanga