نکات خورش قیمه به روش رستورانی + رازهای خوشمزگی
نکات خورش قیمه
در این مطلب از سایت پانا مگ، نکات کلیدی پخت خورش قیمه، یکی از خورشهای محبوب ایرانی، را جمعآوری کردهایم. در این مقاله، نحوه انتخاب مواد اولیه مناسب، ترفندهای پخت، و چگونگی سرو این خورش دلچسب را آموخته و همچنین بهترین راهها برای حفظ طعم و ظاهر زیبای خورش قیمه را کشف خواهید کرد. اگر دوست دارید خورش قیمه خود را به سطح بالاتری برسانید، این مقاله را از دست ندهید.
راز خوشمزگی خورشت قیمه
آماده سازی لپهها برای خورش قیمه
خورش قیمه، یکی از خورش های محبوب ایرانی است که برای تهیهی بینظیر آن، باید به چند نکته توجه کنید. یکی از این نکات درست خیساندن لپهها است. اگر به هر دلیل وقت کافی نداشتید و کمتر از مدت نیاز لپهها را خیساندید، قبل از پخت، آنها را چند دقیقه در آب بجوشانید. با این کار، نه تنها نفخ لپه برطرف میشود، بلکه رنگ آن نیز روشن خواهد شد.
افزودن چاشنیهای خاص
خورش قیمه بدون استفاده از چاشنیهای خاص و دلچسب، همان طعمی را نخواهد داشت. اضافه کردن کمی هل پودر شده و گلاب، یکی از مهمترین فوتهای کوزهگری خورش قیمه است، چون عطر بسیار خوبی به این غذا میدهد. همچنین در ترکیب ادویه خورش قیمه، استفاده از زنجبیل توصیه میشود، چون طعمی بسیار خوشایند به این غذا میدهد، برای این منظور میتوانید از زنجبیل تازه یا پودر زنجبیل استفاده کنید.
پخت ملایم خورش قیمه
یکی از مهمترین رازهای خورش قیمه مجلسی و نذری خوشمزه برای جا افتادن و غلیظ و لعابدار شدن آن است که خورشت را روی شعله بسیار ملایم گاز بپزید. شاید فکر کنید با استفاده از زودپز خورش را خیلی سریعتر میتوانید آماده کنید، اما باید بدانید که طعم خورشتی که به زور بخار هوا پخته شود، نمیتواند مانند خورشتی که ساعتها روی اجاق با حرارت ملایم پخته شده است، باشد.
رب گوجه فرنگی
ربی که توی قیمه میریزید، گاهی وقتا باعث میشه خورشتتون تیره بشه. پس، سعی کنید یه رب خوب و خوشرنگی رو انتخاب کنید، نه این که هر چی به دستتون رسید بریزید توی خورشت. همینطور هم یادتون نره که رب رو خوب و درست تفت بدید، که خورشتتون هم خوشرنگ و خوشمزه بشه!
استفاده از لیمو عمانی
این نکته برای جلوگیری از تلخ شدن خورش خیلی واجب است، ابتدا روی پوست لیموعمانیها با استفاده از چنگال چند سوراخ ایجاد کنید، سپس آنها رادر یک شیرجوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بجوشانید. پس از گذشت این زمان نیاز نیست لیموعمانیها را آب خارج کنید، فقط ۳۰ دقیقه مانده به پایان پخت خورشت، آنها را به قابلمه غذا اضافه کنید.
انتخاب درست گوشت
میدونی که یکی از بخشهای خیلی مهم این خورشت، گوشته؟ خب، عموماً از گوشت گوسفندی استفاده میشه که خورشت قیمه رو چربتر و خوشطعمتر میکنه. اما بدون شک، میتونی از مرغ هم برای تهیه خورشت قیمه استفاده کنی. فقط یادت باشه گوشت رو تا جایی که ممکنه ریز ببری. چرا؟ خب، وقتی گوشت رو به قطعات کوچیکتری ببری، خورشت قیمه بهتر و لذیذتر درست میشه.
سرو خورش قیمه
بعد از پخت خورش قیمه، در کنار آن، به سلیقه خود از بادمجان یا سیبزمینی سرخ شده استفاده کنید تا لذتی دو چندان از این غذای لذیذ ببرید. نکتهای که در مورد بادمجان یا سیب زمینی باید رعایت شود این است که به هیچ وجه بادمجان و سیب زمینی را با خورش قیمه نپزید، چون این کار باعث از بین رفتن ظاهر زیبای خورش قیمه خواهید شد و لعاب آنرا خیلی زیاد میکند. در پایان توصیه میکنیم خورش قیمه را با برنج زعفرانی سرو کنید و در کنار آن از انواع ماست و سبزی خوردن هم برای هر چه بیشتر لذیذ شدن غذا استفاده کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو عید با رنگهای زنده؛ ۱۵ نمونه فوقالعاده که انرژی به استایلت میدن!
- مانتو شیک ژورنالی؛ با این مدلها همیشه خوشاستایل و مدرن باش
- طرز تهیه کباب دیگی مشهدی و برنج مجلسی با طعم عالی + نکات مهم
- النگو نمادار طلا؛ ۱۵ عکس از زیباترین مدلهای جدید 2025
- گلدون زیبا سفالی؛ کالکشن ۱۵ عکس با طرحهای مدرن و جذاب
- ۱۵ ست هدیه پسرانه شیک و کاربردی؛ بهترین پیشنهادها برای سورپرایز خاص
عالی ، ممنون
عالی ممنون🌺🌺
بسیار خوب وعالی
در تصویر خورش قیمه رب گوجه دارد اما در مواد لازم توضیحی داده نشد وندارد
با سلام
این پست در مورد بعضی از نکات خورش قیمه است. اما چشم، نکات مربوط به رب گوجه فرنگی را هم اضافه میکنیم.
عالی ممنون 🙏
عالی مرسی
مرسی
عالی ممنون