مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه مینی باگت به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مینی باگت به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مینی باگت نان باگت کوچک یا مینی باگت یکی از انواع نان های خوشمزه و محبوب بین المللی است که برای …

طرز تهیه رولت خامه ای به روش قنادی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رولت خامه ای به روش قنادی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رولت خامه ای رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و محبوب در میان ایرانیان است که با طعم …

طرز تهیه نان بریوش توت فرنگی

طرز تهیه نان بریوش توت فرنگی, دستور پخت نان بریوش توت فرنگی

نان بریوش توت فرنگی یکی از نان‌های فانتزی و خوشمزه فرانسوی است که بافتی سبک و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع می‌توانید این نان خوش طعم را تهیه و آماده کنید، نان بریوش توت فرنگی یک میان وعده ساده و مناسب برای پذیرایی است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان بریوش توت فرنگی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
شیر ولرم۱ پیمانه معادل ۲۵۰ گرم
شکر۱۰۰ گرم
پودر خمیر مایه۱ قاشق چای خوری
نمک۱ پنس
تخم مرغ۱ عدد
روغن مایع۸۰ گرم
رنده پوست لیمو ترش یا وانیل۱ قاشق غذا خوری
آرد۵۰۰ گرم
توت فرنگیبه مقدار لازم

طرز تهیه نان بریوش توت فرنگی

مرحله ۱: آماده‌سازی مایه خمیر

ابتدا نصف مقدار شیر ولرم را داخل یک لیوان یا کاسه بریزید و بعد یک قاشق چای خوری از شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود و کاملا با هم مخلوط شوند، سپس پودر خمیر مایه را اضافه کنید و هم بزنید تا بافت مخلوط یکدست شود.

مرحله ۲: استراحت دادن به مایه خمیر

سپس روی ظرف را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید و در یک محیط تقریبا گرم قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ده دقیقه استراحت کند و خمیر مایه عمل بیاید و حجم مخلوط دو برابر شود، در این فاصله تخم مرغ‌ها را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند.

مرحله ۳: تهیه مخلوط تخم مرغ و شیر

بعد تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و کمی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و سپس مابقی شیر ولرم را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بعد باقیمانده شکر را هم در ظرف بریزید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود.

مرحله ۴: اضافه کردن پوست لیمو به مخلوط

سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و پوست سبز آن را با رنده ریز رنده کنید، توجه کنید که هنگام رنده کردن به پوست سفید داخلی نرسید چون موجب تلخ شدن مخلوط می‌شود، بعد پوست رنده شده را داخل مواد بریزید و با هم خوب مخلوط کنید. اگر لیمو ترش تازه در دسترس نبود به جای آن می‌توانید از وانیل استفاده کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن روغن مایع و مخلوط کردن مواد

وقتی عطر لیمو در مخلوط پخش شد بعد روغن مایع را به ترکیب مواد اضافه کنید و با همزن دستی همه مواد را هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، بعد از آن خمیر مایه عمل آمده را اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید.

مرحله ۶: الک کردن آرد و ترکیب با مواد

سپس در یک ظرف دیگر ابتدا آرد را الک کنید تا سبک و یکدست شود و بعد کم‌ کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و سپس خمیر را با دست ورز دهید تا خمیر نرم و لطیف و یکدستی تشکیل شود که به دست نمی‌چسبد.

مرحله ۷: ورز دادن خمیر

بعد خمیر را به مدت یک ربع حسابی ورز دهید و داخل ظرف قرار دهید و بعد روی ظرف را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید و اجازه دهید تا خمیر ۲ تا ۳ ساعت استراحت کند و عطر و طعم همه مواد کاملا به خورد هم برود و با هم ترکیب شوند.

مرحله ۸: فرم دادن و گرفتن پف خمیر

بعد از این زمان خمیر را با فشار انگشت داخل آن، پف گیری کنید و دوباره کمی ورز دهید، سپس مقداری از خمیر به اندازه یک گلوله صد گرمی را بردارید و با دست فرم دهید و چانه بگیرید، بعد روی یک سطح صاف خمیر را به شکل دایره باز کنید.

مرحله ۹: اضافه کردن مارمالاد و فرم دادن خمیر

سپس با یک کاردک پلاستیکی وسط خمیر را یک خط بیاندازید، خیلی عمیق نباشد که خمیر از هم باز شود و بعد از خط وسط به شکل عمودی خطوط با فاصله کم و یکسان بیاندازید، بعد روی کناره‌ یک طرف خمیر مقداری مارمالاد توت فرنگی بریزید.

مرحله ۱۰: رول کردن خمیر

بعد خمیر را به آرامی رول کنید و به آخر رول که رسیدید، لبه خمیر را تا بزنید و رول خمیر را گرد کنید و کنار بگذارید، همه خمیر را به همین شکل فرم دهید و آماده کنید، در این مرحله دیگر خمیر نیازی به استراحت ندارد و برای پخت آماده است.

مرحله ۱۱: تهیه مخلوط زرده تخم مرغ و زعفران

سپس یک زرده تخم مرغ را در یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد مقداری شیر به آن اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس مقداری زعفران را در یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا دم بکشد.

مرحله ۱۲: رومال کردن خمیر با مخلوط زعفران

بعد زعفران دم‌کرده غلیظ را به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس روی خمیر فرم داده شده یک توت فرنگی کامل قرار دهید و روی خمیر را با مخلوط زعفران رومال کنید.

مرحله ۱۳: تزئین خمیر با سیاه دانه یا کنجد

سپس مقداری سیاه دانه روی خمیر رومال شده بپاشید، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید به جای سیاه دانه، از کنجد استفاده کنید، بعد داخل قالب یا سینی فر را با روغن مایع یا کره چرب کنید و یا در کف قالب کاغذ روغنی قرار دهید.

مرحله ۱۴: پخت نان‌ها در فر

بعد خمیرها را با فاصله در قالب بچینید و آن را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید، سپس دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه اجازه دهید تا کامل نان‌ها بپزند و روی آن ها طلایی رنگ شود.

مرحله ۱۵: خنک کردن و تزئین نان‌ها

بعد از آن قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس نان‌ها را از قالب جدا کنید و در ظرف دیگری بچینید، بعد به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید روی نان‌ها مقداری شکلات صبحانه و یا عسل بریزید. در آخر تعدادی نان بریوش توت فرنگی را در ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با چای سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 6 آذر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.