طرز تهیه پیده مرغ

طرز تهیه پیده مرغ , دستور پخت پیده مرغ و قارچ

پیده مرغ یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و پر طرفدار ترکیه‌ای است که پیتزا ترکی هم نامبرده می‌شود و طعم و عطر عالی و فوق العاده‌ای دارد، پیده مرغ را می‌توان به روش‌های مختلف و با مواد متنوع و خیلی راحت و سریع تهیه و آماده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیده مرغ در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آب ولرم۱ لیوان
شیر ولرم۱ لیوان
خمیر مایه خشک۱ پاکت
نمک۱ قاشق مربا خوری
شکر۱ قاشق مربا خوری
آردتقریبا ۱ کیلو گرم
مواد لازم برای داخل پیده مرغ
سینه مرغ۴ تا ۵ تکه
روغن مایع۱ استکان
فلفل قرمز۲ عدد
فلفل سبز۲ عدد
پیاز متوسط۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پول بیبربه مقدار لازم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذا خوری
پنیر چدار رنده شده۱ کاسه بزرگ
زرده تخم مرغ۲ عدد

دستور پخت پیده مرغ

مرحله اول

ابتدا برای درست کردن خمیر، آرد را ۲ بار الک کنید تا سبک و یکدست شود و در ظرفی بریزید و مقداری شکر و کمی نمک به آن اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید، سپس خمیر مایه خشک را روی مواد بریزید و همه مواد را با هم ترکیب کنید.

مرحله دوم

بعد شیر ولرم را روی ترکیب مواد بریزید و با هم مخلوط کنید و سپس آب ولرم را کم کم روی مواد بریزید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا خمیر نرم و لطیفی تشکیل شود که به دست نمی‌چسبد، بعد خمیر را چند دقیقه با دست ورز دهید تا یکدست شود.

مرحله سوم

بعد از این که بافت خمیر نرم و یکدست شد، آن را در یک ظرف مناسب قرار دهید و روی ظرف را با پلاستیک و یا پارچه بپوشانید و به مدت یک ساعت در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر به عمل بیاید و حجم آن زیادتر شود و پف کند.

مرحله چهارم

در این فاصله برای درست کردن مواد داخل خمیر، پیاز را نگینی خرد کنید و در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و بعد پیازها را در آن تفت دهید تا سبک شوند، سپس فلفل سبز و فلفل قرمز را ریز خرد کنید.

مرحله پنجم

بعد فلفل‌ها را در تابه بریزید و کمی تفت دهید و سپس تکه‌های مرغ را که به شکل مکعبی و کوچک خرد کرده‌اید در تابه بریزید و تفت دهید تا همه قسمت‌های آن کاملا سرخ شود و بعد درب تابه را ببندید و روی حرارت ملایم اجازه دهید تا مرغ‌ها بپزند.

مرحله ششم

سپس رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شد و رنگ آن کمی تغییر کند بعد مقداری نمک، فلفل سیاه و کمی هم پول بیبر اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه‌ها در مخلوط مواد پخش شود.

مرحله هفتم

بعد تابه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و سپس مقداری از خمیر را که عمل آمده بردارید و روی یک سطح صاف قرار دهید و با وردنه به شکل دراز پهن و باز کنید، بعد مقداری پنیر چدار رنده شده روی آن بریزید.

مرحله هشتم

سپس پنیر را وسط خمیر پخش کنید و بعد روی آن از مواد مرغ بریزید و سپس کناره‌های خمیر را جمع کنید و به شکل پیده دربیاورید و بعد زرده تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با چنگال بزنید تا از لختگی خارج شود و سپس با فرچه روی خمیرها بمالید.

مرحله نهم

بعد داخل سینی یا قالب فر کاغذ روغنی قرار دهید و پیده‌ مرغ‌ها را با فاصله داخل آن بچینید و در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خوب بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود.

مرحله دهم

بعد از تقریبا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه که پیده مرغ پخته شد درب فر را باز کنید و روی آن‌ها مقداری پنیر چدار رنده شده بریزید و ۱ تا ۲ دقیقه دیگر اجازه دهید تا بپزند و پنیر روی آن‌ها کاملا ذوب شود، سپس سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط بگذارید.

مرحله یازدهم

سپس تعدادی پیده مرغ‌ را در ظرف مناسب بچینید و روی آن را به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان مقداری سس گوجه فرنگی، سس کچاب و یا هر سس دیگری بریزید و تزئین کنید و بعد مقداری سیب زمینی را به شکل خلالی و باریک برش بزنید و سرخ کنید. در آخر پیده مرغ را همراه با سیب زمینی سرخ کرده و سالاد و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 8 خرداد 1402
Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.