تشخیص برنج ایرانی از پاکستانی با روش های خانگی
تشخیص برنج ایرانی از پاکستانی
مطمئنا برنج ایرانی یکی از مهمانهای دائمی سفرهی شماست. با چشمانداز شیرین و زیبا، اندازهی مناسب و کوچکتر نسبت به همتایان هندی و پاکستانی، این برنج حاوی مجموعهای از عطرها و طعمهای فوقالعاده است. اما این نکته که نگران کننده است، این است که شناسایی برنج واقعی از برنج جعلی حتی برای کارشناسان حرفهای هم گاهی اوقات ممکن است دشوار باشد.
شناخت برنج ایرانی اصلی
عطر و طعم
برای شناسایی برنج اصل، برخی از عوامل مانند وضعیت پخت، تحلیل آب و حتی افتادگی به نظر میرسد اهمیت دارد. در بین مجموعهای از روشها برای تشخیص برنج، عطر و طعم برنج از اهمیت بالایی برخوردارند. اما برای استفاده از این روش باید قبلاً تجربهی تشخیص طعم و عطر برنج اصل و جعلی را داشته باشید.
ظاهر برنج
یکدستی و عدم وجود دانههای خرد شده یا نیمه. برنج اصل نباید هیچگونه برش یا ترکی داشته باشد. وجود چنین علائمی نشان از قرار گرفتن برنج در برابر باد یا هوای سرد است که یک نشانهی ناخوشایند است.
برنج خوب، برنج خشک است!
بله، یکی از روشهای موثر برای تشخیص برنج اصل، خشکی آن است. برنج خوب بعد از پخت، خوب دم میکشد و حجم اضافه میکند، که این اتفاق به لطف خشکی آن ممکن میشود. یک روش دیگر برای تشخیص خشکی کافی برنج این است که یک دانه برنج را زیر دندان قرار داده و فشار دهید. اگر به راحتی نمیشکند، برنج شما خوب است!
چرب بودن برنج
هنگامی که دستتان را داخل کیسه برنج ایرانی فرو میبرید، یک لمس نرم و ظریف احساس میکنید. این برنج چرب و پر مغذی، با خود مقادیر بالایی از فیبر، کربوهیدرات، تیامین، ریبوفلاوین و آهن را به همراه دارد. این فرشتهی سفید رنگ یک خزانه غذایی است که سلامتی و شادابی را در بر دارد. اما در مقابل، برنج خارجی اغلب خشک و کم رنگ است. با لمس آن، نمیتوانید هیچ حس چربی احساس کنید. آن در کنار برنج ایرانی کمی محو و بیروح به نظر میرسد.
راههای ساده برای تشخیص برنج اصل
⚫ خیس کردن برنج و انتظار برای کپک زدن در ۴ یا ۵ روز.
⚫ قرار دادن برنج درون شیشهای در دار و گذاشتن آن در معرض نور خورشید، اگر کپک بزند یعنی اصل است.
⚫ نگه داشتن برنج روی شعلهی آتش، برنج اصیل بجای سوختن، برشته میشود.
⚫ افتادن برنج درون آب، برنج اصل به ته میرود و برنج جعلی روی سطح آب میماند.
تشخیص برنج اصل از برنج قاطی
از روشهایی که میتوانیم برای تشخیص برنج اصل از برنج قاطی استفاده کنیم، همین است که برنج مورد نظر خود را در ظرفی حاوی آب و نمک بریزیم. دانههای سنگین (برنج اصل) از دانههای سبک (برنج قاطی) جدا میشوند. اگر شاهد دو دستگی میان دانههای برنج باشیم، میتوانیم بگوییم که این برنج احتمالا قاطی است.
خلاصه و نتیجهگیری
همانطور که میبینید، کشف راز برنج اصل ممکن است یک ماجراجویی پیچیده به نظر برسد، اما با اطلاعات مناسب و تمرین، شما میتوانید به یک کارشناس تشخیص برنج تبدیل شوید. امیدوارم با خواندن این مقاله، شما تمام اطلاعات لازم برای تشخیص برنج اصل ایرانی را کسب کرده باشید و دیگر نگران خرید برنج نباشید!
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو رنگی برای استایل نوروزی؛ ۱۵ ایده فوقالعاده برای یه استایل بهاری خاص!
- پالتو شیک نخودی؛ چطور با این رنگ شیک و ملایم خوش استایل بشیم
- دستبند بافتنی دخترونه خاص؛ ۱۵ ایده منحصر بهفرد که همه عاشقشون میشن
- ساعت دیواری طرح نقطه کوبی؛ ۱۵ ایده شیک برای دکوراسیون سنتی و مدرن
- ۱۵ مدل میز جلو مبلی مینیمال که به خانه شما ظاهری متفاوت میدهند؛ ایدههایی جدید
- ۱۵ طراحی مدرن در کت دامن شیک جدید؛ از پارچههای خاص تا برشهای متفاوت و جذاب