طرز تهیه عصاره بلدرچین، آموزش گام به گام و فوت و فن ها

طرز تهیه عصاره بلدرچین

طرز تهیه عصاره بلدرچین طرز تهیه عصاره بلدرچین در شیشه نی نی سایت طرز تهیه عصاره بلدرچین برای کودکان عصاره بلدرچین نی نی سایت خواص عصاره بلدرچین

عصاره بلدرچین یکی از ترکیب‌های مقوی و پرخاصیت است که معمولا برای تقویت سیستم دفاعی بدن و سلامتی بیمار تهیه می‌شود، عصاره بلدرچین شاید زیاد طعم دلچسبی نداشته باشد ولی ارزش غذایی آن بسیار بالاست و برای سلامتی خیلی مفید است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه عصاره بلدرچین در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم عصاره بلدرچین
بلدرچین۵ عدد
هویج۱ عدد
پیاز۱ عدد
سیرچند حبه
برگ بوچند عدد
سیب زمینی۱ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
زنجبیلبه مقدار لازم
فلفل قرمز و فلفل سیاه و آویشنبه مقدار دلخواه
کرفس و انواع سبزیجاتبه مقدار دلخواه
آب۴ تا ۵ لیوان

طرز تهیه عصاره بلدرچین

مرحله ۱: آماده‌سازی بلدرچین و مواد اولیه

برای طرز تهیه عصاره بلدرچین ابتدا بلدرچین‌ها را تمیز کنید و کاملا بشورید و بعد در زودپز قرار دهید، سپس یک هویج را بشورید و پوست بگیرید و چند تکه کنید و به بلدرچین‌ها اضافه کنید، بعد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به ۴ قسمت تقسیم کنید و در زودپز روی مواد بریزید.

مرحله ۲: اضافه کردن مواد اولیه

بعد از آن چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشورید و به مواد داخل زودپز اضافه کنید و سپس چند برگ بو را هم روی مواد بریزید و بعد یک سیب زمینی را پوست بگیرید و تمیز بشورید و به تکه‌های کوچک‌تر تقسیم کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید.

مرحله ۳: اضافه کردن ادویه‌ها و ترکیب مواد

سپس کمی نمک، زردچوبه و زنجبیل هم روی مواد بریزید و بعد با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان مقداری فلفل سیاه یا فلفل قرمز و کمی آویشن را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و سپس همه مواد را هم بزنید و خوب با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴: ترکیب سبزیجات و آماده‌سازی برای پخت

بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان می‌توانید از سبزیجات دیگر، مثل کرفس، فلفل دلمه، جعفری و یا چند برگ نعناع استفاده کنید و تمیز بشورید و خرد کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و سپس ۴ تا ۵ لیوان آب روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۵: پخت بلدرچین

بعد زودپز را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا بلدرچین‌ها به همراه مواد دیگر به مدت ۴ ساعت خوب بپزند و کاملا نرم شوند، به اندازه‌ای که استخوان‌های بلدرچین زیر دندان له شوند، بعد از این زمان ظرف را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۶: جداسازی و له کردن مواد پخته شده

سپس همه مواد را در ظرف دیگری بریزید و برگ بو‌ها را از مواد جدا کنید، گوشت بلدرچین‌ها را از استخوان آن‌ها جدا کنید و در ظرف بریزید و همه مواد را با گوشتکوب برقی کاملا له کنید و یا در مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط و میکس کنید.

مرحله ۷: پخت مجدد و ترکیب طعم‌ها

بعد از این که همه مواد را با هم له و مخلوط کردید، دوباره آن‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت دیگر با هم بپزند و خوب جا بیفتند به طوری که عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود.

مرحله ۸: تصفیه و جداسازی عصاره

بعد از این که بافت مخلوط کاملا نرم و پخته شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط مواد را از الک و یا صافی پارچه‌ای رد کنید و آب و عصاره آن را بگیرید و در ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید تا کمی حرارت اولیه آن از بین برود.

مرحله ۹: افزودن آب لیمو و سرو عصاره بلدرچین

سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و از وسط برش دهید و آب آن را بگیرید و برای این که عطر و طعم این عصاره مطبوع‌تر شود مقداری از آب لیموترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید و عصاره بلدرچین مقوی و پرخاصیت را سرو کنید.

بروز رسانی توسط در سه شنبه 17 مرداد 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

2 دیدگاه

  • بهناز 11 آگوست 2023 at 15:16

    🥰👌🙏🌺

    • ادمین 12 آگوست 2023 at 11:00

      سلام
      تشکر از نظر شما.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.