طرز تهیه عصاره بلدرچین، آموزش گام به گام و فوت و فن ها
طرز تهیه عصاره بلدرچین
عصاره بلدرچین یکی از ترکیبهای مقوی و پرخاصیت است که معمولا برای تقویت سیستم دفاعی بدن و سلامتی بیمار تهیه میشود، عصاره بلدرچین شاید زیاد طعم دلچسبی نداشته باشد ولی ارزش غذایی آن بسیار بالاست و برای سلامتی خیلی مفید است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه عصاره بلدرچین در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم عصاره بلدرچین | |
بلدرچین | ۵ عدد |
هویج | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | چند حبه |
برگ بو | چند عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
زنجبیل | به مقدار لازم |
فلفل قرمز و فلفل سیاه و آویشن | به مقدار دلخواه |
کرفس و انواع سبزیجات | به مقدار دلخواه |
آب | ۴ تا ۵ لیوان |
طرز تهیه عصاره بلدرچین
مرحله ۱: آمادهسازی بلدرچین و مواد اولیه
برای طرز تهیه عصاره بلدرچین ابتدا بلدرچینها را تمیز کنید و کاملا بشورید و بعد در زودپز قرار دهید، سپس یک هویج را بشورید و پوست بگیرید و چند تکه کنید و به بلدرچینها اضافه کنید، بعد پیاز را پوست بگیرید و بشورید و به ۴ قسمت تقسیم کنید و در زودپز روی مواد بریزید.
مرحله ۲: اضافه کردن مواد اولیه
بعد از آن چند حبه سیر را پوست بگیرید و بشورید و به مواد داخل زودپز اضافه کنید و سپس چند برگ بو را هم روی مواد بریزید و بعد یک سیب زمینی را پوست بگیرید و تمیز بشورید و به تکههای کوچکتر تقسیم کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید.
مرحله ۳: اضافه کردن ادویهها و ترکیب مواد
سپس کمی نمک، زردچوبه و زنجبیل هم روی مواد بریزید و بعد با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان مقداری فلفل سیاه یا فلفل قرمز و کمی آویشن را هم به ترکیب مواد اضافه کنید و سپس همه مواد را هم بزنید و خوب با هم مخلوط کنید.
مرحله ۴: ترکیب سبزیجات و آمادهسازی برای پخت
بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از سبزیجات دیگر، مثل کرفس، فلفل دلمه، جعفری و یا چند برگ نعناع استفاده کنید و تمیز بشورید و خرد کنید و به ترکیب مواد اضافه کنید و سپس ۴ تا ۵ لیوان آب روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید.
مرحله ۵: پخت بلدرچین
بعد زودپز را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا بلدرچینها به همراه مواد دیگر به مدت ۴ ساعت خوب بپزند و کاملا نرم شوند، به اندازهای که استخوانهای بلدرچین زیر دندان له شوند، بعد از این زمان ظرف را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۶: جداسازی و له کردن مواد پخته شده
سپس همه مواد را در ظرف دیگری بریزید و برگ بوها را از مواد جدا کنید، گوشت بلدرچینها را از استخوان آنها جدا کنید و در ظرف بریزید و همه مواد را با گوشتکوب برقی کاملا له کنید و یا در مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط و میکس کنید.
مرحله ۷: پخت مجدد و ترکیب طعمها
بعد از این که همه مواد را با هم له و مخلوط کردید، دوباره آنها را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت دیگر با هم بپزند و خوب جا بیفتند به طوری که عطر و طعم همه مواد با هم مخلوط شود.
مرحله ۸: تصفیه و جداسازی عصاره
بعد از این که بافت مخلوط کاملا نرم و پخته شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و مخلوط مواد را از الک و یا صافی پارچهای رد کنید و آب و عصاره آن را بگیرید و در ظرف مناسب بریزید و اجازه دهید تا کمی حرارت اولیه آن از بین برود.
مرحله ۹: افزودن آب لیمو و سرو عصاره بلدرچین
سپس یک لیمو ترش تازه را تمیز بشورید و از وسط برش دهید و آب آن را بگیرید و برای این که عطر و طعم این عصاره مطبوعتر شود مقداری از آب لیموترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید و عصاره بلدرچین مقوی و پرخاصیت را سرو کنید.
- منبع :
- ashpazi_khanoomha
🥰👌🙏🌺
سلام
تشکر از نظر شما.