مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد سیب زمینی رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سالاد سیب زمینی سالاد سیب زمینی یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که اصالت آن متعلق به کشور امریکا …

طرز تهیه پنکیک پنیری مخصوص صبحانه با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنکیک پنیری مخصوص صبحانه با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پنکیک پنیری پنکیک پنیری یکی از انواع صبحانه های بسیار خوشمزه و فوری بین المللی است که با مواد متنوعی درست …

طرز تهیه برنج آبکشی

طرز تهیه برنج سفید ساده طرز تهیه برنج آبکش برای 4 نفر طرز تهیه برنج آبکشی مجلسی طرز تهیه برنج ایرانی طرز تهیه برنج ساده طرز تهیه برنج آبکش دونفره طرز تهیه برنج فوری

برنج آبکش یکی از روش های پخت برنج ایرانی است که در کنار انواع غذاهای سنتی ایرانی سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه برنج آبکشی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
برنج ایرانی۴ پیمانه
نان یا سیب زمینیبرای ته دیگ
نمک و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه برنج آبکشی

مرحله اول

برای تهیه برنج آبکشی به روش رستورانی ابتدا یک کاسه مناسب را آب پر کرده، سپس ۱ قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و با آب ترکیب می کنیم تا نمک درون آب حل شود. در ادامه برنج را به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا اجازه می دهیم برنج به مدت ۳۰ دقیقه تا چند ساعت خیس بخورد. در رستوران ها از برنج تازه استفاده می شود که به همین دلیل آنرا بیش از ۳۰ دقیقه نمی خیسانند. اگر برنج مان کهنه باشد باید مدت بیشتری خیسانده شود.

مرحله سوم

پس از اینکه برنج به خوبی خیس خورد، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. در همین حین ۲ قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کرده و صبر می کنیم تا جوش بیاید.

مرحله چهارم

پس از جوش آمدن آب، برنج خیسانده شده را می شوییم و به قابلمه اضافه می کنیم. برای پخت اولیه برنج نمی شود زمان دقیقی را اعلام کرد و به صورت تقریبی حدود ۸ تا ۱۲ دقیقه طول می کشد تا برنج بپزد.

مرحله پنجم

برای اینکه برنج مان بیش از حد نرم نشود، بعد از گذشت ۸ دقیقه هر چند لحظه یک بار چند دانه برنج را بین انگشتانمان تست می کینم، اگر تمام برنج نرم شده بود و مغزش کمی سفت بود، یعنی می توانیم برنج را آبکشی کنیم.

مرحله ششم

پس از اینکه برنج را آبکشی کردیم، درون قابلمه مورد نظرمان چند قاشق روغن می ریزیم، سپس برای ته دیگ برنج، مقداری نان لواش یا چند تکه سیب زمینی اسلایس شده قرار می دهیم. در ادامه برنج را روی ته دیگ می ریزیم.

مرحله هفتم

برنج را باید با کفگیر روی ته دیگ بریزیم و آنرا به صورت گنبدی شکل دهیم. پس از اینکه تمام برنج را درون قابلمه ریختیم، یک دم کنی روی درب قابلمه قرار داده و آنرا روی حرارت بسیار ملایم با شعله پخش کن قرار می دهیم.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت برنج ما آماده است. در پایان درب قابلمه را بر می داریم و کمی روغن به صورت پخش روی برنج می ریزیم. در ادامه با نوک کفگیر برنج را کمی تکان می دهیم تا دان دان شود، سپس در دیس می کشیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 15 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.