طرز تهیه کنسرو ذرت به روش خانگی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کنسرو ذرت
کنسرو ذرت یکی از انواع چاشنیهای خوشمزه است که برای درست کردن انواع غذاها و فست فودها به کار میرود و خیلی راحت میتوانید آن را آماده کنید، برای نگهداری ذرت از روشهای مختلف استفاده میشود که کنسرو کردن آن بهترین راه است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کنسرو ذرت در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای کنسرو ذرت | |
ذرت | به مقدار لازم |
شکر | به ازای هر ذرت ۱ قاشق سر صاف |
آب | به ازای هر ذرت ۱ لیوان سر خالی |
طرز تهیه کنسرو ذرت
مرحله اول
برای درست کردن کنسرو ذرت از ذرت مکزیکی استفاده کنید چون بافت آن نرمتر و مزه شیرینتری دارد و مخصوص آبپز کردن است و زودتر میپزد، ابتدا ذرتهای مکزیکی را پوست بگیرید و دانههای آنها را به آرامی که له نشوند جدا کنید.
مرحله دوم
سپس دانههای ذرت را داخل یک ظرف بریزید و به ازای هر یک ذرتی که دانههای آن را جدا کردید یک قاشق سر صاف شکر و یک لیوان سر خالی آب به آنها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند.
مرحله سوم
از زمانی که مخلوط شروع به جوشیدن کرد، بیست دقیقه زمان دهید تا ذرتها در آب بجوشند و خوب بپزند و نرم شوند، بعد از این مدت ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا سرد شود و سپس شیشه مورد نظر برای کنسرو را تمیز بشورید.
مرحله چهارم
بعد از این که شیشه خشک شد، مقداری از ذرتها را داخل شیشه بریزید و به مقدار مساوی از آب آنها هم داخل شیشه بریزید تا شیشه کاملا پر شود و بعد درب آن را محکم ببندید، سپس در یک قابلمه مقداری آب گرم بریزید تا دو سوم آن پر از آب شود.
مرحله پنجم
سپس شیشه را داخل قابلمه قرار دهید و بعد قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس اجازه دهید تا شیشه به مدت ده دقیقه داخل آب بجوشد و بعد از آن شیشهها را بر عکس کنید تا ده دقیقه دیگر هم به این حالت بجوشد.
مرحله ششم
بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا در دمای محیط میزان حرارت اولیه آن کم شود و سپس شیشه را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و آن را به شکل بر عکس و روی درب شیشه در دمای محیط قرار دهید تا کاملا سرد و هوا گیری شود.
مرحله هفتم
بعد از تقریبا ۱ تا ۲ ساعت که کاملا هوای داخل شیشه خارج شد و سرد شد، شیشه را داخل یخچال قرار دهید و به مدت طولانی از آن نگهداری کنید و در هنگام استفاده از آن به مقدار لازم ذرت از داخل شیشه بیرون بیاورید و دوباره درب آن را ببندید.
- منبع :
- sanaz.moazzeni