طرز تهیه ماچا لاته به روش کافه ای با طعمی بی نظیر
طرز تهیه ماچا لاته
ماچا لاته یکی از انواع نوشیدنیهای خوش طعم و دلچسب و گوارا است که بسیار مناسب روزهای گرم و پر استرس است و خیلی راحت و سریع درست میشود این نوشیدنی جذاب برای پذیرایی بسیار شیک و مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه ماچا لاته در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم ماچا لاته | |
دبل اسپرسو شات برای یخ قهوه | به مقدار لازم |
آب برای یخ قهوه | ۱۲۰ میلی لیتر |
سیروپ وانیل | به مقدار لازم |
شیر | ۱۲۰ میلی لیتر |
پودر ماچا برای چای ماچا | ۱ قاشق چای خوری |
آب برای چای ماچا | ۴/۱ پیمانه |
خامه برای روی لاته | به مقدار لازم |
طرز تهیه ماچا لاته
مرحله ۱ : تهیه دبل اسپرسو
ابتدا برای درست کردن یخ قهوه احتیاج به دبل اسپرسو دارید دبل اسپرسو در واقع همان اسپرسو است ولی در حجم دو برابر یعنی دو شات از اسپرسو تبدیل به دبل اسپرسو میشود، برای درست کردن دبل اسپرسو ۱۴ گرم پودر قهوه احتیاج دارید.
مرحله ۲ : عصارهگیری پودر قهوه و تهیه دبل اسپرسو
پودر قهوه را با استفاده از دستگاه اسپرسو ساز عصاره گیری کنید و دبل اسپرسو به دست بیاورید با توجه به اینکه اسپرسو به اندازه کافی کافئین دارد اما دبل اسپرسو نسبت به اسپرسو حجم بیشتری کافئین دارد و سنگینتر و میزان تلخی آن نیز بیشتر است.
مرحله ۳ : آماده کردن یخ قهوه
بعد از درست کردن دبل اسپرسو مقداری از آن را در یک ظرف بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، سپس داخل قالبهای کوچک یخ بریزید و قالبها را در فریزر قرار دهید و اجازه دهید تا یخ کنند و کاملاً خودشان را بگیرند.
مرحله ۴ : تهیه نوشیدنی با استفاده از یخ قهوه و سیروپ وانیل
بعد از این که یخ قهوه آماده شد آنها را از فریزر بیرون بیاورید و در یک لیوان چند تکه یخ قهوه بریزید سپس مقداری سیروپ وانیل به دلخواه و سلیقه خودتان به آنها اضافه کنید تا عطر وانیل در مخلوط مواد پخش شود و خوب به خورد یخها برود.
مرحله ۵ : تهیه چای ماچا و اضافه کردن آن به نوشیدنی
سپس مقداری شیر روی یخها بریزید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد برای درست کردن چای ماچا، پودر ماچا را در یک لیوان بریزید و کمی آب آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و سپس چای ماچا را روی یخها بریزید.
مرحله ۶ : مخلوط کردن مواد و اضافه کردن خامه
بعد کمی هم بزنید تا همه مواد کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و عطر و طعم آنها خوب به خورد هم برود و سپس با سلیقه و به دلخواه خودتان مقداری خامه کم شیرین را روی لاته بریزید و آن را فرم دهید تا به حالت پف کرده و قلهای روی لاته قرار بگیرد.
مرحله ۷ : تزئین نوشیدنی و سرو کردن آن
سپس مقداری پودر پسته یا پودر نارگیل و یا پودر گردو را روی خامه بریزید و آن را تزئین کنید و این نوشیدنی خنک و دلچسب را در روزهای گرم به همراه چند برش کیک شکلاتی و یا تعدادی شیرینی خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی سرو کنید.
- منبع :
- silkroadteasir