مطالب پر بازدید
طرز تهیه ترشی لبو و انار خوشرنگ و ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشی لبو و انار خوشرنگ و ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه ترشی لبو و انار ترشی لبو و انار از ترشی های بسیار قدیمی و خوشرنگ ایرانی محسوب می شود که معمولا …

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه مربای قیسی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مربای قیسی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مربای قیسی مربای قیسی یکی از انواع مرباهای خوشمزه و بی‌نظیر است که طعم و عطر آن عالی است و طرفداران …

طرز تهیه رب آلوچه

طرز تهیه رب آلوچه سیاه شدن رب آلوچه رب آلوچه در چه غذاهایی استفاده میشود رب آلوچه سبز چه کنیم رب آلوچه کپک نزند خواص رب آلوچه رب آلوچه محلی طرز تهیه آلوچه شمالی

برای تهیه رب آلوچه، ابتدا آلوها را شسته و ساقه‌های آن‌ها را جدا کرده و در قابلمه ای با کمی آب می‌گذاریم تا بپزد. پس از آنکه آلوها به اندازه کافی نرم شدند، مخلوط را از روی حرارت برداشته و خنک می‌کنیم. در ادامه، آلوچه‌ها را از صافی رد می‌کنیم و گوشت آنها را دوباره روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شروع به جوشیدن کند. بعد از جوشیدن، با قاشق کف را جدا کرده و نمک اضافه می‌کنیم. پس از اینکه مخلوط به غلظت مناسب رسید، قابلمه را از روی حرارت می‌بریم و در دمای محیط خنک می‌کنیم. سپس رب آلوچه را در یک سینی تمیز می‌ریزیم و به مدت ۲۴ ساعت در دمای محیط قرار می‌دهیم تا خشک شود، برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رب آلوچه در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم رب آلوچه
الو یا آلوچه۵ کیلو
آب۱ لیوان
نمک۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه رب آلوچه

مرحله اول

برای طرز تهیه رب آلوچه ابتدا آلوها را تمیز بشورید و ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید و داخل یک قابلمه بریزید، برای درست کردن رب آلوچه بهتر است از آلو سیاه استفاده کنید سپس مقداری آب روی آلوها بریزید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند.

مرحله دوم

بعد اجازه دهید تا آلوچه‌ها به اندازه‌ای در آب بجوشند که گوشت آن‌ها به راحتی از هسته جدا شود یکی از آلوها را امتحان کنید اگر به قدر کافی نرم شده بود و به راحتی گوشت و هسته آن از هم جدا می‌شدند بعد قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

سپس قابلمه را در دمای محیط قرار دهید تا مخلوط کمی سرد شود و بعد آلوچه‌ها را از صافی رد کنید تا پوست و هسته آن‌ها جدا شود و گوشت آلوچه‌ها را داخل یک قابلمه بریزید و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید تا شروع به جوشیدن کند.

مرحله چهارم

بعد از این که مخلوط جوشید با قاشق کف روی آن را جدا کنید تا در آخر رب آلوچه خوش رنگ‌تر و خوش طعم‌تر شود سپس رب آلوچه را کمی هم بزنید تا کم کم آب آن جمع شود و غلظت آن بیشتر شود، بعد مقداری نمک به رب آلوچه اضافه کنید.

مرحله پنجم

سپس رب آلوچه را هم بزنید تا نمک کاملا با آن مخلوط شود و بعد از این که مخلوط به غلظت مناسب رسید قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط خنک شود سپس یک سینی بزرگ را تمیز بشورید و خوب خشک کنید.

مرحله ششم

بعد از این که رب آلوچه کمی سرد شد آن را در سینی بریزید و پخش کنید و با لیسک یا قاشق سطح آن را کاملاً صاف کنید و در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲۴ ساعت بماند و آب اضافی آن جمع شود و رب آلوچه خشک تر شود.

مرحله هفتم

بعد از این زمان رب آلوچه را با قاشق از داخل سینی جمع کنید و در یک شیشه در دار که از قبل تمیز شسته‌اید و خشک کرده‌اید رب را بریزید و در آن را محکم ببندید و سپس رب آلوچه را در یخچال قرار دهید و برای مدت طولانی از آن نگهداری کنید. در آخر رب آلوچه را برای درست کردن و طعم دادن به انواع غذاها و پیش غذاهای خوش طعم و لذیذ استفاده کنید.

سیاه شدن رب آلوچه

عامل اصلی تغییر رنگ رب گوجه سبز یا رب آلوچه به سیاهی، نوع ظرفی است که در آن رب را می‌پزیم. استفاده از ظروف مسی یا استیل در طی فرآیند پخت رب گوجه سبز می‌تواند باعث شود که رنگ رب به رنگ میوه اصلی نزدیک شود. رنگ آن ممکن است تیره گردد، اما به سیاهی کامل نمی‌رسد.

چه کنیم رب آلوچه کپک نزند

برای مقابله با رشد کپک و از بین رفتن رب آلوچه، استفاده از نمک از جمله راهکارهای مؤثر است. این ماده محافظتی، با ایجاد محیطی نامناسب برای رشد میکروارگانیسم‌ها، از تخریب رب جلوگیری می‌کند. بنابراین، هنگام تهیه رب آلوچه در منزل، می‌توانید مقداری بیشتری نمک به آن اضافه کنید. این کار باعث می‌شود که رب شما طولانی‌تر و بدون نگرانی از رشد کپک، ذخیره شود. البته باید توجه داشت که در هنگام استفاده از این رب، نیازی به افزودن مقدار زیادی نمک به غذاها نیست و حتی ممکن است نیازی به اضافه کردن نمک نباشد، چرا که رب از قبل دارای مقدار کافی نمک است.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 29 تیر 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.