طرز تهیه شیره توت به روش بازاری و طعمی بی نظیر

طرز تهیه شیره توت

طرز تهیه شیره توت علت تلخ شدن شیره توت فیلم تهیه شیره توت سفید رفع تلخی شیره توت با شیره توت چی درست کنم نحوه مصرف شیره توت فیلم طرز تهیه شیره توت سیاه طرز تهیه شیره شاه توت

برای تهیه شیره توت، ابتدا توت‌ها را تمیز کرده و در یک قابلمه با آب به مدت یک ساعت می‌پزیم. سپس، توت‌ها را له می‌کنیم و با استفاده از یک پارچه تمیز یا تنظیف، دانه‌های آن‌ها را جدا می‌کنیم. بعد از آن، آب توت را می‌ریزیم در یک قابلمه و روی حرارت می‌گذاریم تا غلظت آن بیشتر شود و در طی این فرایند، کف روی شیره را با یک قاشق می‌گیریم. بعد از آنکه شیره غلیظ شد، آن را از روی حرارت می‌بریم و در دمای محیط قرار می‌دهیم تا سرد شود. سپس، شیره را در یک ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیره توت در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای شیره توت
توت۱ کیلوگرم
آببه مقدار لازم

طرز تهیه شیره توت

مرحله اول

برای طرز تهیه شیره توت ابتدا توت‌ها را تمیز بشورید و ساقه‌های آن‌ها را جدا کنید و بعد داخل یک قابلمه بریزید و سپس مقداری آب به آن‌ها اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا توت‌ها همراه با آب به مدت یک ساعت بجوشند و خوب پخته شوند.

مرحله دوم

بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و توت‌ها را با گوشتکوب برقی یا مخلوط کن کاملا له و پوره کنید اگر گوشتکوب برقی در دسترس ندارید می‌توانید از گوشتکوب دستی برای له کردن توت‌ها استفاده کنید و آن‌ها را کاملا پوره کنید.

مرحله سوم

سپس توت‌ها را داخل یک پارچه تمیز یا تنظیف بریزید و با تنظیف یا کیسه پارچه‌ای صاف کنید تا دانه‌های توت‌ها کاملا از آب آن جدا شوند و آب توت کاملا صاف و یکدست شود، اگر لازم بود دوبار این کار را انجام دهید تا آب توت خالص شود.

مرحله چهارم

سپس آب توت‌ها را داخل یک قابلمه دیگر بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و غلظت آن بیشتر شود، در طول این مدت کف روی شیره را که روی سطح مخلوط جمع می‌شود مدام با قاشق بگیرید تا شیره خوشرنگ‌تر و خوش طعم‌تر شود.

مرحله پنجم

بعد از این که شیره کمی غلیظ شد و در اواخر پخت شیره، شیره را مدام هم بزنید تا نسوزد، شیره بعد از سرد شدن غلیظ‌‌تر می‌شود، دقت کنید که در هنگام پخت اگر شیره خیلی غلیظ شود مزه آن تلخ می‌شود و اگر خیلی رقیق باشد ترش مزه می‌شود.

مرحله ششم

بعد از این که شیره به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا سرد شود سپس شیره را که بعد از سرد شدن غلظت آن بیشتر شده از داخل قابلمه داخل یک ظرف شیشه‌ای دردار بریزید و درب آن را محکم ببندید.

مرحله هفتم

سپس شیشه‌های در بسته را داخل یخچال قرار دهید اگر شیره توت با غلظت مناسب درست شده باشد از آن می‌توانید به مدت یک سال در یخچال نگهداری کنید و در هنگام استفاده از آن مقداری از شیره را داخل ظرف مناسب بریزید و در شیشه را محکم ببندید.

مرحله هشتم

بعد از آن شیره توت را برای تزئین انواع کیک‌ها و شیرینی‌ها و دسرهای لذیذ و متنوع استفاده کنید و یا در وعده صبحانه همراه با کره و خامه و ارده و یا به عنوان یک میان وعده خوش طعم و مقوی همراه با نان تازه و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

علت تلخ شدن شیره توت

تلخ شدن شیره توت غالباً ناشی از پختن بیش از حد آن است. برای اینکه شیره توت به غلظت مناسب برسد، توت باید به درستی پخته شود تا رطوبت آن کاهش یابد. با این حال، باید در زمان غلیظ شدن شیره مراقب باشید، تا شیره توت نسوزد چون طعم ان تلخ می شود، حرارت بالا هم می‌تواند باعث تلخی شیره توت شود. نه تنها این تلخی ممکن است یک تجربه ناخوشایند برای مصرف‌کننده ایجاد کند، بلکه باعث می‌شود تا برخی از خواص مفید توت هم به دلیل سوختن از بین برود.

بروز رسانی توسط در چهارشنبه 28 تیر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.