مطالب پر بازدید
طرز تهیه محلبی شکلاتی، دسر فوری و بسیار خوشمزه

طرز تهیه محلبی شکلاتی، دسر فوری و بسیار خوشمزه

طرز تهیه محلبی شکلاتی محلبی شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع و با مواد اولیه …

طرز تهیه کمپوت سیب خونگی با ماندگاری بالا و طعم بی نظیر

طرز تهیه کمپوت سیب خونگی با ماندگاری بالا و طعم بی نظیر

طرز تهیه کمپوت سیب کمپوت سیب یکی از انواع دسرهای خوشمزه در سراسر جهان است که می توانید آنرا به صورت سالم تر …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه دسر کدو حلوایی ساده

طرز تهیه دسر کدو حلوایی در فر طرز تهیه کدو حلوایی طرز تهیه دسر کدو حلوایی ترکیه ای طرز تهیه دسر کدو حلوایی تصویری طرز تهیه کدو حلوایی با گردو دسر کدو حلوایی و دارچین طرز تهیه دسر کدو حلوایی با خامه طرز تهیه دسر کدو حلوایی با شیر

دسر کدو حلوایی از دسرهای بسیار محبوب فصل پاییز است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دسر کدو حلوایی ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
کدو حلوایی۱ عدد کوچک
شکر یا شیره انگور۳ قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
چوب دارچین۱ تکه
بستنی وانیلی (اختیاری)۴ اسکوپ
کره۲۵ گرم

طرز تهیه دسر کدو حلوایی ساده

مرحله اول

برای تهیه دسر کدو حلوایی ساده ابتدا کدو حلوایی را از وسط برش می دهیم و تخمه های آنرا خارج می کنیم. در ادامه پوست کدو حلوایی را جدا کرده و آنرا با کاتر گرد قالب می زنیم. در صورتی که کاتر نداشتیم با چاقو برش می زنیم.

مرحله دوم

البته توصیه می کنیم برای اینکه تمام دسرها به یک شکل و اندازه باشند اگر حتی کاتر هم در دسترس نداشتیم، از درب یک دبه یا یک پیاله برای قالب زدن کدو حلوایی استفاده شود تا در پایان دسر مجلسی تری داشته باشیم.

مرحله سوم

پس از اینکه کدو حلوایی را قالب زدیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، کدو حلوایی ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند.

مرحله چهارم

پس از اینکه یک سمت کدو حلوایی ها سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم و سمت دیگرشان را نیز سرخ می کنیم. پس از اینکه دو سمت کدو حلوایی ها سرخ شد، چوب دارچین و پودر هل را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله ۱ استکان آب به تابه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب جوش آمد، شکر یا شیره انگور را به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم کدوها به طور کامل بپزند.

مرحله ششم

حالا باید صبر کنیم تا علاوه بر پخت کدوها، آب درون تابه نیز به طور کامل کشیده شود. پس از اینکه کدوها پختند و آب درون تابه کشیده شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا کدوها خنک شوند، سپس در ظرف دلخواه قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله شهد باقیمانده در تابه را به صورت مساوی روی کدوها می ریزیم، سپس روی هر قطعه کدو یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار می دهیم. برای زیباتر شدن دسر می توانیم از انواع مغزیجات نیز به سلیقه خود استفاده کنیم.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 17 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.