طرز تهیه کره بادام شکلاتی، تجربه لذت بخش صبحانه خانگی
طرز تهیه کره بادام شکلاتی
کره بادام شکلاتی یکی از چاشنیهای خوشمزه و لذیذ است که در وعده صبحانه و یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و پرخاصیت مورد استفاده قرار میگیرد کره بادام شکلاتی خیلی راحت و سریع آماده و درست میشود و بافتی نرم و لطیف دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کره بادام شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم کره بادام شکلاتی | |
بادام | ۲ لیوان |
پودر کاکائو | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
شکلات تختهای | ۷۰ گرم |
طرز تهیه کره بادام شکلاتی
مرحله ۱: تفت دادن بادامها
برای طرز تهیه کره بادام شکلاتی ابتدا بادامها را داخل یک تابه بریزید و سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بادامها را تفت دهید تا بوی خامی آنها گرفته شود و کمی داغ شوند چون وقتی بادامها گرم میشوند خیلی راحتتر و سریعتر به کره تبدیل میشوند.
مرحله ۲: آسیاب کردن بادامها
بعد از این که بادامها تفت داده شدند تابه را از روی حرارت بردارید و بادامها را از داخل تابه بیرون بیاورید و داخل آسیاب یا بلندر بریزید و دستگاه را روشن کنید، بادامها بعد از کمتر از یک دقیقه پودر میشوند اما اجازه دهید دستگاه روشن بماند.
مرحله ۳: همزدن و نرم کردن بادامها
بعد از ۲ تا ۳ دقیقه بادامها داخل دستگاه کاملاً نرم میشوند و روغن میاندازند، طوری که بادامها به تیغههای آسیاب یا بلندر میچسبند و و پوره بادامها داخل دستگاه به راحتی حرکت نمیکند، دستگاه را خاموش کنید و با قاشق پورههای بادام را هم بزنید.
مرحله ۴: ادامه مخلوط کردن بادامها
سپس دوباره دستگاه را روشن کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید بعد از چند دقیقه هم زدن، بادامها نرمتر میشوند و داخل دستگاه راحتتر حرکت میکنند مدت زمان لازم برای نرم شدن پوره بادامها به قدرت دستگاهی که از آن استفاده میکنید بستگی دارد.
مرحله ۵: تهیه کره بادام
دقت کنید اگر حجم بادامها زیاد است و یا از دستگاه کوچک استفاده میکنید، کم کم بادامها را داخل آسیاب یا بلندر بریزید تا زودتر و راحتتر تبدیل به کره شوند، بعد از این که بادامها کاملاً نرم شدند و بافت آنها صاف و یکدست شد دستگاه را خاموش کنید.
مرحله ۶: اضافه کردن پودر کاکائو و شکلات
سپس مقداری پودر کاکائو به بادامها اضافه کنید و دوباره یک دقیقه با هم میکس کنید تا پودر کاکائو کاملاً به خورد بادامها برود و بافت یکدستی تشکیل شود بعد از آن مقداری شکلات را خرد کنید و به مخلوط مواد داخل دستگاه مخلوط کن اضافه کنید.
مرحله ۷: شیرین کردن کره بادام
بعد دوباره به مدت یک تا دو دقیقه دیگر مواد را با هم میکس کنید تا عطر و طعم شکلات کاملاً به خورد بادامها برود و خوش طعمتر و شیرین شوند، چون کره بادام را معمولا برای وعده صبحانه استفاده میکنید بهتر است طعم آن کمی شیرین باشد.
مرحله ۸: تنظیم طعم کره بادام
اگر نخواستید که کره بادام شما شکلاتی شود پودر کاکائو و شکلات را از مواد حذف کنید و به جای آن برای شیرین شدن بادامها از مقداری عسل استفاده کنید، مقدار عسل بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد که چه مقدار میخواهید کره شیرین شود.
مرحله ۹: نگهداری و استفاده از کره بادام
بعد کره بادام از داخل ظرف آسیاب بیرون بیاورید و داخل شیشههای دردار بریزید و در آن را محکم ببندید و سپس در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد و خنک شود و در هنگام استفاده از آن مقداری از کره بادام شکلاتی را داخل ظرف مناسب بریزید. در آخر کره بادام شکلاتی خوش طعم را همراه با نان تازه و عسل و خامه و چای خوش عطر در وعده صبحانه سرو کنید.
- منبع :
- firoozeh_af