مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه دنده پلو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دنده پلو به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه دنده پلو دنده پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی کشورمان است که بین مردمان ایران بسیار طرفدار دارد، برای …

طرز تهیه همبرگر سبزواری بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه همبرگر سبزواری بازاری با طعمی بی نظیر

طرز تهیه همبرگر سبزواری برگر سبزواری یکی از خوشمزه‌ترین ساندویچ‌های اصیل سبزوار است که عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد و خیلی راحت …

طرز تهیه کره بادام شکلاتی

طرز تهیه کره بادام شکلاتی, دستور تهیه کره بادام زمینی شکلاتی

کره بادام شکلاتی یکی از چاشنی‌های خوشمزه و لذیذ است که در وعده صبحانه و یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی و پرخاصیت مورد استفاده قرار می‌گیرد کره بادام شکلاتی خیلی راحت و سریع آماده و درست می‌شود و بافتی نرم و لطیف دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کره بادام شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کره بادام شکلاتی
بادام۲ لیوان
پودر کاکائو۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
شکلات تخته‌ای۷۰ گرم

طرز تهیه کره بادام شکلاتی

مرحله ۱: تفت دادن بادام‌ها

برای طرز تهیه کره بادام شکلاتی ابتدا بادام‌ها را داخل یک تابه بریزید و سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بادام‌ها را تفت دهید تا بوی خامی آن‌ها گرفته شود و کمی داغ شوند چون وقتی بادام‌ها گرم می‌شوند خیلی راحت‌تر و سریع‌تر به کره تبدیل می‌شوند.

مرحله ۲: آسیاب کردن بادام‌ها

بعد از این که بادام‌ها تفت داده شدند تابه را از روی حرارت بردارید و بادام‌ها را از داخل تابه بیرون بیاورید و داخل آسیاب یا بلندر بریزید و دستگاه را روشن کنید، بادام‌ها بعد از کمتر از یک دقیقه پودر می‌شوند اما اجازه دهید دستگاه روشن بماند.

مرحله ۳: همزدن و نرم کردن بادام‌ها

بعد از ۲ تا ۳ دقیقه بادام‌ها داخل دستگاه کاملاً نرم می‌شوند و روغن می‌اندازند، طوری که بادام‌ها به تیغه‌های آسیاب یا بلندر می‌چسبند و و پوره بادام‌ها داخل دستگاه به راحتی حرکت نمی‌کند، دستگاه را خاموش کنید و با قاشق پوره‌های بادام را هم بزنید.

مرحله ۴: ادامه مخلوط کردن بادام‌ها

سپس دوباره دستگاه را روشن کنید و به مخلوط کردن ادامه دهید بعد از چند دقیقه هم زدن، بادام‌ها نرم‌تر می‌شوند و داخل دستگاه راحت‌تر حرکت می‌کنند مدت زمان لازم برای نرم شدن پوره بادام‌ها به قدرت دستگاهی که از آن استفاده می‌کنید بستگی دارد.

مرحله ۵: تهیه کره بادام

دقت کنید اگر حجم بادام‌ها زیاد است و یا از دستگاه کوچک استفاده می‌کنید، کم کم بادام‌ها را داخل آسیاب یا بلندر بریزید تا زودتر و راحت‌تر تبدیل به کره شوند، بعد از این که بادام‌ها کاملاً نرم شدند و بافت آن‌ها صاف و یکدست شد دستگاه را خاموش کنید.

مرحله ۶: اضافه کردن پودر کاکائو و شکلات

سپس مقداری پودر کاکائو به بادام‌ها اضافه کنید و دوباره یک دقیقه با هم میکس کنید تا پودر کاکائو کاملاً به خورد بادام‌ها برود و بافت یکدستی تشکیل شود بعد از آن مقداری شکلات را خرد کنید و به مخلوط مواد داخل دستگاه مخلوط کن اضافه کنید.

مرحله ۷: شیرین کردن کره بادام

بعد دوباره به مدت یک تا دو دقیقه دیگر مواد را با هم میکس کنید تا عطر و طعم شکلات کاملاً به خورد بادام‌ها برود و خوش طعم‌تر و شیرین شوند، چون کره بادام را معمولا برای وعده صبحانه استفاده می‌کنید بهتر است طعم آن کمی شیرین باشد.

مرحله ۸: تنظیم طعم کره بادام

اگر نخواستید که کره بادام شما شکلاتی شود پودر کاکائو و شکلات را از مواد حذف کنید و به جای آن برای شیرین شدن بادام‌ها از مقداری عسل استفاده کنید، مقدار عسل بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد که چه مقدار می‌خواهید کره شیرین شود.

مرحله ۹: نگهداری و استفاده از کره بادام

بعد کره بادام از داخل ظرف آسیاب بیرون بیاورید و داخل شیشه‌های دردار بریزید و در آن را محکم ببندید و سپس در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد و خنک شود و در هنگام استفاده از آن مقداری از کره بادام شکلاتی را داخل ظرف مناسب بریزید. در آخر کره بادام شکلاتی خوش طعم را همراه با نان تازه و عسل و خامه و چای خوش عطر در وعده صبحانه سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 13 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.