طرز تهیه حلوا موزی به روش مخصوص با طعمی بی نظیر
طرز تهیه حلوا موزی
حلوای موزی یکی از انواع حلواها است که بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعم و عطری متفاوت دارد و خیلی راحت و سریع درست میشود، حلوا موزی یک میان وعده پرخاصیت و مقوی است که بافتی سبک و نرم دارد و به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه حلوا موزی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم حلوا موزی | |
آرد سمولینا | نصف پیمانه |
شیر | ۱ و نیم پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
کره | ۳۰ گرم |
موز پوره شده | ۲ عدد |
زعفران دم کرده | به مقدار لازم |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
پودر نارگیل | ۲ قاشق غذا خوری |
گلاب | ۳ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه حلوا موزی
مرحله ۱: آمادهسازی شیر و شکر
برای طرز تهیه حلوا موزی ابتدا مقداری شیر را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر در شیر کاملاً حل شود، بعد مقداری زعفران را روی مخلوط شیر و شکر بریزید و خوب هم بزنید.
مرحله ۲: ذوب کردن کره و تفت آرد سمولینا
بعد اجازه دهید تا رنگ زعفران در مخلوط باز شود و شیر شروع به جوشیدن کند سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید بعد از آن مقداری کره را در یک تابه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره کاملا ذوب شود.
مرحله ۳: اضافه کردن پوره موز و ترکیب با شیر
سپس مقداری آرد سمولینا را در تابه بریزید و با کره خوب تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن کمی تیره شود دقت کنید که آرد سمولینا را خیلی زیاد تفت ندهید چون طعم آن تغییر میکند و بوی نامطبوعی میدهد و در نهایت حلوا بد مزه میشود.
مرحله ۴: افزودن گلاب به مخلوط
بعد مقداری پوره موز را به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس شیر را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود بعد با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان مقداری گلاب به مخلوط مواد اضافه کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن پودر نارگیل
مخلوط را هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود و سپس کمی پودر هل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر هل به خورد مخلوط برود بعد از آن پودر نارگیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک مرتب هم بزنید تا حالت خمیری تشکیل شود.
مرحله ۶: تصحیح بافت مخلوط
ممکن است مخلوط تشکیل شده گلوله گلوله شود که جای نگرانی نیست سعی کنید اول با لیسک مواد را هم بزنید و روی آنها فشار دهید تا از هم باز شوند و بافت یکدستی تشکیل شود اما اگر با لیسک بافت مخلوط یکدست نشد، ظرف را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۷: یکدست کردن مخلوط با گوشتکوب برقی
سپس اجازه دهید تا مخلوط در دمای محیط کمی سرد شود و بعد با گوشتکوب برقی مخلوط را بزنید تا بافت آن کاملاً صاف و یکدست شود بعد دوباره تابه را روی حرارت بگذارید و مرتب مخلوط را هم بزنید تا حلوا جمع شود و در تابه حرکت کند.
مرحله ۸: پخت نهایی و برداشتن از روی حرارت
وقتی که حلوا جمع شد و به غلظت مناسب رسید به طوری که به راحتی در تابه حرکت کرد و به اصطلاح حالت گهواره شد، تابه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا حلوا حرارت اولیه خود را از دست بدهد و کمی سرد شود.
مرحله ۹: آمادهسازی و تزئین حلوای موزی
سپس حلوا را داخل ظرف مناسب بریزید و سطح آن را صاف کنید و با چنگال روی سطح آن شکل ایجاد کنید سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، خلال بادام و گل محمدی و یا کنجد و چند حلقه موز برش داده شده روی آن را تزئین کنید. در آخر حلوای موزی را به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با نان تازه و چای سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- لباس روزمره پوشیده؛ ۱۵ ترکیب رنگی که استایلتو خاص و دلنشین میکنن
- مانتو خاص منحصربفرد؛ ۱۵ مدل بینظیر برای تیپ خاص توی مهمونیهای تابستونی
- مانتو جلوبسته نخی؛ یه مانتو راحت و تو خونگی برای عید نوروز
- تل مو مجلسی؛ ۱۵ مدل مناسب برای جشنها و عروسیها
- چیدن میز دونفره؛ ۱۵ ایده خلاق برای داشتن یک میز شام دونفره خاص
- انگشتر کیوت زنانه؛ ۱۵ مدل فانتزی شیک برای خانمهای خاصپسند
- منبع :
- firoozeh_af