مطالب پر بازدید
طرز تهیه آش عباسعلی به روش کرمانشاهی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش عباسعلی به روش کرمانشاهی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه آش عباسعلی آش عباسعلی یکی از انواع آش های خوشمزه و سنتی ایرانی  است که با مواد متنوعی درست می شود، …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ لوبیا پلو با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که با رسپی های …

طرز تهیه حلوا موزی

طرز تهیه حلوا موزی , دستور پخت حلوای موزی

حلوای موزی یکی از انواع حلواها است که بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعم و عطری متفاوت دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود، حلوا موزی یک میان وعده پرخاصیت و مقوی است که بافتی سبک و نرم دارد و به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه حلوا موزی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم حلوا موزی
آرد سمولینانصف پیمانه
شیر۱ و نیم پیمانه
شکرنصف پیمانه
کره۳۰ گرم
موز پوره شده۲ عدد
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
پودر هل۱ قاشق چای خوری
پودر نارگیل۲ قاشق غذا خوری
گلاب۳ قاشق غذا خوری

طرز تهیه حلوا موزی

مرحله ۱: آماده‌سازی شیر و شکر

برای طرز تهیه حلوا موزی ابتدا مقداری شیر را داخل یک قابلمه کوچک بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید تا شکر در شیر کاملاً حل شود، بعد مقداری زعفران را روی مخلوط شیر و شکر بریزید و خوب هم بزنید.

مرحله ۲: ذوب کردن کره و تفت آرد سمولینا

بعد اجازه دهید تا رنگ زعفران در مخلوط باز شود و شیر شروع به جوشیدن کند سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید بعد از آن مقداری کره را در یک تابه بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کره کاملا ذوب شود.

مرحله ۳: اضافه کردن پوره موز و ترکیب با شیر

سپس مقداری آرد سمولینا را در تابه بریزید و با کره خوب تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رنگ آن کمی تیره شود دقت کنید که آرد سمولینا را خیلی زیاد تفت ندهید چون طعم آن تغییر می‌کند و بوی نامطبوعی می‌دهد و در نهایت حلوا بد مزه می‌شود.

مرحله ۴: افزودن گلاب به مخلوط

بعد مقداری پوره موز را به مواد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس شیر را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود بعد با توجه به ذائقه و به دلخواه خودتان مقداری گلاب به مخلوط مواد اضافه کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن پودر نارگیل

مخلوط را هم بزنید تا عطر گلاب در مواد پخش شود و سپس کمی پودر هل را روی مواد بریزید و هم بزنید تا عطر هل به خورد مخلوط برود بعد از آن پودر نارگیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و با لیسک مرتب هم بزنید تا حالت خمیری تشکیل شود.

مرحله ۶: تصحیح بافت مخلوط

ممکن است مخلوط تشکیل شده گلوله گلوله شود که جای نگرانی نیست سعی کنید اول با لیسک مواد را هم بزنید و روی آن‌ها فشار دهید تا از هم باز شوند و بافت یکدستی تشکیل شود اما اگر با لیسک بافت مخلوط یکدست نشد، ظرف را از روی حرارت بردارید.

مرحله ۷: یکدست کردن مخلوط با گوشتکوب برقی

سپس اجازه دهید تا مخلوط در دمای محیط کمی سرد شود و بعد با گوشتکوب برقی مخلوط را بزنید تا بافت آن کاملاً صاف و یکدست شود بعد دوباره تابه را روی حرارت بگذارید و مرتب مخلوط را هم بزنید تا حلوا جمع شود و در تابه حرکت کند.

مرحله ۸: پخت نهایی و برداشتن از روی حرارت

وقتی که حلوا جمع شد و به غلظت مناسب رسید به طوری که به راحتی در تابه حرکت کرد و به اصطلاح حالت گهواره شد، تابه را از روی حرارت بردارید و در دمای محیط قرار دهید تا حلوا حرارت اولیه خود را از دست بدهد و کمی سرد شود.

مرحله ۹: آماده‌سازی و تزئین حلوای موزی

سپس حلوا را داخل ظرف مناسب بریزید و سطح آن را صاف کنید و با چنگال روی سطح آن شکل ایجاد کنید سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، خلال بادام و گل محمدی و یا کنجد و چند حلقه موز برش داده شده روی آن را تزئین کنید. در آخر حلوای موزی را به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با نان تازه و چای سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.