طرز تهیه کره سیب به روش خانگی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کره سیب

طرز تهیه کره سیب , دستور تهیه کره سیب درختی

کره سیب یکی از انواع کره‌های خوشمزه و لذیذ است که از آن می‌توانید به عنوان چاشنی خوش طعم و پرخاصیت در وعده صبحانه یا به عنوان یک میان وعده ساده و مقوی استفاده کنید کره سیب خیلی راحت و سریع و با کمترین مواد در دسترس درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کره سیب در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کره سیب
سیب۴ عدد
شکر قهوه‌ای۳ قاشق غذا خوری
وانیلنصف قاشق چای خوری
دارچیننصف قاشق چای خوری
نمکیک پنس

طرز تهیه کره سیب

مرحله ۱: آماده‌سازی سیب‌ها

برای درست کردن کره سیب ابتدا تعدادی سیب تازه و آبدار و شیرین قرمز یا زرد و یا سبز را بشورید سپس سیب‌ها را پوست بگیرید و زده‌گی‌ها و خرابی‌های آن‌ها را جدا کنید سپس سیب‌ها را برش دهید و چند قسمت کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا کنید.

مرحله ۲: شروع پخت با شکر

بعد سیب‌ها را داخل یک قابلمه یا تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید سپس مقداری شکر به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا شکر کم کم ذوب شود و به خورد سیب‌ها برود، مقدار شکر بستگی به ذائقه خودتان دارد که می‌خواهید کره چقدر شیرین شود.

مرحله ۳: تنظیم شیرینی با توجه به نوع سیب

اگر از سیب‌های شیرین برای درست کردن کره سیب استفاده می‌کنید مقدار شکر کمتری به آن اضافه کنید اما اگر از سیب‌های ترش مزه برای درست کردن کره سیب استفاده می‌کنید مقدار شکر بیشتری روی سیب‌ها بریزید و کاملا با هم مخلوط کنید.

مرحله ۴: افزودن دارچین و نمک به مخلوط

سپس مقداری پودر دارچین روی سیب‌ها بریزید و هم بزنید تا عطر دارچین پخش شود و کاملاً به خورد سیب‌ها برود بعد کمی نمک به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید بعد در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا روی حرارت ملایم سیب‌ها کاملاً بپزند.

مرحله ۵: فرآیند پخت و آبکشی سیب‌ها

مدتی که از زمان پخت سیب‌ها بگذرد سیب‌ها آب می‌اندازند و نرم‌تر می‌شوند و با شکر ذوب شده مخلوط می‌شوند، بعد اجازه دهید تا آب سیب‌ها کاملاً کشیده شود و رنگ آن‌ها تغییر کند تقریباً بعد از نیم ساعت آب سیب‌ها جمع می‌شود و کاراملی می‌شوند.

مرحله ۶: افزودن وانیل و آماده‌سازی برای له کردن

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید بعد مقداری وانیل به سیب‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و کاملاً به خورد سیب‌ها برود بعد از این که سیب‌ها در دمای محیط کمی خنک شدند آن‌ها را داخل مخلوط کن بریزید.

مرحله ۷: له کردن سیب‌ها

بعد با مخلوط کن سیب‌ها را کاملاً پوره و له کنید به طوری که بافت آن‌ها صاف و یکدست و نرم شود سپس کره سیب را داخل شیشه‌های دردار و تمیزی که از قبل شسته‌اید و خشک شده‌اند، بریزید و در آن‌ها را محکم ببندید و سپس در یخچال قرار دهید.

مرحله ۸: خنک کردن در یخچال و سرو کردن

بعد از این که کره سیب در یخچال کاملا سرد و خنک شد آن را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از کره را در ظرف مناسب بریزید و در وعده صبحانه و یا به عنوان یک میان وعده سالم و مقوی همراه با نان تازه و عسل و مربا و چای داغ سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 14 مرداد 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.