طرز تهیه کیک تیرامیسو، یک کیک جذاب و خاص ایتالیایی

طرز تهیه کیک تیرامیسو

طرز تهیه کیک تیرامیسو با بیسکویت پتی بور طرز تهیه کیک تیرامیسو با بیسکویت لیدی فینگر طرز تهیه تیرامیسو با کیک شکلاتی طرز تهیه تیرامیسو با کیک براونی تیرامیسو با کیک اسفنجی کیک تیرامیسو شف طیبه کیک تیرامیسو ساده

کیک تیرامیسو یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود کیک تیرامیسو به روش‌های مختلف آماده می‌شود و به عنوان یک میان وعده مقوی یا یک دسر شیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک تیرامیسو در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کیک تیرامیسو
کره۱۰۰ گرم
قهوه فوری۱ قاشق سوپ خوری
آب جوش۱ قاشق سوپ خوری
شکلات تلخ یا نیمه شیرین۴۰ گرم
پنیر ماسکارپونه۱ و ۴/۱ پیمانه
شکر دانه ریز۱ پیمانه
تخم مرغ درشت۴ عدد
وانیل۱ قاشق چای خوری
آرد۲ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق چای خوری
شیر۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه کیک تیرامیسو

مرحله ۱: ذوب کره و تهیه قهوه فوری

برای طرز تهیه کیک تیرامیسو ابتدا مقداری کره را داخل یک ظرف بریزید و روی حرارت غیر مستقیم به روش بن ماری ذوب کنید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود و به دمای محیط برسد بعد مقداری قهوه فوری را داخل ظرفی بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید.

مرحله ۲: تهیه و ذوب شکلات

بعد قهوه و آب جوش را با هم مخلوط کنید تا قهوه کاملا در آب حل شود و سپس ظرف را کنار بگذارید، بعد مقداری شکلات تلخ یا نیمه شیرین را داخل یک ظرف بریزید و به روش بن ماری روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و آن را کنار بگذارید.

مرحله ۳: تهیه مخلوط پنیر ماسکارپونه

سپس مقداری پنیر ماسکارپونه را داخل یک ظرف بریزید و بعد مقداری شکر دانه ریز را به آن اضافه کنید، می‌توانید شکر را داخل آسیاب بریزید و پودر کنید و بعد به پنیر اضافه کنید و سپس به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با همزن برقی هم بزنید و مخلوط کنید.

مرحله ۴: اضافه کردن تخم مرغ و وانیل

وقتی که بافت مخلوط یکدست شد تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مواد اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه با همزن برقی هم بزنید و بعد از این که تخم مرغ آخر را اضافه کردید کمی وانیل هم روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.

مرحله ۵: اضافه کردن کره و آرد

بعد مقداری کره خنک شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و سپس مقداری آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد از آن بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله ۶: تهیه مخلوط نهایی آرد

سپس ترکیب آرد را دوباره الک کنید تا بافت آن یکدست شود و بعد کم کم و در دو مرحله آن را به مخلوط مواد اضافه کنید و به اندازه‌ای که با هم ترکیب شوند با لیسک یا کاردک هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده یکدست شود و آرد در آن گلوله نشود.

مرحله ۷: ترکیب مواد با شکلات و قهوه

بعد یک چهارم از مخلوط مواد را در شکلات مایع که خنک شده است بریزید و کمی هم بزنید تا شکلات کاملاً به خورد مواد برود و بافت یکدستی تشکیل شود، و سپس به همان اندازه از مایع کیک را داخل قهوه خنک شده بریزید و با هم مخلوط کنید.

مرحله ۸: تهیه مایه نهایی و آماده‌سازی قالب

سپس به باقیمانده مایه کیک ۲ قاشق شیر اضافه کنید و به اندازه‌ای که با هم مخلوط و یکدست شوند آن‌ها را هم بزنید، سپس داخل قالب لوف یا قالب تو خالی ۲۴ سانتی را کاملاً با کره ذوب شده یا روغن مایع چرب کنید و بعد مقداری آرد داخل قالب بپاشید.

مرحله ۹: قرار دادن مایه در قالب

بعد نصف مقدار مایه ساده کیک را داخل قالب بریزید و سپس مایه شکلاتی را روی آن بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کنید و بعد باقیمانده مایه ساده را روی مایه شکلاتی بریزید و در آخر مایه قهوه را به آن اضافه کنید وسطح آن را صاف کنید.

مرحله ۱۰: پخت کیک در فر

سپس قالب را داخل فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و اجازه دهید تا کیک به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر بپزد و کاملاً مغز پخت و سطح آن طلایی رنگ شود.

مرحله ۱۱: تست پخت کیک

در ۳۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف کیک از بین نرود بعد از آن با یک سیخ چوبی یا خلال دندان پخت کیک را تست کنید و سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مواد کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده است.

مرحله ۱۲: خنک شدن و خارج کردن کیک از قالب

بعد از پخت کیک قالب را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی سرد شود و سپس به آرامی لبه‌های کیک را از قالب با یک چاقوی تیز جدا کنید و کیک را از داخل قالب بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملاً سرد شود.

مرحله ۱۳: تزئین کیک

بعد به دلخواه و با سلیقه خودتان مقداری خامه فرم گرفته یا شکلات ذوب شده روی کیک بریزید و سپس آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده، خلال بادام و مغز فندق خرد شده و شکلات چیپسی و چند برش حلقه‌ای موز تزئین کنید.

مرحله ۱۴: سرو کیک و پذیرایی

سپس کیک تیرامیسو را در شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و چند برش از آن را در ظرف مناسب بچینید و این کیک خوش طعم و جذاب را برای پذیرایی و مهمانی‌ها به عنوان یک دسر شیک و مناسب همراه با چای و یا قهوه و نسکافه سرو کنید.

خلاصه دستور کیک تیرامیسو

برای تهیه کیک تیرامیسو، ابتدا قهوه فوری تهیه می‌شود. پس از آن، شکلات ذوب و با پنیر ماسکارپونه و شکر مخلوط می‌شود. تخم‌مرغ و وانیل به مخلوط اضافه می‌گردد و پس از مخلوط کردن آرد و بکینگ پودر، مایه نهایی در قالب ریخته می‌شود. کیک در فر پخته شده و پس از خنک شدن، با خامه و مواد دیگر تزئین می‌شود. در نهایت، کیک تیرامیسو برای مهمانان به همراه نوشیدنی‌های گرم سرو می‌شود.

بروز رسانی توسط در شنبه 21 مرداد 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.