مطالب پر بازدید
طرز تهیه مرمکه به روش مازندرانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرمکه به روش مازندرانی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرمکه مرمکه یکی از خوشمزه‌ترین دسرهای شمالی کشور است که طعم و عطر فوق‌العاده‌ای دارد و خیلی راحت و سریع درست …

طرز تهیه چیز کیک خرمالو مخصوص با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چیز کیک خرمالو مخصوص با طعمی بی نظیر

طرز تهیه چیز کیک خرمالو چیز کیک خرمالو یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بین المللی است که با طعم های مختلفی درست …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه تاکوی توت فرنگی

طرز تهیه تاکوی توت فرنگی , میان وعده خوشمزه با توت فرنگی

تاکو توت فرنگی یکی از انواع دسرهای شیک و جذاب است که طعم و عطری عالی و فوق العاده دارد و خیلی راحت و سریع درست می‌شود و برای پذیرایی بسیار شیک و مناسب است، از تاکو توت فرنگی می‌توان به عنوان یک میان وعده مقوی استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه تاکوی توت فرنگی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای کیک اسفنجی
آرد۲ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
شکر۱ و ۴/۳ پیمانه
روغن مایعنصف پیمانه
شیر۴/۳ پیمانه
وانیلنصف قاشق چای خوری
بکینگ پودر۱ قاشق مربا خوری
نمک۱ پنچ
مواد لازم برای داخل تاکو
کرم پنیریبه مقدار لازم
توت فرنگیبه مقدار لازم

طرز تهیه تاکوی توت فرنگی

مرحله ۱: آماده‌سازی خمیر کیک

برای طرز تهیه تاکوی توت فرنگی ابتدا باید خمیر کیک اسفنجی را آماده کنید برای این کار ابتدا تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و پف کنند و حجم آن‌ها زیاد و بافت آن‌ها یکدست شود.

مرحله ۲: افزودن شکر و وانیل به مخلوط

سپس مقداری شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کنید و با دور تند همزن برقی به مدت ۳ تا ۴ دقیقه مخلوط را هم بزنید تا بافت یکدست و کرم رنگ و کشداری تشکیل شود بعد کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.

مرحله ۳: اضافه کردن شیر و روغن مایع

بعد از آن مقداری شیر را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید و آن را کمی هم بزنید و سپس روغن مایع را به ترکیب مواد اضافه کنید و به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید تا بافت مخلوط تشکیل شده یکدست و صاف شود.

مرحله ۴: الک کردن و اضافه کردن آرد

سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود و بعد از آن مقداری بکینگ پودر را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، سپس ترکیب آرد را روی مخلوط مواد الک کنید و به آرامی در یک جهت هم بزنید.

مرحله ۵: کشیدن دایره روی کاغذ

وقتی آرد را به مخلوط اضافه کردید با لیسک و یا همزن دستی مواد را با هم مخلوط کنید تا بافت یکدست و صافی تشکیل شود بعد کف سینی یا قالب مورد نظر یک کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن به وسیله یک لیوان چند دایره با فاصله از هم بکشید.

مرحله ۶: آماده‌سازی و ریختن خمیر روی دایره‌ها

سپس کاغذ روغنی را برگردانید تا جوهر خودکار وارد خمیر کیک نشود و جای دایره‌ها روی کاغذ روغنی مشخص باشد، بعد مایه کیک را داخل قیف بریزید و روی دایره‌ها مواد را پایپ کنید تا همه خمیرهای تاکو توت فرنگی هم اندازه و هم شکل باشند.

مرحله ۷: پخت تاکوها در فر

بعد قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا خمیرها به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود و سپس قالب را از فر بیرون بیاورید.

مرحله ۸: خنک کردن و جدا کردن تاکوها

سپس اجازه دهید تا تاکوها در دمای محیط کمی خنک شوند و بعد به آرامی آن‌ها را از روی کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف دیگری قرار دهید، می‌توانید به جای این که از فر برای پخت خمیر تاکو استفاده کنید آن‌ها را به شکل پنکیک داخل تابه بپزید.

مرحله ۹: آماده‌سازی خامه برای داخل تاکو

بعد برای داخل تاکوها می‌توانید از کرم پنیری و یا خامه فرم گرفته و یا کرم شکلاتی استفاده کنید، مقداری خامه قنادی را داخل یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و کمی سفت و منسجم شود و جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند.

مرحله ۱۰: شیرین کردن خامه و آماده‌سازی قیف

اگر خامه قنادی شیرین بود که نیازی به اضافه کردن شکر نیست در غیر این صورت با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری شکر به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا خامه شیرین شود سپس خامه را داخل یک قیف با ماسوره به دلخواه خودتان بریزید.

مرحله ۱۱: تزئین تاکو با خامه و توت فرنگی

بعد تاکوها را کمی تا کنید به طوری که لبه‌های آن به هم نزدیک شود و داخل آن را با خامه فرم گرفته پر کنید سپس مقداری توت فرنگی را که از قبل تمیز شسته‌اید و خشک شده‌اند از وسط برش دهید و بعد چند برش از توت فرنگی‌ها را روی خامه قرار دهید.

مرحله ۱۲: تزئین و سرو تاکو توت فرنگی

تاکو را می‌توانید با هر میوه‌ای به دلخواه و سلیقه خودتان نیز درست کنید و به جای توت فرنگی از سایر میوه‌ها استفاده کنید بعد تاکو توت فرنگی را در ظرف مناسب بچینید و با سلیقه خودتان با مقداری پودر پسته‌ یا مغز گردوی خرد شده تزئین کنید. در آخر تاکو توت فرنگی را عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی و مهمانی‌ها به همراه انواع دورچین و مخلفات و چای سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 15 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.