مطالب پر بازدید
طرز تهیه سوپ قارچ ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوپ قارچ ساده رستورانی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه سوپ قارچ ساده سوپ قارچ یکی از انواع سوپ های خوشمزه و پرمصرف در سراسر جهان است که با دستورها و …

طرز تهیه خوراک زبان، غذای لذیذ و مجلسی برای مهمانی!

طرز تهیه خوراک زبان، غذای لذیذ و مجلسی برای مهمانی!

طرز تهیه خوراک زبان خوراک زبان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که به روش‌های مختلف درست می‌شود این خوراک خوش …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه همبرگر بوقلمون

طرز تهیه برگر بوقلمون به خانه برمیگردیم ادویه همبرگر بوقلمون برگر بوقلمون ساناز سانیا همبرگر بوقلمون نی نی سایت همبرگر بوقلمون شف طیبه همبرگر بوقلمون و قارچ همبرگر بوقلمون جواد جوادی

همبرگر بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع درست می‌شود. برای طرز تهیه همبرگر بوقلمون این مراحل را باید به ترتیب انجام دهید: انتخاب نوع گوشت بوقلمون، اضافه کردن مواد مختلف مانند پیاز، سیر، قارچ، پودر سوخاری و ادویه‌ها و در نهایت سرخ کردن همبرگرها در تابه. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه همبرگر بوقلمون در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بوقلمون بدون استخوان چرخ شده۴۰۰-۵۰۰ گرم
قارچ۱۰ عدد
پودر سوخاری۲ قاشق غذا خوری
پیاز متوسط۱ عدد
سیر۲ تا ۳ حبه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پاپریکا و پودر آویشنبه مقدار لازم

طرز تهیه همبرگر بوقلمون

مرحله ۱: انتخاب گوشت بوقلمون

برای طرز تهیه همبرگر بوقلمون ابتدا گوشت بوقلمون را داخل میکسر بریزید و کاملاً پوره و له کنید بهتر است که از ران بوقلمون و یا ترکیبی از ران و سینه بوقلمون استفاده کنید چون بافت آن نرم‌تر و طعم غذا لذیذتر می‌شود اما اگر خواستید می‌توانید تنها از سینه بوقلمون استفاده کنید.

مرحله ۲: افزودن کره به گوشت

اگر از سینه بوقلمون به تنهایی برای درست کردن همبرگر استفاده کردید باید یک تا دو قاشق کره به مخلوط مواد اضافه کنید تا بافت مایه همبرگر نرم‌تر و کیفیت آن بهتر شود بعد از آن که گوشت بوقلمون کاملاً له و خمیر شد آن را داخل یک ظرف بریزید.

مرحله ۳: افزودن پیاز رنده شده

سپس یک پیاز را پوست بگیرید و بشورید و بعد با رنده ریز رنده کنید، سپس آب پیاز را کامل بگیرید و پیاز رنده شده را به گوشت بوقلمون اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خوب با هم مخلوط شوند و کاملاً به خورد همدیگر بروند و بافت آن‌ها یکدست شود.

مرحله ۴: میکس کردن مواد و افزودن سیر

می‌توانید از غذاساز برای میکس کردن مواد با هم استفاده کنید تا بهتر با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی تشکیل شود، سپس سیرها را پوست بگیرید تمیز بشورید و با رنده ریز رنده کنید و به مواد اضافه کنید و با هم میکس کنید تا عطر سیر پخش شود.

مرحله ۵: اضافه کردن پودر سوخاری و ادویه‌ها

بعد مقداری پودر سوخاری را به مواد اضافه کنید و با هم میکس کنید تا بافت مخلوط کمی منسجم‌تر شود سپس ادویه‌ها را که شامل مقداری نمک، فلفل سیاه و پاپریکا و آویشن است به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود.

مرحله ۶: افزودن کره و خرد کردن قارچ

سپس مقداری کره را به مخلوط مواد اضافه کنید و با هم میکس کنید تا بافت مخلوط تشکیل شده نرم‌تر و یکدست و صاف شود بعد مقداری قارچ را تمیز بشورید و خرابی‌ها و زدگی‌های آن‌ها را بگیرید و سپس قارچ‌ها را به شکل ورقه‌ای و نازک خرد کنید.

مرحله ۷: تفت دادن قارچ در کره

بعد مقداری کره در یک تابه بریزید و تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کره ذوب و داغ شود، سپس قارچ‌ها را در تابه بریزید و با کره ذوب شده آن‌ها را خوب تفت دهید، بعد از ریختن قارچ‌ها در تابه حرارت را زیاد کنید تا قارچ‌ها آب نیندازند.

مرحله ۸: مخلوط کردن قارچ با مواد

سپس قارچ‌های تفت داده شده را به مخلوط مواد اضافه کنید و خوب با هم میکس و مخلوط کنید به طوری که بافت آن یکدست و نرم شود، دقت کنید فقط اگر از سینه بوقلمون استفاده کردید قارچ‌ها را با کره تفت دهید در غیر این صورت کره لازم نیست.

مرحله ۹: استراحت مایه همبرگر در یخچال

سپس مخلوط تشکیل شده را داخل یک ظرف بریزید و روی ظرف را با سلفون یا پلاستیک بپوشانید و بعد از آن ظرف را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا مایه همبرگر به مدت یک ساعت استراحت کند و طعم و عطر همه مواد با هم مخلوط شود.

مرحله ۱۰: شکل دادن و سرخ کردن همبرگر

بعد از یک ساعت مخلوط را از داخل یخچال بیرون بیاورید و مایه همبرگر را با دست کمی ورز دهید و سپس مقداری روغن را در یک تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مقداری از مخلوط مواد را بردارید و با دست فرم دهید.

مرحله ۱۱: انتخاب اندازه همبرگر

اندازه همبرگرها به دلخواه و سلیقه خودتان بستگی دارد و می‌توانید آن‌ها را در اندازه‌های کوچک و یا در اندازه بزرگتر درست کنید و فرم دهید و استفاده کنید سپس همبرگرها را داخل روغن داغ سرخ کنید حرارت باید خیلی کم باشد که همبرگرها مغز پخت شوند.

مرحله ۱۲: برگرداندن همبرگرها

وقتی یک طرف همبرگرها خوب سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ و طلایی رنگ شود، همبرگرها را از داخل تابه بیرون بیاورید و روی یک توری قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود و بعد آن‌ها را در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۱۳: تزئین با گوجه فرنگی و خیارشور

سپس تعدادی گوجه فرنگی را تمیز بشورید و به شکل حلقه‌ای خرد کنید و دور ظرف سرو بچینید بعد مقداری خیارشور را هم به شکل حلقه‌ای خرد کنید و کنار گوجه‌ها قرار دهید سپس همبرگرها را داخل ظرف مناسب دیگری یا در همان ظرف بچینید.

مرحله ۱۴: تزئین نهایی و سرو کردن همبرگر

بعد روی همبرگرها را با مقداری ریحان و شوید و نعنای تازه تزئین کنید و همبرگر بوقلمون را به عنوان یک غذای خوش طعم و مقوی همراه با برنج زعفرانی و ته دیگ و سالاد یا نان تازه و ترشی و زیتون پرورده و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 23 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.