طرز تهیه پودینگ کاراملی، دسری جذاب برای مجالس خاص

طرز تهیه پودینگ کاراملی

طرز تهیه پودینگ کاراملی بدون خامه پودینگ کاراملی دو رنگ

پودینگ کاراملی یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت و سریع آماده و تهیه می‌شود و برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک است پودینگ کاراملی بافتی نرم و لطیف و طعمی فوق العاده دارد که به روش‌های مختلف درست می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پودینگ کاراملی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم پودینگ کاراملی
شکر۱ لیوان سر خالی
شیر۴ لیوان
خامه صبحانه۱ پاکت معادل ۲۰۰ گرم
نشاسته ذرت۵ قاشق غذا خوری سر پر
کره۲۵ گرم

طرز تهیه پودینگ کاراملی

مرحله ۱: ذوب شکر

ابتدا شکر را داخل یک ظرف مناسب و یا تابه بریزید و سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکرها به آرامی ذوب شوند دقت کنید در این مرحله برای ذوب شدن شکرها از قاشق و یا هر وسیله دیگری برای هم زدن شکرها استفاده نکنید.

مرحله ۲: تکان دادن شکر و آماده‌سازی شیر

برای این که شکرها زودتر در ظرف ذوب شوند فقط می‌توانید گاهی ظرف را تکان دهید و بچرخانید تا همه شکرها به طور یکسان ذوب شوند و بافت آن‌ها یکدست شود در این فاصله که شکرها ذوب می‌شوند مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید.

مرحله ۳: اضافه کردن نشاسته به شیر

سپس نشاسته ذرت را به شیر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و نشاسته ذرت داخل شیر گلوله نشود و بافت یکدستی تشکیل شود بعد آن را کنار بگذارید وقتی که شکرها کاملاً ذوب شدند خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۴: اضافه کردن خامه و کره به شکر

بعد از اضافه کردن خامه به شکر در ابتدا شکر سفت می‌شود نگران نباشید و به هم زدن ادامه دهید تا گلوله‌های شکر از هم باز شوند و خامه به خورد آن‌ها برود و بعد کره را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و به خورد مواد برود.

مرحله ۵: ترکیب مخلوط شیر

سپس مخلوط را هم بزنید تا بافت یکدستی تشکیل شود بعد مخلوط شیر و نشاسته را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و مدام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بافت یکدست و صافی تشکیل شود و شیر شروع به جوشیدن کند و اطراف آن حباب بزند.

مرحله ۶: جوشاندن شیر و اضافه کردن شکلات

بعد اجازه دهید تا شیر به مدت ۱ تا ۲ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشد و سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و دو قسمت تقسیم کنید و در دو ظرف مختلف بریزید و به یکی از آنها ۵۰ تا ۱۰۰ گرم شکلات اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ۷: تهیه پودینگ‌های کاراملی و شکلاتی

چون هنوز پودینگ گرم است شکلات در پودینگ ذوب می‌شود و به خورد آن می‌رود وقتی که بافت پودینگ یکدست شد، بعد در تعدادی از ظرف‌های تک نفره پودینگ کاراملی و تعدادی دیگر پودینگ کاراملی شکلاتی را بریزید و در یخچال قرار دهید.

مرحله ۸: مدت زمان استراحت پودینگ

سپس اجازه دهید تا پودینگ‌ها به مدت ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بمانند و خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند و بعد از یخچال بیرون بیاورید و با سلیقه خودتان با پودر پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده و یا شکلات چیپسی تزئین کنید.

مرحله ۹: آماده‌سازی ژلاتین برای پودینگ قالبی

اگر می‌خواهید این دسر را به شکل قالبی درست کنید حتماً باید دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف کوچک بریزید و سپس مقداری شیر یا آب به آن اضافه کنید و هم بزنید و ظرف را به روش بنماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید.

مرحله ۱۰: اضافه کردن ژلاتین به مایه پودینگ

بعد مخلوط را مدام هم بزنید تا پودر ژلاتین در شیر کاملاً حل شود و بافت شفاف و یکدستی تشکیل شود سپس وقتی که مایه پودینگ از حرارت افتاد و کمی خنک شد ژلاتین را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله ۱۱: ریختن مخلوط در قالب‌های مختلف

سپس مخلوط تشکیل شده را داخل قالب‌های مورد نظر با هر شکل و اندازه دلخواه که خواستید بریزید در این روش قالب نیازی به چرب کردن ندارد و بعد از آن قالب‌ها را در یخچال قرار دهید تا پودینگ‌ها خودشان را بگیرند و سفت و منسجم شوند.

مرحله ۱۲: خارج کردن پودینگ از قالب و تزئین نهایی

بعد پودینگ‌های قالبی را از یخچال بیرون بیاورید و سپس پودینگ‌ها را به آرامی از داخل قالب‌ها خارج کنید و در ظرف دیگری بچینید و با پودر پسته، پودر نارگیل و خرده‌های مغز گردو و شکلات چیپسی یا برش‌هایی از توت فرنگی و موز تزئین کنید. در آخر پودینگ کاراملی را به عنوان یک دسر شیک و خوش طعم برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با انواع شیرینی‌ها با طعم‌های مختلف و دسرهای دیگر سرو کنید.

دسته بندی: آموزش دسر
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 2 شهریور 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 5 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...
2 دیدگاه
  • قدسیه 26 آگوست 2023 at 22:01

    خیلی جالب و کاربردی بود

  • ادمین 27 آگوست 2023 at 17:52

    سلام
    ممنون از محبت شما.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.