مطالب پر بازدید
طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه ارده کنجد، یک صبحانه مقوی و سالم به روش سنتی!

طرز تهیه ارده کنجد، یک صبحانه مقوی و سالم به روش سنتی!

طرز تهیه ارده کنجد ارده کنجد یکی از مقوی ترین و خوشمزه‌ترین چاشنی‌هایی است که می‌توانید در وعده صبحانه از آن استفاده کنید …

طرز تهیه کاچی زعفرانی با نبات مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کاچی زعفرانی با نبات مجلسی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کاچی زعفرانی با نبات کاچی زعفرانی با نبات یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سبک ایرانی است که با مواد و …

طرز تهیه اسکون پیتزایی

طرز تهیه اسکون پیتزایی , دستور پخت اسکون پیتزایی

اسکون پیتزا یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که بافت سبک و لطیفی دارد و خیلی راحت و با روش‌های مختلف آماده می‌شود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه اسکون پیتزایی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای خمیر
شیر گرم۱ پیمانه
روغن مایع۴/۱ پیمانه
شکر۲ قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه فوری۱ قاشق چای خوری پر
آرد۳ پیمانه
مواد لازم برای فیلینگ
پنیر موزارلا رنده شده۱ پیمانه
جعفری خرد شده۱ دسته

طرز تهیه اسکون پیتزایی

مرحله ۱: تهیه مخلوط اولیه خمیر

ابتدا برای درست کردن خمیر مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند بعد مقداری روغن مایع را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید و سپس کمی نمک روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید.

مرحله ۲: افزودن خمیر مایه و آرد

سپس مقداری خمیر مایه فوری به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند و بعد آرد را که از قبل الک کرده‌اید و بافت آن سبک و یکدست شده است کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله ۳: ورز دادن خمیر

خمیر تشکیل شده را خوب ورز دهید تا بافت آن یکدست و نرم و لطیف شود اگر مقدار آرد کم بود می‌توانید کمی دیگر آرد اضافه کنید و با هم ورز دهید ولی به طور کلی خمیر این شیرینی باید بافت نرم و لطیفی داشته باشد و خیلی سفت و منسجم نشود.

مرحله ۴: افزودن کره به خمیر

بعد روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی سطح صاف قرار دهید و با وردنه به ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید سپس به مقدار یک قاشق غذاخوری کره ذوب کنید و روی نصف خمیر از قسمت طولی آن بریزید و کاملاً پخش کنید.

مرحله ۵: افزودن پنیر و جعفری

سپس مقداری پنیر موزارلا را روی خمیر بپاشید و پخش کنید و بعد مقداری جعفری را که از قبل تمیز شسته‌اید و خشک شده‌اند ریز خرد کنید و روی خمیر پخش کنید و بعد خمیر را از وسط تا بزنید و با وردنه روی آن بکشید تا دو قسمت خمیر به هم بچسبند.

مرحله ۶: برش زدن و پیچاندن خمیر

بعد از آن خمیر را به شکل نوارهای باریک با عرض تقریباً ۲ سانتی‌متر برش بزنید، سپس انتهای هر نوار خمیری یا دو عدد از نوارهای خمیری را با هم نگه دارید و در حالی که خمیر را با دست دیگر کمی می‌کشید هر دو عدد نوار را به دور هم بپیچید.

مرحله ۷: فرم دادن به خمیر

سپس نوار خمیری را به دور خودش بپیچید و قسمت انتهای باقیمانده نوار خمیری را در خمیر فرو کنید تا محکم شود و موقع پخت از هم باز نشود و بعد سینی فر یا قالب مورد نظر را با کره یا روغن مایع چرب کنید و یا کاغذ روغنی در قالب قرار دهید‌.

مرحله ۸: قرار دادن در فر

بعد خمیرهای فرم داده شده را با فاصله روی کاغذ روغنی در سینی یا قالب بچینید و سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید و دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. به جای فر می‌توانید از تستر و یا فر برقی استفاده کنید.

مرحله ۹: پخت اسکون‌ها

سپس اجازه دهید تا اسکون‌ها به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود با توجه به این که میزان حرارت و دمای فرهای مختلف با هم فرق می‌کند در هنگام پخت توجه کنید که اسکون‌ها خشک نشوند و یا زیر آن‌ها نسوزد.

مرحله ۱۰: خنک کردن و جدا کردن اسکون‌ها

بعد از این که اسکون‌ها خوب پختند و سطح آن‌ها طلایی شد سینی را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس به آرامی اسکون‌ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف در بسته قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.

مرحله ۱۱: تزئین و سرو اسکون‌ها

در هنگام سرو با سلیقه خودتان روی اسکون‌ها را با سس دلخواه تزئین کنید و در ظرف مناسب بچینید. در آخر اسکون پیتزایی را به عنوان یک غذا یا پیش غذای شیک و خوشمزه برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 31 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.