مطالب پر بازدید
طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه پاناکوتا سه رنگ پاناکوتا سه رنگ یکی از دسرهای خوشمزه و شیک بین المللی است که در طعم‌ها و رنگ‌های مختلف …

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی؛ رازهایی برای طعمی عالی و بافتی بی‌نظیر

طرز تهیه سوهان حلوایی سوهان حلوایی، این شیرینی سنتی، با بافتی نرم و طعمی معطر از هل و زعفران، همراهی ایده‌آل برای لحظات …

طرز تهیه دسر پارافه موز، دسری شیک و جدید برای مهمانی!

طرز تهیه دسر پارافه موز، دسری شیک و جدید برای مهمانی!

طرز تهیه دسر پارافه موز دسر پارافه موز یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که طعمی فوق العاده دارد، این دسر …

طرز تهیه دسر ایرمیک

طرز تهیه دسر ایرمیک, دستور پخت دسر ایرمیک با ژله توت فرنگی

دسر ایرمیک یکی از انواع دسرهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و نرم و لطیف دارد این دسر خوش طعم خیلی راحت و سریع و در دو لایه مختلف آماده می‌شود و برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب و شیک است، این دسر بافتی شبیه محلبی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه دسر ایرمیک در ادامه با سایت آموزشی پانا همراه باشید.

مواد لازم دسر ایرمیک
آب آناناس۳ پیمانه
پودینگ وانیلی۱ پاکت معادل ۱۰۰ گرم
شیر۱ لیتر
شکر۱ پیمانه
وانیل شکری۱ پاکت معادل ۵ گرم

طرز تهیه دسر ایرمیک

مرحله ۱: آماده‌سازی و پخت پودینگ

برای طرز تهیه دسر ایرمیک ابتدا پودر پودینگ وانیلی را داخل یک ظرف و یا قابلمه بریزید و سپس مقداری آب آناناس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند و بپزند و بافت آن‌ها یکدست شود.

مرحله ۲: ریختن مخلوط در لیوان‌های سرو

بعد مخلوط مواد را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه هم بزنید تا غلظت آن کمی بیشتر شود بعد از این که مخلوط به غلظت مناسب رسید و کمی قوام پیدا کرد ظرف را از روی حرارت بردارید و سپس به مقدار کافی از مخلوط را داخل لیوان‌های مناسب سرو بریزید.

مرحله ۳: خنک کردن پودینگ در یخچال

بعد از این که پودینگ در دمای محیط حرارت اولیه خود را از دست داد و خنک شد سپس لیوان‌ها را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت نیم ساعت در یخچال بمانند و پودینگ‌ها کاملا خودشان را بگیرند و بافت آن‌ها منسجم و ژله‌ای شود.

مرحله ۴: تهیه محلبی با استفاده از ایرمیک

در این فاصله برای درست کردن محلبی، مقداری شیر را داخل یک ظرف بریزید و سپس شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید، بعد مقداری ایرمیک که را هم به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد ایرمیک داخل شیر گلوله نشود و با هم مخلوط شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن وانیل به مخلوط

سپس ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود و قوام پیدا کند بعد از این که بافت مخلوط یکدست شد و به غلظت مناسب رسید، مقداری وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود.

مرحله ۶: اضافه کردن محلبی به لیوان‌های سرو

بعد ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود سپس لیوان‌های سرو را از داخل یخچال بیرون بیاورید و مقداری از محلبی را روی پودینگ‌ها که خوب خودشان را گرفته‌اند در لیوان‌ها بریزید و بعد سطح آن‌ها را صاف کنید.

مرحله ۷: استراحت محلبی در یخچال

سپس لیوان‌ها را دوباره در یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲ تا ۳ ساعت دیگر در یخچال بمانند و استراحت کنند و محلبی خودش را بگیرد و منسجم شود و بعد از این زمان لیوان‌ها را از داخل یخچال بیرون بیاورید و برای سرو تزئین کنید.

مرحله ۸: تزئین و سرو دسر ایرمیک

روی دسر را با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل مغز گردوی خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و یا شکلات چیپسی و برش‌های حلقه‌ای موز و یا توت فرنگی تزئین کنید و این دسر شیک و خوش طعم را برای پذیرایی و مهمانی‌ها سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 29 مرداد 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.