آش میوه + راهنمای گام به گام برای تهیه یک آش بی نقص
طرز تهیه آش میوه
آش میوه یکی از انواع آشهای خوشمزه و لذیذ ترکی است که بیشتر در شهر تبریز درست میشود این آش خوشمزه به روشهای مختلف و با مواد متنوعی در همه شهرها آماده و تهیه میشود و به عنوان یک پیش غذای سالم طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه آش میوه در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
پیاز متوسط | ۲ عدد |
لوبیا | ۱ پیمانه |
نخود | ۱ پیمانه |
سبزی آشی | ۳۰۰-۴۰۰ گرم |
گردو | ۱ پیمانه |
بادام | نصف پیمانه |
گوجه سبز | ۱ پیمانه |
آلبالو | ۱ پیمانه |
رشته آش | به مقدار لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه آش میوه
مرحله ۱: آمادهسازی نخود و لوبیا
برای طرز تهیه آش میوه ابتدا مقداری نخود و لوبیا را از شب قبل داخل یک ظرف بریزید و به آن آب اضافه کنید و اجازه دهید تا نخود و لوبیاها خوب خیس بخورند و نفخ آنها گرفته شود و در زمان پخت سریعتر بپزند در طول این مدت آب نخود و لوبیاها را چند بار عوض کنید.
مرحله ۲: آمادهسازی سبزیها
سپس مقداری سبزی آش را تمیز کنید و بشورید و داخل سبد بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود و بعد سبزیها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید، با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان میتوانید از مقداری نعنا هم در سبزی آش استفاده کنید و آن را خرد کنید.
مرحله ۳: تفت پیاز در روغن
بعد پیازها را پوست بگیرید و بشورید و به شکل نگینی و ریز خرد کنید سپس در یک تابه مقداری روغن حیوانی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود و بعد پیازها را در آن بریزید و تفت دهید تا سبک و طلایی رنگ شوند.
مرحله ۴: اضافه کردن نخود، لوبیا، و مغز گردو
سپس نخود و لوبیاها را که خوب خیس خوردهاند در تابه بریزید و کمی تفت دهید و بعد مقداری مغز گردو را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید و کمی آن را تفت دهید بهتر است که مغز گردوها را با دست خرد کنید و به چهار قسمت تقسیم کنید.
مرحله ۵: تفت مغزها و افزودن ادویه
بعد مقداری مغز بادام را هم در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی مغز گردو و مغز بادام گرفته شود سپس مقداری آب را داخل ظرف بریزید و بعد هم کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله ۶: پخت آش میوه
سپس در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا آش روی حرارت متوسط بپزد و نخود و لوبیاها خوب نرم شوند و بقیه مواد هم خوب بپزند وقتی که همه مواد با هم پختند و آش تقریباً آماده شد سبزی آش را داخل ظرف بریزید و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
مرحله ۷: اضافه کردن میوهها و ادامه پخت
بعد مقداری آلو سبز و آلبالو را که از قبل تمیز شستهاید به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس در ظرف را ببندید و اجازه دهید تا به مدت ۱۵ دقیقه دیگر با هم بپزند دقت کنید که زمان پخت بیشتر از ۱۵ دقیقه نشود چون میوهها له میشوند.
مرحله ۸: افزودن رشته به آش میوه
سپس در آخر به میزان لازم رشته آش را به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید و بعد از این که آش دو تا سه جوش زد ظرف آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید و سپس با یک قاشق میزان نمک و ترشی آش را بچشید و تست کنید.
مرحله ۹: تزئین و سرو کردن آش میوه
اگر میزان ترشی آش کافی نبود مقداری آبغوره به آش اضافه کنید بعد آش میوه را داخل ظرف مناسب بریزید و با مقداری پیاز داغ و نعنا داغ و سیر داغ روی آن را تزئین کنید همینطور میتوانید از مقداری کشک آب شده هم برای تزئین آش استفاده کنید. در آخر آش میوه را به عنوان یک پیش غذای خوش طعم و یا یک غذای سالم و مقوی به همراه انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- پیراهن حریر ابروبادی؛ با این پیراهن، همیشه خوشاستایل بمون!
- مانتو بلند خاص و طرحدار؛ چطور با این مانتو شیکترین تیپ رو داشته باشیم؟
- مانتو مجلسی با طرح های جذاب؛ برای خوشتیپ شدن هیچ وقت دیر نیست!
- شومیز رنگی ساده؛ کالکشن جدید ۱۵ مدل برای استایلهای ساده و شیک
- “۱۵ مدل مانتو شیک باکلاس جدید؛ ست کردنش خیلی راحتتر از چیزی که فکر کنی”
- منبع :
- zahra.k._