طرز تهیه سیمفردوی انبه، دسر جدید و لاکچری بسیار خاص!

طرز تهیه سیمفردوی انبه

طرز تهیه سیمفردوی انبه, دستور پخت سیمفردوی انبه

سیمفردوی انبه یکی از انواع دسرهای شیک و جذاب است که بافتی سبک، نرم و لطیف دارد، این دسر خوش عطر و طعم خیلی راحت آماده می‌شود و برای پذیرایی بسیار مناسب است، سیمفردوی انبه در میان کودکان طرفداران زیادی دارد و بسیار محبوب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه سیمفردی انبه در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
تخم مرغ۳ عدد
انبه درشت۲ عدد
شکر۶ قاشق غذا خوری
خامه صبحانه با ۳ قاشق شکر۲۰۰ گرم
خلال پستهبه مقدار لازم
زعفران دم کرده غلیظ۱ قاشق غذا خوری
پودر هل۲/۱ ‌قاشق چای خوری

طرز تهیه سیمفردوی انبه

مرحله اول

ابتدا انبه‌ها را بشورید و پوست بگیرید سپس گوشت انبه‌ها را در اندازه‌های کوچک خرد کنید و داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید تا کاملا پوره و له شوند طوری که بافت آن‌ها یکدست شود بعد از آن نصف مقدار شکر را به انبه‌ها اضافه کنید و با هم میکس کنید.

مرحله دوم

سپس کمی هل را که به شکل پودر شده درآورده‌اید روی مخلوط بریزید و با هم میکس کنید تا عطر هل پخش شود، بعد مقداری زعفران را داخل یک ظرف کوچک بریزید و کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا خوب دم بکشد و غلیظ شود.

مرحله سوم

بعد زعفران دم کرده غلیظ را به مواد اضافه کنید و دوباره با هم میکس کنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران کاملا به خورد مواد برود، سپس زرده تخم مرغ‌ها را جدا کنید و به مخلوط مواد اضافه کنید بعد با هم میکس کنید تا از حالت لختگی خارج شوند.

مرحله چهارم

وقتی که همه مواد با هم کاملا میکس شدند و عطر و طعم آن‌ها با هم مخلوط شد، ظرف مواد را کنار بگذارید سپس سفیده‌های تخم مرغ را داخل ظرف دیگری بریزید، خوب هم بزنید تا از لختگی خارج شوند بعد باقیمانده شکر را به آن‌ها اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله پنجم

سپس ظرف مخلوط را به روش بن‌ماری روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا ذرات شکر آب شوند و سفیده‌های تخم مرغ کف کنند، بعد هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود.

مرحله ششم

حالا مقداری وانیل به سفیده‌های تخم مرغ اضافه کنید بعد با همزن برقی سفیده‌های تخم مرغ را هم بزنید تا خوب فرم بگیرند و منسجم شوند، طوری که جای پره‌های همزن روی آن‌ها باقی بماند و اگر ظرف را برگرداندید از داخل ظرف بیرون نریزند.

مرحله هفتم

سپس مقداری خامه صبحانه را داخل یک ظرف بریزید و مقداری شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و ذرات شکر در خامه حل شود بعد خامه را به مواد انبه اضافه کنید، خوب هم بزنید تا حسابی با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله هشتم

بعد از آن سفیده‌های تخم مرغ فرم گرفته را به مخلوط اضافه کنید و با لیسک به آرامی فولد کنید تا پف مخلوط از بین برود، احتیاج نیست خیلی هم بزنید چون در این صورت پف آن از بین می‌رود و در نهایت بافت مخلوط و شکل آن خراب می‌شود.

مرحله نهم

سپس داخل قالب مورد نظر با شکل و اندازه دلخواه یک پلاستیک فریزر قرار دهید بعد مقداری خلال پسته در آن بریزید سپس مخلوط مواد را داخل قالب بریزید و قالب را پر کنید، حالا قالب را در فریزر قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت ۲۴ ساعت بماند.

مرحله دهم

بعد از این که دسر خوب خودش را گرفت و بافت آن کاملا منسجم شد قالب را از فریزر بیرون بیاورید و به آرامی داخل یک ظرف دیگر برگردانید تا دسر به شکل کامل از قالب خارج شود، سپس سیمفردوی انبه را در شکل و اندازه‌های دلخواه برش بزنید. در آخر سیفردوی انبه را به عنوان دسر شیک و جذاب همراه با غذاهای خوش طعم، دسرهای دلچسب، انواع دورچین و مخلفات برای پذیرایی سرو کنید.

دسته بندی: آموزش دسر
بروز رسانی توسط در جمعه 7 مهر 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.