طرز تهیه سمبوسه پیتزایی به روش بیرونی و با طعم عالی
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
سمبوسه پیتزایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی مثل کالباس، سوسیس و … تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه پیتزایی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سوسیس یا کالباس | ۴۰۰ گرم |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۲ عدد متوسط |
قارچ | ۸ عدد |
کنسرو ذرت | ۴ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۲ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آویشن و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
زردچوبه، روغن و نان لواش | به مقدار کافی |
طرز تهیه سمبوسه پیتزایی
مرحله اول
برای تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم، سپس به همراه ۲ لیوان آب و کمی نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده تا سیب زمینی ها بپزند.
مرحله دوم
در این مرحله سیب زمینی ها را پس از اینکه به طور کامل پختند، پوست می گیریم، سپس آنها را رنده کرده و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.
مرحله سوم
حالا پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم.
مرحله چهارم
پس از اینکه فلفل دلمه ای به طور کامل نرم شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای یا نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه قارچ ها را به خوبی تفت می دهیم تا آب بیندازند و به طور کامل سرخ شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و زردچوبه به مواد اضافه کردن و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد از حرارت بیفتند و خنک شوند.
مرحله ششم
حالا مواد تفت داده شده را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. در ادامه سوسیس یا کالباس را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه جعفری خرد شده و ذرت به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله نان های لواش را به صورت طولی با عرض ۱۰ سانتی متر برش می زنیم، سپس مقداری از مواد را ابتدای هر تکه نان قرار داده و آنها را به صورت مثلثی جمع می کنیم. به همین صورت تمام سمبوسه ها را آماده می کنیم.
مرحله هشتم
حالا یک تابه گود روی حرارت قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که سمبوسه ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سمبوسه ها را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله اجازه می دهیم یک سمت سمبوسه ها سرخ شود، سپس آنها را بر می گردانیم. در نهایت روغن اضافی سمبوسه ها را با دستمال حوله ای می گیریم، سپس آنها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- استایل باوقار دخترانه؛ ۱۵ ایده برای دخترایی که دنبال متانت و زیباییان
- کفش عروسکی تابستانی زنانه؛ ۱۵ عکس جدید از خوشگلترین کفشهای امسال
- ۱۵ مدل جدید دستبند چرم اسپرت مردانه؛ کالکشن خاص برای خوشتیپها
- شومیز شیک و مینیمال؛ ۱۵ عکس جدید از جذابترین ترندهای روز!
- آشپزخانه جزیره دار مدرن؛ ۱۵ مدل طراحی خاص و چشمگیر برای خانههای امروزی
- انگشتر کیوت زنانه؛ ۱۵ مدل فانتزی شیک برای خانمهای خاصپسند
- منبع :
- ala_arasteh