طرز تهیه سمبوسه پیتزایی به روش بیرونی و با طعم عالی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

عکس سمبوسه پیتزایی طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با لواش طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با مرغ طرز تهیه سمبوسه پیتزایی برای 4 نفر طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با سوسیس طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با کالباس طرز تهیه سمبوسه پیتزایی بیرونی طرز تهیه سمبوسه پیتزایی با گوشت

سمبوسه پیتزایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که با مواد متنوعی مثل کالباس، سوسیس و … تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سمبوسه پیتزایی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس یا کالباس۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ای۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد متوسط
قارچ۸ عدد
کنسرو ذرت۴ قاشق غذاخوری
جعفری۲ قاشق غذاخوری
پیاز۱ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آویشن و فلفل قرمزبه مقدار کافی
زردچوبه، روغن و نان لواشبه مقدار کافی

طرز تهیه سمبوسه پیتزایی

مرحله اول

برای تهیه سمبوسه پیتزایی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم، سپس به همراه ۲ لیوان آب و کمی نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار داده تا سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم

در این مرحله سیب زمینی ها را پس از اینکه به طور کامل پختند، پوست می گیریم، سپس آنها را رنده کرده و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا پیاز سبک شود. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه فلفل دلمه ای به طور کامل نرم شد، قارچ ها را به صورت ورقه ای یا نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم. در ادامه قارچ ها را به خوبی تفت می دهیم تا آب بیندازند و به طور کامل سرخ شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، آویشن و زردچوبه به مواد اضافه کردن و تفت دادن را چند دقیقه دیگر ادامه می دهیم، سپس تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا مواد از حرارت بیفتند و خنک شوند.

مرحله ششم

حالا مواد تفت داده شده را به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه می کنیم. در ادامه سوسیس یا کالباس را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه جعفری خرد شده و ذرت به کاسه اضافه کرده و مواد را به خوبی ترکیب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله نان های لواش را به صورت طولی با عرض ۱۰ سانتی متر برش می زنیم، سپس مقداری از مواد را ابتدای هر تکه نان قرار داده و آنها را به صورت مثلثی جمع می کنیم. به همین صورت تمام سمبوسه ها را آماده می کنیم.

مرحله هشتم

حالا یک تابه گود روی حرارت قرار داده و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که سمبوسه ها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، سمبوسه ها را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در این مرحله اجازه می دهیم یک سمت سمبوسه ها سرخ شود، سپس آنها را بر می گردانیم. در نهایت روغن اضافی سمبوسه ها را با دستمال حوله ای می گیریم، سپس آنها را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در شنبه 22 آبان 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد امتیاز: 2

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.