طرز تهیه پدفته، نان جدید و خوشمزه به روش کرمانی!

طرز تهیه پدفته

طرز تهیه پدفته, طرز تهیه پدفته بدون تخم مرغ

پدفته یکی از انواع نان‌های فانتزی خوشمزه و لذیذ کرمانی است که بافتی سبک و لطیف دارد، این نان پرطرفدار که خیلی راحت درست می‌شود برای پذیرایی در وعده صبحانه بسیار مناسب است، پدفته را می‌توانید به روش‌های مختلف درست کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه پدفته در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آرد گندمحدود ۲ و نیم تا ۳ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
شیر ولرم یا آب ولرم به جای آن۲/۳ لیوان
آب ولرم۲/۳ لیوان
خمیر مایه۱ قاشق غذا خوری سر خالی
شکر۱ قاشق چای خوری
نمک۱ قاشق چای خوری
ادویه نان (سیاه دانه، گل خشت، کنجد، خشخاش، تخم گشنیز، زردچوبه، شنبلیله خشک )نصف قاشق چای خوری از هر کدام
روغن سرخ کردنیبه مقدار لازم
پودر قند یا شکر برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه پدفته

مرحله ۱: درست کردن خمیر مایه

ابتدا مقداری آب را داخل یک ظرف بریزید، شکر را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس کمی خمیر مایه به مخلوط اضافه کنید دوباره هم بزنید، سپس روی ظرف را بپوشانید، در دمای محیط کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاید.

مرحله ۲: هم زدن تخم مرغ‌ها

تقریبا بعد از ۱۰ دقیقه در کناره‌های مخلوط حباب‌هایی تشکیل می‌شود که نشانه این است که خمیر مایه عمل آمده و آماده استفاده است در این فاصله تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید، با همزن دستی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند.

مرحله ۳: اضافه کردن شیر و خمیر مایه

وقتی بافت تخم مرغ‌ها یکدست شد مقداری شیر که به دمای محیط رسیده است را به آن اضافه کنید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند بعد از آن خمیر مایه عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله ۴: اصافه کردن ادویه‌های نان

سپس ادویه‌های نان را که شامل نمک، سیاه دانه، گل خشت، کنجد، خشخاش، تخم گشنیز، زردچوبه و شنبلیله خشک است به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا عطر ادویه‌ها در مخلوط پخش شود بعد آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک شود.

مرحله ۵: اضافه کردن آرد

بعد آرد را کم کم در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند و در نهایت بافت مخلوط تشکیل شده مانند ماست سفت شود، سپس روی ظرف مخلوط را یک نایلون بکشید و یک پارچه هم روی آن بیندازید.

مرحله ۶: استراحت خمیر

سپس اجازه دهید تا مخلوط در دمای محیط به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه استراحت کند و کاملاً جا بیفتد، بعد از این زمان روی ظرف را برداشته، مواد را یک بار دیگر با هم مخلوط کنید تا بافت آن کاملاً یکدست شود و اگر ته نشین شده‌اند دوباره ترکیب شوند.

مرحله ۷: سرخ کردن نان‌ها

بعد مقداری روغن در تابه بریزید، روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس مقداری از مواد را با قاشق برداشته در تابه بریزید می‌توانید با قاشق به آن‌ها کمی فرم دهید، وقتی یک طرف سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ۸: تزئین کردن پدفته‌ها

همه مواد را به همین ترتیب سرخ و آماده کنید بعد از این‌ که پدفته کاملاً سرخ شد آن را از تابه بیرون بیاورید، در ظرف دیگری قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس به دلخواه خودتان می‌توانید روی آن‌ها مقداری پودر قند یا شکر بپاشید و تزیین کنید. در آخر تعدادی پدفته داخل ظرف مناسب بچینید و به عنوان یک نان فانتزی خوش طعم در وعده صبحانه همراه با کره، مربا و چای داغ سرو کنید.

بروز رسانی توسط در جمعه 26 آبان 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.