طرز تهیه کیک یک تخم مرغی

طرز تهیه کیک یک تخم مرغی, کیک یک تخمه مرغی با شیر , کیک یک تخمه مرغی با ماست , کیک یک تخمه مرغی با آب , کیک یک تخمه مرغی نی نی سایت , کیک یک تخم مرغی شکلاتی , کیک یک تخمه مرغی بدون شیر , طرز تهیه کیک یک تخمه مرغی با ماست بدون فر , کیک اسفنجی یک تخمه مرغی

کیک یک تخم مرغی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد کیک یک تخم مرغی را می‌توانید خیلی راحت به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست کنید، این کیک برای پذیرایی و مهمانی‌ها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه کیک یک تخم مرغی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
تخم مرغ۱ عدد
شکر۳/۱ لیوان
وانیلنوک قاشق چای خوری
آرد۴/۳ لیوان
روغن مایع۴/۱ لیوان
آب ولرم۴/۱ لیوان
بکینگ پودرنصف قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته برای تزئینبه مقدار لازم
بیسکوئیت ساده یا شکلاتی پودر شده برای تزئینبه مقدار لازم
پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل و مغز گردو خرد شده برای تزئینبه مقدار لازم
شکلات چیپسی برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه کیک یک تخم مرغی

مرحله ۱: مخلوط کردن تخم مرغ و شکر

ابتدا تخم مرغ را داخل یک ظرف بریزید با همزن برقی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود و بافت آن کاملاً یکدست، کمی پف‌دار و حجیم شود سپس مقداری شکر به آن اضافه کنید دوباره با همزن برقی به مدت تقریبا ۵ تا ۶ دقیقه هم بزنید.

مرحله ۲: اضافه کردن وانیل به مواد

تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت یک دست، کرم رنگ، کش‌دار و کمی حجیم تشکیل شود، سپس مقداری وانیل به مخلوط اضافه کنید دوباره هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را بگیرد.

مرحله ۳: دورگیری ظرف و اصافه کردن روغن مایع به مواد

سپس همزن برقی را خاموش کنید با لیسک اطراف ظرف را تمیز دورگیری کنید تا همه مواد کاملاً با هم مخلوط شوند سپس مقداری روغن مایع به مخلوط اضافه کنید تقریباً به مدت یک دقیقه دیگر هم بزنید تا روغن به خورد مخلوط برود و بافت ان یکدست شود.

مرحله ۴: اضافه کردن آب به مخلوط مواد

بعد از آن مقداری آب به مخلوط مواد اضافه کنید دوباره هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند، سپس آرد را در یک ظرف دیگر الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود بعد مقداری بکینگ پودر به آرد اضافه کنید، هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

مرحله ۵: ترکیب کردن آرد و بکینگ پودر با هم و اضافه کردن به مواد

سپس ترکیب آرد و بکینگ پودر را الک کنید تا خوب با هم مخلوط و یکدست شوند بعد از آن ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه کنید، با لیسک به آرامی در یک جهت هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط شوند و ترکیب یک دستی تشکیل شود.

مرحله ۶: مخلوط کردن ترکیب آرد با مخلوط مواد

در این مرحله لازم نیست که مواد را خیلی هم بزنید چون باعث می‌شود که پف کیک از بین برود فقط به اندازه‌ای که آرد در مخلوط به شکل گلوله باقی نماند و با هم ترکیب شوند کافیست دقت کنید که آرد خیلی زیاد نشود چون باعث سفت شدن مایه کیک می‌شود.

مرحله ۷: روش شکلاتی کردن کیک

با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان اگر خواستید که کیک شکلاتی درست کنید به اندازه یک قاشق از مقدار آرد را بردارید و به جای آن یک قاشق پودر کاکائو به مواد اضافه کنید بعد هم بزنید و با هم مخلوط کنید تا رنگ و طعم مایه کیک شکلاتی شود.

مرحله ۸: ریختن مایه کیک داخل قالب

سپس داخل یک قالب گرد ۱۰ سانتی را چرب کنید، کاغذ روغنی کف قالب قرار دهید سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید به آرامی یکی دو بار روی سطح ضربه بزنید تا هوای داخل مایه کیک گرفته شود بعد سطح مایه کیک را با لیسک صاف کنید.

مرحله ۹: قرار دادن قالب در فر و تنظیم دمای آن

سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید با توجه به این که میزان حرارت و دمای فرهای مختلف فرق می‌کند اجازه دهید تا کیک به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه در فر بپزد و آماده شود .

مرحله ۱۰: تست کردن میزان پخت کیک

دقت کنید در ۲۰ دقیقه اول در فر را باز نکنید چون پف کیک از بین می‌رود، بعد از آن برای تست کردن میزان پخت، یک سیخ چوبی را داخل کیک فرو کنید و بیرون بیاورید اگر از مایه کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک خوب پخته شده و آماده است.

مرحله ۱۱: بیرون آوردن قالب از فر

بعد از این که کیک پخته شد قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود سپس با یک چاقوی تیز اطراف کیک را از قالب جدا کنید قالب را برگردانید و کیک را از داخل آن خارج کنید و در ظرف دیگری قرار دهید.

مرحله ۱۲: اضافه کردن پودر قند به خامه و فرم دادن آن

سپس مقداری خامه صبحانه را داخل یک ظرف بریزید پودر قند به آن اضافه کنید با همزن برقی هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط و یکدست شوند و خامه فرم بگیرد به طوری که جای پره‌های همزن روی آن باقی بماند و اگر ظرف را برگرداندید، بیرون نریزد.

مرحله ۱۳: پودر کردن بیسکوئیت‌ها

سپس خامه فرم گرفته را داخل قیف بریزید بعد روی کیک به شکل دلخواه خودتان پایپ کنید بعد از آن مقداری بیسکویت را داخل میکسر بریزید، کاملاً پودر کنید یا اگر میکسر در دسترس نبود با گوشتکوب دستی بیسکویت‌ها را کاملاً پودر کنید.

مرحله ۱۴: تزئین کردن کیک

بعد از آن روی خامه فرم گرفته مقداری بیسکویت پودر شده بریزید و آن را تزیین کنید به جای بیسکویت پودر شده می‌توانید از پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز گردوی خرد شده یا شکلات چیپسی استفاده کنید و سطح کیک را تزئین کنید. در آخر کیک یک تخم مرغی را به عنوان یک دسر شیک و جذاب یا یک میان وعده خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با چای سرو کنید.

شاید دوست داشته باشید!

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 23 آذر 1402

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.