طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت قلقلی لوبیا پلو با گوشت قلقلی یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با …

طرز تهیه خوراک دل مرغ ساده

طرز تهیه خوراک دل مرغ با سیب زمینی طرز تهیه دل مرغ ساده طرز تهیه دل مرغ نی نی سایت طرز تهیه خوراک سنگدان و دل مرغ چند نوع غذا با دل مرغ خوراک دل مرغ نی نی سایت ساندویچ دل مرغ

خوراک دل مرغ از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک دل مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دل مرغ۵۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد
سیب زمینی۲ عدد
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی

طرز تهیه خوراک دل مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه خوراک دل مرغ ساده ابتدا دل های مرغ را از وسط نصف کرده و لخته های خون درون آنها را خارج می کنیم، سپس دل های مرغ را درون آبکش می ریزیم و به خوبی می شوییم تا کاملا تمیز شوند.

مرحله دوم

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس دل های مرغ را به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم کف آنها خارج شده و روی سطح آب جمع شود.

مرحله سوم

حالا دل های مرغ را آبکشی می کنیم. در ادامه پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه پیاز سبک شد، فلفل دلمه ای را به صورت نگینی یا خلالی خرد می کنیم و به قابلمه می افزاییم. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کرده و مواد را به خوبی تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.

مرحله پنجم

در این مرحله دل های مرغ را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهند، سپس ۱ فنجان آب به تابه اضافه می کنیم. در ادامه پوست گوجه ها را می گیریم و آنها را با رنده ریز درون تابه رنده می کنیم.

مرحله ششم

حالا درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم دل های مرغ به طور کامل بپزند و آب درون تابه به طور کامل کشیده شود. در همین حین سیب زمینی ها را پوست گرفته و به صورت خلالی یا نگینی یکدست خرد می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم، سپس با دستمال خشک می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقداری روغن اضافه می کنیم. پس از اینکه روغن داغ شد، سیب زمینی ها را می افزاییم.

مرحله هشتم

سیب زمینی ها را به خوبی تفت می دهیم تا کاملا سرخ شوند. در نهایت پس از اینکه دل مرغ به طور کامل پخت، آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم، سپس به همراه سیب زمینی سرخ کرده و نان سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 25 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.