مطالب پر بازدید
طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه شامی مرغ به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شامی مرغ به روش شمالی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه شامی مرغ شامی مرغ یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی ها و مواد متنوعی درست …

طرز تهیه کوفته هویج به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوفته هویج به روش مجلسی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه کوفته هویج کوفته هویج یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای …

طرز تهیه قیساوا

طرز تهیه قیساوا, طرز تهیه قیساوا با زردآلو , طرز تهیه قیساوا با شیر , قیساوا ارومیه , قیساوا تبریزی , قیساوا زردآلو , طرز تهیه قیساوا بدون تخم مرغ , فیلم طرز تهیه قیساوا , طرز تهیه قیساوا خرما

قیساوا یکی از انواع صبحانه‌های خوشمزه، لذیذ و اصیل تبریزی است که خیلی راحت درست می‌شود این وعده غذایی ساده را می‌توانید به روش‌های مختلف با مواد متنوعی درست کنید و برای پذیرایی به عنوان یک میان وعده خوش طعم و پرطرفدار استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه قیساوا در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
خرما۱۵۰ گرم
تخم مرغ۲ عدد
کره۵۰ گرم
پودر هلبه مقدار لازم
پودر دارچینبه مقدار لازم
گردو خرد شده۵ عدد
پودر گل محمدی برای تزئینبه مقدار لازم
کنجد برای تزئین۱ قاشق غذا خوری
مغز گردو خرد شده برای تزئین۲ تا ۳ عدد
خرما برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه قیساوا

مرحله ۱: جدا کردن پوست و هسته خرماها

ابتدا مقداری خرما را داخل یک ظرف بریزید، روی آن آب جوش بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۵ دقیقه بمانند تا پوست خرماها به راحتی از آن‌ها جدا شود بعد از این مدت پوست خرماها جدا کنید، هسته داخل آن‌ها را هم بیرون بیاورید و خرماها را کنار بگذارید.

مرحله ۲: تفت دادن خرماها در تابه

سپس یک تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا تابه گرم شود لازم نیست که روغن داخل تابه بریزید بعد خرماها را در تابه بریزید، کمی تفت دهید تا بافت آن‌ها نرم‌تر شود، خرماها را تقریباً به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در تابه تفت دهید تا به حالت خمیری درآیند‌.

مرحله ۳: اضافه کردن کره و مخلوط کردن با خرماها

سپس مقداری کره را در تابه بریزید، اجازه دهید تا کره ذوب شود، بعد خرماها را با کره مخلوط کنید تا عطر و طعم کره به خورد آن‌ها برود و خرماها در کره کمی تفت داده شوند، کره ذوب شده و خرماها را با قاشق یا لیسک خوب با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.

مرحله ۴: اضافه کردن معز گردو خرد شده و تفت دادن آن‌ها

بعد از آن مقداری مغز گردو را که از قبل خرد کرده‌اید داخل تابه بریزید کمی تفت دهید، مغز گردوها لازم نیست که خیلی پودر شده باشند فقط در اندازه‌های کوچک که زیر دندان احساس شوند، آن‌ها را با دست خرد کنید، بعد داخل تابه بریزید و تفت دهید.

مرحله ۵: تفت دادن گردوها و اضافه کردن تخم مرغ‌ها به مواد

مقدار مغز گردو بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و می‌توانید بیشتر یا کمتر از آن استفاده کنید، بعد از این که گردوها تفت داده شدند، از حالت خامی درآمدند و با خرماها خوب مخلوط شدند سپس تخم مرغ‌ها را روی مخلوط مواد بریزید و با هم ترکیب کنید.

مرحله ۶: پختن تخم مرغ‌ها و اضافه کردن دارچین به مواد

در فاصله‌ای که تخم مرغ‌ها می‌پزند و با بقیه مواد مخلوط می‌شوند مدام همه مواد را هم بزنید بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری پودر دارچین روی مخلوط مواد بریزید و خوب هم بزنید تا عطر دارچین پخش شود و بوی زهم تخم مرغ را از بین ببرد.

مرحله ۷: اضافه کردن پودر گل محمدی به مواد

سپس مقداری پودر برگ گل محمدی که از قبل آماده کرده‌اید را روی مواد بریزید، خوب هم بزنید تا عطر آن در مواد پخش شود مقدار پودر گل محمدی را با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان به تدریج به مواد اضافه کنید تا عطر گل محمدی بیش از اندازه زیاد نشود.

مرحله ۸: برداشتن تابه از روی حرارت و ریختن قیساوا در ظرف مناسب

بعد از این که تخم مرغ‌ها داخل مواد خوب پخته شدند، و همه مواد با هم مخلوط و یکدست شدند تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی از حرارت اولیه مخلوط مواد کم شود، بعد از آن قیساوا را داخل ظرف مناسب سرو بریزید.

مرحله ۹: تزئین قیساوا و سرو آن

سپس به دلخواه و با سلیقه خودتان می‌توانید روی آن را با مقداری پودر گل محمدی، کنجد، مغز گردو و چند خرما تزئین کنید، بعد قیساوا را به عنوان یک صبحانه خوش طعم و مقوی یا یک میان وعده پرطرفدار همراه با نان تازه انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 25 دی 1402
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.