طرز تهیه پاستیل خانگی

طرز تهیه پاستیل خانگی بدون گلوکز طرز تهیه پاستیل قلبی طرز تهیه پاستیل خانگی مرحله به مرحله فیلم طرز تهیه پاستیل خانگی بدون قالب طرز تهیه پاستیل خانگی با نوشابه طرز تهیه پاستیل مات طرز تهیه پاستیل خانگی با گلوکز فیلم طرز تهیه پاستیل خانگی با پودر ژله

پاستیل از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار میان کودکان است که در طعم های بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستیل خانگی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم پاستیل
پودر ژله رنگی۱ بسته
پودر ژلاتین۲ قاشق غذاخوری
گلوکز مایع۲ قاشق غذاخوری
آب سرد½ تا ⅔ لیوان

طرز تهیه پاستیل خانگی

مرحله اول

برای تهیه پاستیل ساده خانگی ابتدا پودر ژله را به همراه پودر ژلاتین درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس آب سرد را به کاسه اضافه کرده و مواد را به آرامی با قاشق ترکیب می کنیم تا به خوبی با هم یکدست شوند.

مرحله دوم

در صورتی که تمایل دارید در پایان پاستیل شیرین تری داشته باشید، می توانید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر نیز به کاسه اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب کنیم. در ادامه کاسه حاوی مواد را روی بخار آب کتری یا سماور قرار می دهیم.

مرحله سوم

حالا به آرامی مواد را هم می زنیم تا پودر ژله و پودر ژلاتین به طور کامل درون آب حل شوند. در صورتی که روی آب، کف جمع شد، حتما آنرا با قاشق می گیریم و دور می ریزیم تا در پایان پاستیل شفاف تری داشته باشیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه مایه حاوی ژله و ژلاتین به طور کامل شفاف و یکدست شد، مواد را از صافی رد می کنیم. در ادامه یک قالب سیلیکونی مناسب را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس مایه پاستیل را درون قالب می ریزیم.

مرحله پنجم

حالا قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون فریزر یا اینکه به مدت ۳ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا پاستیل ها خودشان را بگیرند. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال یا فریزر خارج کرده و پاستیل ها را از قالب بیرون می آوریم.

مرحله ششم

در صورتی که پس از اینکه قالب را از یخچال یا فریزر خارج کردیم و پاستیل ها بیش از حد چسبنده بودند و از قالب جدا نمی شدند، مجددا قالب را چند ساعت درون یخچال یا فریزر قرار می دهیم تا به خوبی منسجم شوند.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش دسر
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 27 آبان 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.