طرز تهیه میگو سوخاری ترد و طلایی، مخصوص مهمانی‌!

طرز تهیه میگو سوخاری

طرز تهیه میگو سوخاری, طرز تهیه میگو سوخاری با پلو , میگو سوخاری پفکی , طرز تهیه میگو سوخاری ترد , میگو سوخاری ساده , میگو پفکی , طرز تهیه میگو سوخاری بدون بو , طرز تهیه میگو سوخاری نی نی سایت , طرز تهیه میگو سوخاری بدون ارد سوخاری

میگوی سوخاری یکی از انواع غذاهای دریایی خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت درست می‌شود، میگو سوخاری یک غذای شیک و بسیار مناسب برای پذیرایی و مهمانی‌ها است، از آن می‌توانید به عنوان یک پیش غذای پر طرفدار همراه با انواع دورچین استفاده کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه میگو سوخاری در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
شاه میگو یا میگو سفید۵۰۰ گرم
شیر۱۲۵ میلی لیتر معادل نصف لیوان
پودر سوخاریبه مقدار لازم
تخم مرغ۲ عدد
نمک و زرد چوبه۱ قاشق چای خوری از هر کدام
پودر سیر و پودر پیاز۱ قاشق چای خوری از هر کدام
پاپریکا و فلفل سیاه۱ قاشق چای خوری از هر کدام
پودر زنجبیل۱ قاشق چای خوری
لیمو ترش تازه برش زده شده برای تزئین۱ عدد
نعنا و ریحان و شوید تازه برای تزئینبه مقدار لازم
فلفل سبز شیرین برای تزئین۴ تا ۵ عدد
سیب زمینی سرخ شده برای دورچینبه مقدار لازم
سس چیلی۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
پودر آویشن ( اختیاری )به مقدار لازم

طرز تهیه میگو سوخاری

مرحله ۱: کندن سر میگوها و تمیز کردن آن‌ها

برای تهیه میگو سوخاری ابتدا برای تمیز کردن میگوها، سر آن‌ها را جدا کنید سپس پوست میگوها را به راحتی با دست بکنید، فقط دم میگوها را از آن‌ها جدا نکنید، بعد روی کمر میگو و روی شکم آن با یک چاقوی تیز دو برش افقی ایجاد کنید، شکم و کمر میگوها را کاملا تمیز کنید.

مرحله ۲: ایجاد برش روی میگو و شستن آن‌ها

برای این که میگوها در هنگام سرخ شدن جمع نشوند روی شکم میگو سه برش عرضی با عمق کم ایجاد کنید تا میگو در هنگام سرخ شدن جمع نشود، بعد همه میگوها را داخل یک ظرف بریزید، آن‌ها را تمیز بشورید، در یک سبد بریزید تا آب اضافی آن‌ها خارج شود.

مرحله ۳: اضافه کردن نمک و ادویه‌ها به میگوها

وقتی میگوها خشک شدند آن‌ها را داخل یک ظرف بریزید، سپس مقداری نمک به آن‌ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، بعد از آن ادویه‌ها را که شامل زردچوبه، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و پودر زنجبیل است به مقدار دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان روی میگوها بریزید.

مرحله ۴: اضافه کردن شیر به میگوها و مخلوط کردن با آن‌ها

ادویه‌ها را با میگوها خوب مخلوط کنید تا کاملاً به خورد آن‌ها بروند، بعد از آن مقداری شیر روی میگوها بریزید، هم بزنید تا شیر و ادویه‌ها با هم مخلوط شده، طوری که عطر و طعم آن‌ها به خورد میگوها برود و بافت آن‌ها را نرم، لطیف و مزه‌دار کند.

مرحله ۵: قرار دادن میگوها در یخچال

سپس روی ظرف میگوها را بپوشانید، همه میگوها را داخل یخچال قرار دهید تا به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کنند، بافت آن‌ها منسجم و خوب مزه‌دار شوند بعد از این زمان میگوها را از داخل یخچال بیرون بیاورید، سپس آن‌ها را کمی با هم مخلوط کنید.

مرحله ۶: هم زدن تخم مرغ‌ها و آغشته کردن میگوها به تخم مرغ

بعد تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف بریزید با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند و بافت آن‌ها کاملاً یکدست شود، بعد مقداری پودر سوخاری را هم داخل یک ظرف دیگر بریزید، سپس میگوها را از یخچال بیرون بیاورید، ابتدا به تخم مرغ آغشته کنید.

مرحله ۷: آغشته کردن میگوها با پودر سوخاری

میگو را کاملا در ظرف تخم مرغ زده شده قرار دهید تا همه قسمت‌های آن با تخم مرغ پوشانده شود سپس میگو را در ظرف پودر سوخاری قرار دهید، میگو را بغلتانید، تا سطح میگو با پودر سوخاری پوشانده شود، بعد دوباره میگو را در تخم مرغ زده شده قرار دهید.

مرحله ۸: چیدن میگوهای سوخاری شده داخل ظرف

سپس میگو را دوباره در پودر سوخاری بغلطانید تا کاملاً سطح میگو با پودر سوخاری پوشانده ‌شود، در این صورت هنگام سرخ کردن کیفیت پخت میگو سوخاری بهتر می‌شود بعد از این که همه میگوها را با تخم مرغ و پودر سوخاری آماده کردید، آن‌ها را داخل یک ظرف قرار دهید.

مرحله ۹: سرخ کردن میگوها در روغن داغ

در یک تابه مقداری روغن بریزید روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود بعد از آن میگوها را داخل روغن داغ در تابه قرار دهید، اجازه دهید تا هر طرف از آن‌ها به مدت دو دقیقه سرخ شود، طوری که سطح آن‌ها کاملا طلایی رنگ و مغز پخت شود.

مرحله ۱۰: چیدن میگوها داخل ظرف مناسب سرو

وقتی یک طرف میگوها سرخ شد آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن‌ها هم سرخ و طلایی رنگ شود، میگوها را از داخل تابه بیرون بیاورید، روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود، بعد از آن میگوها را به شکل دلخواه داخل ظرف مناسب سرو بچینید.

مرحله ۱۱: خرد کردن سیب زمینی‌ها و ریختن روغن در تابه

سپس سیب زمینی‌ها را که همزمان با پخت میگوها پوست گرفته‌اید، به شکل خلالی و باریک برش زده‌اید، تمیز شسته‌اید و آب اضافی آن‌ها خارج شده است، کاملا خشک کنید، بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله ۱۲: سرخ کردن سیب زمینی‌ها در روغن داغ

سپس سیب زمینی‌ها را در تابه بریزید و سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند، در هنگام سرخ کردن سیب زمینی‌ها هر از گاهی آن‌ها را هم بزنید تا همه سیب زمینی‌ها به یک اندازه سرخ و طلایی شود، برای سرخ کردن سیب زمینی‌ها می‌توانید از دستگاه سرخ کن استفاده کنید.

مرحله ۱۳: تزئین ظرف سرو میگو سوخاری

بعد لیمو ترش تازه را تمیز بشورید، به شکل حلقه‌ای برش بزنید، چند برش را کنار ظرف سرو قرار دهید، میگوها را با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید، برای تزئین میگوها می‌توانید در کنار ظرف چند عدد فلفل سبز شیرین هم که تمیز شسته‌اید قرار دهید.

مرحله ۱۴: چیدن انواع دورچین در کنار ظرف میگو سوخاری

سپس مقداری سس چیلی تای را داخل یک ظرف مناسب بریزید، یک برگ نعنا روی سس قرار دهید و آن را تزئین کنید، سیب زمینی‌های سرخ شده را هم داخل یک ظرف جداگانه یا در کنار میگوهای سوخاری بریزید، به دلخواه خودتان می‌توانید کمی هم پودر آویشن روی آن‌ها بریزید. در آخر میگوی سوخاری را به عنوان یک غذای خوش طعم و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی‌ها همراه با سس چیلی، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در سه شنبه 17 بهمن 1402

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 0 / 5. تعداد امتیاز: 0

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.