طرز تهیه تاکوی گوشت، غذای فوری و بسیار خوشمزه
طرز تهیه تاکوی گوشت
تاکوی گوشت یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و لذیذ است که به روشهای مختلف با مواد متنوعی درست میشود برای درست کردن این غذای خوش طعم میتوانید از گوشت مرغ یا سبزیجات مختلف استفاده کنید و طبق ذائقه خودتان طعمهای متنوعی از آن را تهیه کنید. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با طرز تهیه تاکوی گوشت در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
پیاز نگینی | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پنیر پیتزا | به مقدار لازم |
سس کچاپ یا گوجه فرنگی یا سس چیلی تای یا سس سیر برای تزئین | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه تاکوی گوشت
مرحله ۱: خرد کردن و تفت دادن پیاز
ابتدا پیاز را پوست بگیرید، بشورید، به شکل نگینی و ریز خرد کنید بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیازهای خرد شده را داخل تابه بریزید و با روغن داغ تفت دهید تا سبک و شیشهای شوند.
مرحله ۲: اضافه کردن گوشت چرخ کرده و تفت دادن آن
وقتی که پیازها کاملا نرم شدند گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید و با پیازها تفت دهید در هنگام سرخ کردن گوشت چرخ کرده مدام آن را هم بزنید تا گوشت نسوزد، گوشت را باید تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و همه قسمتهای آن به یک اندازه سرخ شود.
مرحله ۳: خرد کردن فلفل دلمه رنگی و تفت دادن آنها
سپس فلفل دلمه را که از قبل تمیز شستهاید و خشک شده است در اندازههای کوچک به شکل نگینی خرد کنید، در تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید تا عطر و طعم فلفل دلمه پخش شود، بهتر است که از فلفل دلمه با رنگهای مختلف استفاده کنید تا ظاهر غذا جذابتر شود.
مرحله ۴: اصافه کردن نمک و فلفل سیاه به مواد و تفت دادن آن
بعد از آن مقداری نمک به مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند سپس مقداری فلفل سیاه با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان به مواد گوشتی اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن پخش شود به دلخواه میتوانید از ادویههای دیگر هم استفاده کنید.
مرحله ۵: اضافه کردن سس مکزیکی به مواد و مخلوط کردن با آنها
سپس مقداری سس مکزیکی روی مواد بریزید، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند، طوری که عطر و طعم سس کاملاً به خورد مواد برود و آنها را مزهدار کند، بعد از این که سس را با بقیه مواد کمی تفت دادید و همه مواد با هم خوب مخلوط شدند تابه را از روی حرارت بردارید.
مرحله ۶: آغشته کردن نان تورتیلا به مواد گوشتی
بعد در یک تابه دیگر مقدار کمی روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود سپس ابتدا نان تورتیلا را داخل مواد گوشتی بزنید به طوری که سطح آن با مواد گوشتی آغشته شود، بعد نان را برگردانید و طرف دیگر آن هم به مواد گوشتی آغشته کنید.
مرحله ۷: قرار دادن نان آغشته به مواد گوشتی داخل تابه
وقتی که هر دو طرف نان کاملاً به موادی گوشتی آغشته شد تا عطر و طعم آن به خورد نان برود سپس نان تورتیلا را داخل تابه قرار دهید اگر نان تورتیلا در دسترس نبود میتوانید از نان لواش استفاده کنید، آن را به شکل یک دایره برش بزنید و داخل تابه قرار دهید.
مرحله ۸: ریختن مواد گوشتی و پنیر پیتزا روی نان تورتیلا
سپس مقداری از مواد گوشتی را روی یک قسمت از نان بریزید به طوری که فقط نصف نان را بپوشاند بعد از آن مقداری پنیر پیتزا روی مواد گوشتی بریزید و پخش کنید مقدار پنیر پیتزا بستگی به ذائقه و سلیقه خودتان دارد و هرچه بیشتر باشد تاکوی گوشت کشدارتر میشود.
مرحله ۹: ریختن پنیر پیتزا روی مواد گوشتی داخل نان و سرخ کردن نان
بعد از ریختن پنیر پیتزا نیمه دیگر نان را روی قسمت پر آن تا بزنید، سپس اجازه دهید تا یک طرف نان سرخ شود، بعد نان را با کفگیر به آرامی برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود هنگام برگرداندن نان دقت کنید که مواد گوشتی از داخل آن بیرون نریزند.
مرحله ۱۰: بیرون آوردن تاکوی گوشت از تابه و قرار دادن در ظرف دیگری
بعد از این که هر دو طرف نان خوب سرخ شد و پنیر پیتزا داخل آن ذوب شد، تاکوی گوشت را از داخل تابه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید، همه نانها را به همین روش سرخ کنید و کنار بگذارید فقط به اندازهای که سطح تاکوها طلایی شود نان را سرخ کنید.
مرحله ۱۱: تزئین کردن تاکوی گوشت
سپس تعدادی تاکوی گوشت را داخل ظرف مناسب بچینید، با چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه تزئین کنید همینطور با توجه به ذائقه و سلیقهای خودتان میتوانید از مقداری سس کچاپ یا گوجه فرنگی، سس چیلی تای یا سس سیر استفاده کنید و روی تاکوها بریزید.
مرحله ۱۲: سرو کردن تاکوی گوشت
بعد با مقداری پودر آویشن تاکوی گوشت را تزئین کنید، سپس این غذای خوش طعم و پرطرفدار را برای پذیرایی و مهمانیها به عنوان یک فینگر فود لذیذ یا یک پیش غذای دلچسب همراه با سسهای مختلف با طعمهای متنوع، انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.
- منبع :
- mainz.iran