طرز تهیه گز آردی

طرز تهیه گز آردی بدون گلوکز طرز تهیه گز کرمانی طرز تهیه گز با عسل طرز تهیه گز خانگی ساده طرز تهیه گز آردی با فیلم طرز تهیه گز خانگی با گلوکز طرز تهیه گز آردی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه گز آردی کوکپد

گز آردی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه گز آردی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم گز آردی
آب½ پیمانه
شکر۱ پیمانه
گلوکز¾ پیمانه
گلاب¼ پیمانه
سفیده تخم مرغ۳ عدد
پسته۱ پیمانه

طرز تهیه گز آردی

مرحله اول

برای تهیه گز آرد مجلسی ابتدا آب را به همراه شکر داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه می دهیم شکر به طور کامل حل شود. در ادامه گلوکز را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

پس از اضافه کردن گلوکز، باید مواد را به صورت مداوم هم بزنیم تا بافت شان یکدست و کشدار شود. در همین حین سفیده های تخم مرغ را درون یک کاسه تمیز و خشک می ریزیم و با دور تند همزن به خوبی مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

سفیده تخم مرغ را باید در حدی مخلوط کنیم که کاملا فرم بگیرد و زمانی که کاسه را بر می گردانیم از داخل کاسه نریزد. در ادامه گلاب را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و در حدی که با هم ترکیب شوند، مخلوط می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه ترکیب آب، شکر و گلوکز حالتی آبنباتی پیدا کرد، ۲ ملاقه از آن را به کاسه حاوی سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و مواد را در حدی که یکدست شوند، مخلوط می کنیم، سپس تمام مواد را به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا مواد درون قابلمه را به مدت ۲ دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس با استفاده از یک قاشق چوبی باید مواد را به آرامی مخلوط کنیم تا بافت مایه گز کاملا یکدست و منسجم شود.

مرحله ششم

داغ زدن مواد حدود یک تا یک و نیم ساعت زمان نیاز دارد. پس از اینکه مایه گز کاملا کشدار و کمی سفت شد، پسته را به قابلمه اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. حالا مواد را در حدی که با پسته مخلوط شود، ترکیب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله کف یک قالب مناسب مقداری آرد می ریزیم و مایه گز را به صورت یکدست درون قالب قرار می دهیم و اجازه می دهیم به خوبی خنک شود. در ادامه مقداری آرد روی مایه گز می ریزیم و قالب را درون یخچال قرار می دهیم.

مرحله هشتم

پس از گذشت ۲ ساعت، قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس مایه گز را از قالب خارج کرده و روی سطح آرد پاشی شده قرار می دهیم. در ادامه مایه گز را به صورت دلخواه برش می زنیم و درون آرد می غلتانیم، سپس در ظرف می چینیم.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 3 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.