طرز تهیه کالباس مرغ ساده

طرز تهیه کالباس مرغ ساده طرز تهیه کالباس خانگی با کاور کالباس طرز تهیه کالباس با مرغ پخته شده خانگی مرحله به مرحله طرز تهیه کالباس بیرونی طرز تهیه کالباس بازاری طرز تهیه کالباس خانگی آشپزخانه کوچک من طرز تهیه کالباس صنعتی

کالباس مرغ یکی از انواع فراورده های گوشت مرغ است که با طعم ها و مواد بسیار متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کالباس مرغ ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم کالباس مرغ
سینه و ران مرغهر کدام ۱ عدد
قارچ۲۰۰ گرم
هویج پخته۱ عدد
مغز پسته۵۰ گرم
سیر۵ حبه
سس کچاپ۱ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۳ قاشق غذاخوری
ادویه کالباس۱ قاشق غذاخوری
جوز هندی۱ عدد
خردل۱ قاشق غذاخوری
روغن مایع۳ قاشق غذاخوری
گوشت قرمز (اختیاری)۵۰ گرم
یخ½ لیوان
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه کالباس مرغ ساده

مرحله اول

برای تهیه کالباس مرغ خونگی ابتدای کار قارچ را می شوییم و پوست اضافی آن را جدا می کنیم، سپس آنرا  به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه درون یک قابلمه مناسب آب اضافه می کنیم، سپس روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب جوش بیاید.

مرحله دوم

در این مرحله قارچ های خرد شده را به قابلمه آب در حال جوش اضافه می کنیم، سپس پس از گذشت ۲ تا ۳ دقیقه قارچ ها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، بلافاصله قارچ را درون آب سرد می ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله درون یک لیوان آب جوش می ریزیم، سپس مغز پسته را اضافه می کنیم تا کمی نرم شوند. در ادامه پوست هویج را جدا می کنیم، سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت می گذاریم و به آن آب اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله هویج را درون قابلمه می گذاریم تا نیم پز شود، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه سینه و ران مرغ را به تکه های ریز خرد می کنیم، سپس درون غذا ساز یا چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر، نشاسته ذرت، خردل، سس کچاپ، جوز هندی، روغن مایع، ادویه کالباس، نمک و فلفل سیاه را به گوشت مرغ چرخ شده اضافه می کنیم، و به خوبی میکس می کنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود.

مرحله ششم

حالا برای بهتر میکس شدن مایه کالباس، چند تکه یخ را اضافه می کنیم، سپس مجددا میکس می کنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. مایه کالباس مرغ را از غذا ساز خارج می کنیم، سپس درون یک ظرف جادار می ریزیم.

مرحله هفتم

در این مرحله قارچ بلانج شده، هویج نیم پز، مغز پسته و به دلخواه گوشت قرمز را به مایه کالباس مرغ اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد به خوبی ترکیب و یکدست شود. در ادامه به دو روش می توانید کالباس مرغ را بپزید.

مرحله هشتم

روش اول، روی سطح کار دو لایه سلفون پهن می کنیم، سپس از مایه کالباس مرغ روی سلفون می ریزیم، دو لایه سلفون را روی هم قرار می دهیم، سپس دو طرف آن را محکم می بندیم به طوری که آب به آن نفوذ نکند.

مرحله نهم

سعی کنید تمام هوای اضافی بین مواد کالباس مرغ را خارج کنید. در ادامه کالباس مرغ را در دو لایه فویل آلومینیومی بسته بندی می کنیم، سپس به صورت شکلات پیج رول می کنیم مجددا دو طرف فویل را محکم گره می زنیم.

مرحله دهم

روش دوم، ابتدا یک لیوان مناسب که مقاوم در برابر حرارت باشد انتخاب می کنیم، سپس کم کم مواد را به لیوان اضافه می کنیم. در ادامه پس از ریختن مقداری مایه کالباس مرغ آن را با جسمی فشار دهید تا منسجم شود و هوای بین مواد گرفته شود.

مرحله یازدهم

در این مرحله روی لیوان را با دو لایه فویل آلومینیومی می پوشانیم تا از ورود آب جلوگیری کنیم. در ادامه یک قابلمه بزرگ حاوی آب را روی حرارت قرار می دهیم تا آب به جوش بیاید، سپس لیوان یا رول کالباس مرغ را درون قابلمه می گذاریم.

مرحله دوازدهم

حالا اجازه می دهیم کالباس مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون قابلمه آب جوش بپزد. پس از پخت کالباس مرغ، آن را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال می گذاریم تا منسجم شود. در نهایت کالباس مرغ را برش زده و به همراه نان ساندویچی و خیارشور میل کنید. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 4 آذر 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.