طرز تهیه خورش تره ساده به روش کردی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خورش تره ساده

خورش تره شمالی طرز تهیه خورش تره کردی طرز تهیه خورش تره با مرغ خورش تره با زرشک طرز تهیه خورش تره فرنگی خورش تره با گوشت چرخ کرده طرز تهیه تره قورمه خورش تره فرنگی با لوبیا سفید

خورش تره یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با دستورهای متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفند یا گوساله۵۰۰ گرم
تره۵۰۰ گرم
شنبلیله۱ قاشق چایخوری
لوبیا چیتی یا سفید۲ پیمانه
پیاز متوسط۱ عدد
آبیک و نیم لیتر
گرد لیمو۱ قاشق مربا خوری
لیموعمانی۴ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
آبغوره یا آبلیموبه مقدار کافی
روغن مایعبه مقدار کافی
زردچوبه، نمک، فلفل سیاهبه مقدار کافی

طرز تهیه خورش تره ساده

مرحله اول

برای تهیه خورش تره خوشمزه، ابتدا لوبیا چیتی یا لوبیا سفید را از شب قبل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد تا نفخ اش گرفته شود و برای این که نفخ آن بهتر گرفته شود، دوبار آب آن را عوض می کنیم.

مرحلع دوم

حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت ریز نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت را به صورت تکه های مکعبی خرد می کنیم و درون قابلمه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه زردچوبه را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا لوبیا چیتی یا لوبیا سفید خیس خورده را آبکش می کنیم، سپس درون قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم. در ادامه به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم، سپس آب را اضافه می کنیم. در ادامه حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید.

مرحله پنجم

در این مرحله وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳ ساعت گوشت به طور کامل بپزد. در ادامه سبزی تره را می شوییم، سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود.

مرحله ششم

حالا تره را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه جداگانه انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله تره را درون تابه می ریزیم، سپس شنبلیه خشک را برای عطر و طعم بهتر اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه مقداری رب گوجه فرنگی را به تابه حاوی تره اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب کاملا سرخ شود. در ادامه وقتی گوشت به طور کامل پخت مخلوط تره را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شود. در ادامه نمک را به همراه فلفل سیاه اضافه می کنیم.

مرحله نهم

در نهایت ۱۰ دقیقه آخر پخت گرد لیمو، آبلیمو یا آبغوره را به همراه لیمو عمانی به خورشت تره اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شود. در ادامه خورش را درون ظرف مورد نظر بریزید و با پلو زعفرانی میل کنید. نوش جان.

دسته بندی: آموزش آشپزی
بروز رسانی توسط در پنج شنبه 11 آذر 1400

این مطلب چقدر مفید بود؟

برای امتیاز دادن روی ستاره‌ها کلیک کنید!

میانگین امتیاز 3 / 5. تعداد امتیاز: 1

اولین امتیاز را شما بدهید!

Loading more posts...

امکان ارسال کامنت جدید نیست!

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.