طرز تهیه خورش تره ساده به روش کردی و با طعمی بی نظیر
طرز تهیه خورش تره ساده
خورش تره یکی از انواع خورش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با دستورهای متفاوتی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش تره ساده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت گوسفند یا گوساله | ۵۰۰ گرم |
تره | ۵۰۰ گرم |
شنبلیله | ۱ قاشق چایخوری |
لوبیا چیتی یا سفید | ۲ پیمانه |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
آب | یک و نیم لیتر |
گرد لیمو | ۱ قاشق مربا خوری |
لیموعمانی | ۴ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آبغوره یا آبلیمو | به مقدار کافی |
روغن مایع | به مقدار کافی |
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه | به مقدار کافی |
طرز تهیه خورش تره ساده
مرحله اول
برای تهیه خورش تره خوشمزه، ابتدا لوبیا چیتی یا لوبیا سفید را از شب قبل درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد تا نفخ اش گرفته شود و برای این که نفخ آن بهتر گرفته شود، دوبار آب آن را عوض می کنیم.
مرحلع دوم
حالا پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت ریز نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس مقداری روغن به آن اضافه می کنیم. در ادامه پیاز های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه گوشت را به صورت تکه های مکعبی خرد می کنیم و درون قابلمه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. در ادامه زردچوبه را اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا لوبیا چیتی یا لوبیا سفید خیس خورده را آبکش می کنیم، سپس درون قابلمه حاوی گوشت اضافه می کنیم. در ادامه به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم، سپس آب را اضافه می کنیم. در ادامه حرارت را زیاد می کنیم تا آب جوش بیاید.
مرحله پنجم
در این مرحله وقتی آب جوش آمد، حرارت را کم می کنیم، سپس اجازه می دهیم به مدت ۳ ساعت گوشت به طور کامل بپزد. در ادامه سبزی تره را می شوییم، سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود.
مرحله ششم
حالا تره را روی تخته گوشت قرار می دهیم، سپس به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم. در ادامه یک تابه جداگانه انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع درون آن اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله تره را درون تابه می ریزیم، سپس شنبلیه خشک را برای عطر و طعم بهتر اضافه می کنیم و به مدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود. در ادامه مقداری رب گوجه فرنگی را به تابه حاوی تره اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا رب کاملا سرخ شود. در ادامه وقتی گوشت به طور کامل پخت مخلوط تره را به قابلمه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شود. در ادامه نمک را به همراه فلفل سیاه اضافه می کنیم.
مرحله نهم
در نهایت ۱۰ دقیقه آخر پخت گرد لیمو، آبلیمو یا آبغوره را به همراه لیمو عمانی به خورشت تره اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شود. در ادامه خورش را درون ظرف مورد نظر بریزید و با پلو زعفرانی میل کنید. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- لباس رسمی و متین؛ ۱۵ ایده ساده برای یه استایل باوقار و کاربردی
- مانتو بلند باوقار خاص؛ ۱۵ مدل جدید مناسب خانمهای باوقار و خاصپسند
- دستبند بافتنی دخترونه خاص؛ ۱۵ ایده منحصر بهفرد که همه عاشقشون میشن
- سرو صبحانه شیک؛ ۱۵ ترفند کاربردی واسه تزئین ساده و شیک سینی صبحونه
- ماکسی مجلسی پلنگی یونیک؛ ۱۵ مدل بینظیر مخصوص مراسم خاص لاکچری
- انگشتر کیوت زنانه؛ ۱۵ مدل فانتزی شیک برای خانمهای خاصپسند
- منبع :
- shirin.design.art