مطالب پر بازدید
طرز تهیه ته چین بوقلمون، غذای مجلسی و بسیار لذیذ!

طرز تهیه ته چین بوقلمون، غذای مجلسی و بسیار لذیذ!

طرز تهیه ته چین بوقلمون ته چین بوقلمون یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که خیلی راحت به روش‌های مختلف با …

طرز تهیه کوکوی کدو حلوایی، یک ناهار جذاب و متفاوت!

طرز تهیه کوکوی کدو حلوایی، یک ناهار جذاب و متفاوت!

طرز تهیه کوکوی کدو حلوایی کوکوی کدو حلوایی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این …

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ؛ غذایی خوش طعم برای مهمانی‌های خاص

طرز تهیه فتوچینی مرغ فتوچینی مرغ، با ترکیبی از پاستای نرم و کرمی، تکه‌های آبدار مرغ و یک سس خامه‌ای غنی، یک غذای …

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت چرخ کرده

اسپرینگ رول گوشت چرخ کرده , طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت چرخ کرده

اسپرینگ رول گوشت چرخ کرده یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار بین المللی است که در تهیه آن از مواد متنوعی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت چرخ کرده در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوساله۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای رنگی½ از هر رنگ
پنیر فتا یا پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
جعفری۱ فنجان
گوجه فرنگی۲ عدد
پیاز بزرگ۱ عدد
سیر۳ حبه
خمیر یوفکا یا نان لواشیک بسته
لیمو ترش۱ یا ۲ عدد
زردچوبه، نمک، فلفل سیاهبه مقدار کافی
ادویه گوشت یا مکزیکی۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه اسپرینگ رول گوشت چرخ کرده

مرحله اول

برای تهیه اسپرینگ رول گوشت چرخ کرده خوشمزه، ابتدای کار گوشت را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم، سپس درون چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم. در ادامه پوست پیاز را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

مرحله دوم

حالا فلفل دلمه ای رنگی را می شوییم و دانه های آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه سبزی جعفری را می شوییم، سپس آبکش می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود.

مرحله سوم

در این مرحله جعفری را به صورت ریز ساطوری می کنیم. در ادامه گوجه فرنگی را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن درون تابه می ریزیم، سپس پیاز را به تابه اضافه می کنیم. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم، سپس سیر را له می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز و سیر سبک و طلایی شود.

مرحله پنجم

در این مرحله گوشت چرخ کرده را درون تابه می ریزیم، سپس خوب تفت می دهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد. فلفل سیاه، زردچوبه و نمک را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا عطر و طعم ادویه ها آزاد شود.

مرحله ششم

حالا فلفل دلمه ای خرد شده را درون تابه حاوی گوشت می ریزیم، سپس خوب تفت می دهیم تا بوی خامی فلفل دلمه ای از بین برود. در ادامه جعفری خرد شده را به همراه گوجه فرنگی به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله پنیر پیتزا را به مواد میانی اضافه می کنیم، سپس خوب مخلوط می کنیم تا پنیر آب شده و مواد با هم خوب ترکیب و یکدست شود. در ادامه پس از اینکه پنیر آب شد، تابه حاوی مواد را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله هشتم

در این مرحله پنیر یوفکا را روی سطح کار قرار داده و به صورت طولی برش می زنیم. در ادامه مقداری از از مواد میانی در ابتدای خمیر یوفکا می ریزیم، سپس آنرا رول می کنیم و در انتهای خمیر مقداری آب می زنیم.

مرحله نهم

حالا لبه خمیر یوفکا را فشار می دهیم تا به طور کامل بچسبد و باز نشود تا مواد هنگام سرخ کردن از داخل اسپرینگ رول بیرون نریزد. در ادامه تمام خمیرهای یوفکای برش زده را به همین صورت رول می کنیم و کنار می گذاریم.

مرحله دهم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس به اندازه ای روغن مایع اضافه می کنیم تا رول ها هنگام سرخ شدم در روغن شناور بماند. پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، رول ها را درون تابه قرار می دهیم.

مرحله یازدهم

در مرحله پایانی اجازه می دهیم که رول ها سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت رول ها سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در نهایت روغن اضافی رول ها را با کاغذ روغنی می گیریم، سپس به همراه سس کچاپ سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 14 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.