مطالب پر بازدید
طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه کاپ کیک انجیر به روش خانگی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کاپ کیک انجیر به روش خانگی و طعمی بی نظیر

طرز تهیه کاپ کیک انجیر کاپ کیک انجیر یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و بین‌المللی است که طعم و عطر فوق‌العاده‌ای دارد و …

طرز تهیه لینزر کوکی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لینزر کوکی به روش مجلسی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه لینزر کوکی لینزر کوکی یکی از انواع شیرینی‌های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت …

طرز تهیه سوهان کنجدی

طرز تهیه سوهان کنجدی عسلی طرز تهیه سوهان کنجدی با شیره انگور طرز تهیه سوهان کنجدی بدون شکر طرز تهیه سوهان کنجدی نرم طرز تهیه سوهان عسلی طرز تهیه سوهان کنجدی با شیره خرما آپارات طرز تهیه سوهان کنجدی طرز تهیه سوهان کنجدی توری

سوهان کنجدی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که معمولا در کنار نوشیدنی های داغ مثل چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوهان کنجدی در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم سوهان کنجدی
کنجد۱ لیوان
شکر۱ لیوان
کره۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه سوهان کنجدی

مرحله اول

برای تهیه سوهان کنجدی خوشمزه ابتدای کار یک تابه مناسب انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس کنجد را به آن اضافه می کنیم و به مدت ۵ تا ۶ دقیقه به آرامی تفت می دهیم تا کمی برشته شود.

مرحله دوم

پس از اینکه عطر خشو کنجد بلند شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در ادامه یک تابه دیگر انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس شکر را به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب شود.

مرحله سوم

در این مرحله اجازه می دهیم شکر به طور کامل ذوب شده و کاراملی شود. توجه داشته باشید در حین ذوب شدن شکر نیازی به مخلوط کردن آن نیست. وقتی شکر کاملا کاراملی شد، کره را به آن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا به آرامی ترکیب شکر و کره را مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم کره به طور کامل ذوب شود. در ادامه کنجد بو داده را به تابه اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود.

مرحله پنجم

حالا یک کاغذ روغنی روی سطح کار قرار می دهیم یا درون یک قابلمه نچسب را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. در ادامه مایه سوهان را سریع روی کاغذ روغنی یا درون قابلمه می ریزیم، سپس به قطر دلخواه پهن می کنیم.

مرحله ششم

در نهایت با چاقو سوهان را به فرم دلخواه برش می زنیم، سپس به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فریزر قرار می دهیم تا خودش را بگیرد و سفت شود. در آخر سوهان را درون ظرف مورد نظر قرار دهید و با چای میل کنید. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 21 آذر 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.