طرز تهیه کشک کدو به روش کرمانی با طعمی بی نظیر
طرز تهیه کشک کدو
کشک کدو یکی از انواع غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به کشک و بادمجان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک کدو در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کدو سبز | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۶ حبه |
کشک غلیظ | ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم |
گردو | به مقدار کافی |
نمک، فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و نعنا خشک | به مقدار کافی |
طرز تهیه کشک کدو
مرحله اول
برای تهیه کشک کدو خوشمزه ابتدا کدو ها را می شوییم، سپس پوست آن ها را جدا می کنیم. در ادامه کدو را به صورت ورقه ای نازک برش می زنیم، سپس روی ورقه های کدو مقداری نمک می زنیم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.
مرحله دوم
در این مرحله مقداری روغن مایع به تابه اضافه می کنیم و ورقه های کدو را درون تابه می چینیم و سرخ می کنیم. وقتی یک طرف کدو کاملا سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگر کدو هم به طور کامل سرخ شود.
مرحله سوم
در نهایت کدو های سرخ شده ار از تابه خارج کرده و کنار می گذاریم. در ادامه پوست پیاز و سیر را جدا می کنیم، سپس به صورت درشت رنده می کنیم. در ادامه یک تابه جداگانه انتخاب می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری روغن به تابه اضافه می کنیم، سپس سیر و پیاز رنده شده را به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شده و تغییر رنگ دهند. در ادامه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله وقتی عطر و طعم ادویه ها آزاد شد، نعنا خشک را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم، سپس کدو های خرد شده را با گوشتکوب می کوبیم و به مخلوط سیر و پیاز اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
مرحله ششم
حالا مقداری آب درون تابه اضافه می کنیم، سپس درب تابه را می بندیم و اجازه می دهیم کدو ها نرم شوند. در ادامه وقتی آب کدو ها کاملا کشیده شد کشک را اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله به مدت ۱ دقیقه کشک کدو را روی حرارت مخلوط می کنیم تا کشک به خورد مواد برود، سپس مغز گردو را به کشک کدو اضافه می کنیم و پس از گذشت ۱ تا ۲ دقیقه کشک کدو را از روی حرارت بر می داریم.
مرحله هشتم
در نهایت یک ظرف مناسب انتخاب می کنیم، سپس کشک کدو را درون ظرف مورد نظر می ریزیم و می توانیم با پیاز داغ، نعنا داغ، سیر داغ و گردو تزئین کنیم. در آخر این غذای خوشمزه را به همراه نان سنگک تازه میل کنید. نوش جان.
مطالب جذاب از سراسر وب
- کیف مجلسی از جنس حصیر؛ ۱۵ عکس از سبکهای خاص سنتی و مدرن زنانه
- پیراهن گلبهی بلند زنانه؛ ۱۵ مدل شیک و زیبا برای استایل بهاری خانم های خوشتیپ
- مانتو جلوبسته نخی؛ یه مانتو راحت و تو خونگی برای عید نوروز
- رسوب زدایی کتری استیل با ساده ترین روش های خانگی + 10 نکته مهم و ضروری
- بلوز گلدار خوش رنگ؛ ۱۵ مدل خاص برای استایل شاد و بهاری شما
- مانتو اداری پوشیده شیک؛ ۱۵ مدل جدید و جذاب برای خانمهای شیکپوش
- منبع :
- fatemeh_zayani