طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی گوشت چرخ کرده برای دو نفر با کوفته قلقلی

هویج پلو یک غذای بسیار لذیذ است. این غذا را می توان هم به صورت شیرین و هم به صورت ملس طبخ کرد. رنگ نارنجی و زیبای هویج درون پلو در کنار گوشت قلقلی های کوچک و خوشمزه بسیار اشتها برانگیز است. اگر شما هم دوست دارید تا انواع پلوهای مخلوط و رنگی را امتحان کنید؛ نباید بی خیال هویج پلوی خوشمزه شوید. ما در این مقاله به آموزش هویج پلو با گوشت قلقلی می پردازیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی در ادامه با سایت آموزشی پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
هویج نگینی نیم پز۱ لیوان
برنج۳ و نیم پیمانه
پیاز۲ عدد
فلفل دلمه ای نگینییک چهارم لیوان
گوشت چرخ کرده۲۰۰ گرم
نمکبه میزان لازم
فلفلبه میزان لازم
آرد۱ قاشق غذا خوری
زردچوبهبه میزان لازم
تخم مرغ۱ عدد
روغنبه میزان لازم

طرز تهیه هویج پلو با گوشت قلقلی

مرحله اول

برای تهیه هویج پلوی مجلسی و خوشمزه در ابتدا در یک ظرف گود و جادار گوشت چرخ کرده را به همراه پیاز رنده شده و آب گرفته مخلوط می کنیم. سپس به این مخلوط یک عدد تخم مرغ و آرد اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در صورت تمایل کمی نمک، فلفل و زردچوبه نیز به گوشت بزنید تا طعم دار شود. اگر می بینید مخلوط گوشت زیادی شل است آرد را بییشتر بریزید. به اندازه قلقلی های کوچک از گوشت بردارید و داخل دست شکل دهید.

مرحله سوم

در روغن کم و بر روی حرارت ملایم قلقلی ها را سرخ کنید تا همه طرف آن حسابی تغییر رنگ داده و بپزد. پیاز را شسته و نگینی خرد می کنیم. در بک تابه تمیز پیاز را در کمی روغن تفت می دهیم تا کمی شفاف شده و رنگ آن عوض شود.

مرحله چهارم

سپس کمی زردچوبه اضافه کرده و هم می زنیم. حالا می توانید هویچ نیم پز نگینی را به پیاز اضافه کنیم. تفت دادن هویج بسیار مهم است و تاثیر زیادی روی طعم هویج پلو میگذارد. البته به جای پختن می توانید هویج را بخارپز کنید.

مرحله پنجم

می توانید به هویج کمی نمک نیز اضافه کنید. در نهایت فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه می کنیم. فلفل دلمه با یک حررات کم خیلی سریع نرم می شود. برنج ایرانی را از چندساعت قبل در آب و کمی نمک بخیسانید.

مرحله ششم

سپس برنج را پخته و کمی زنده تر و سفت تر آبکش کنید. حالا کف قابلمه ای که می خواهید هویج پلو را در آن بار بگذارید؛ کمی روغن بریزید. می توانید ته دیک نان لواش یا حتی برنج ساده داشته باشید. انتخاب با خودتان است.

مرحله هفتم

به هر حال ابتدا باید یک لایه نازک برنج در ته ظرف بریزید. برنج و هویج ها را با هم مخلوط کرده و در قابلمه بریزید. بعد از اینکه برنج دم کشید، آن را بر روی یک دیس برگردانده و دورش را با قلقلی ها تزئین کنید.

مرحله هشتم

البته در صورت تمایل می توانید با کمی برنج زعفرانی نیز روی هویج پلو را تزئین کنید. در صورت تمایل هنگام کشیدن پلو در دیس، کمی دارچین بر روی آن بپاشید. دارچین عطر و طعم بسیار خوبی به این غذای خوشمزه می دهد.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : شنبه 11 دی 1400

مطالب پربازدید از سراسر وب

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.