مطالب پر بازدید
طرز تهیه سس سالاد سزار، با فرمول رستورانی درستش کن!

طرز تهیه سس سالاد سزار، با فرمول رستورانی درستش کن!

طرز تهیه سس سالاد سزار سس سالاد سزار یکی از خوشمزه‌ترین و لذیذترین سس‌هایی است که می‌توانید آن را با روش‌های مختلف درست …

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون خوشمزه + گام به گام از مبتدی تا حرفه‌ای

طرز تهیه نان تافتون نان تافتون یکی از انواع نان‌های خوشمزه، پر استفاده و لذیذ است که به راحتی با روش‌های مختلف می‌توانید …

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای ساده و خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای ساده و خانگی با طعمی بی نظیر

طرز تهیه رب فلفل دلمه ای رب فلفل دلمه ای یکی از انواع رب های سنتی و خوشمزه ایرانی است که می توانیم …

طرز تهیه مربای کامکوات

طرز تهیه مربای کامکوات رزا منتظمی فیلم طرز تهیه مربای کامکوات طرز تهیه مربای کامکوات حلقه ای طرز تهیه مربای کامکوات خانم اردستانی طرز تهیه مربای کامکوات با اهک طرز تهیه ترشی کامکوات مربای کامکوات ساناز مینایی

مربای کامکوات یکی از انواع مرباهای خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مربای کامکوات در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم مربای کامکوات
کامکوات۱ کیلو گرم
شکر۱ کیلو گرم
آب۳ لیوان
جوهر لیمو½ قاشق چایخوری
هل۲ عدد
زعفران دم کردهبه مقدار کافی

طرز تهیه مربای کامکوات

مرحله اول

برای تهیه مربای کامکوات خوشمزه ابتدای کار کامکوات را می شوییم، سپس برش می زنیم و هسته درون آن را خارج می کنیم. در ادامه کامکوات ها را به صورت ورقه ای اسلایس می کنیم و تلخی گیری می کنیم.

مرحله دوم

برای این منظور یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد. در ادامه زمانی که آب جوش آمد، اسلایس های کامکوات را درون آب جوش می ریزیم تا جوش بزند.

مرحله سوم

در این مرحله پس از گذشت ۱ دقیقه کامکوات ها را درون آبکش می ریزیم تا آب اضافی شان خارج شود، سپس درون یک کاسه را با آب سرد پر می کنیم و کامکوات ها را درون کاسه حاوی آب سرد می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا این کار را ۲ مرتبه دیگر تکرار می کنیم و در مرحله آخر درون یک کاسه آب و تکه های یخ می ریزیم، سپس کامکوات ها را درون آب و یخ می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۱ ساعت درون آب و یخ بمانند.

مرحله پنجم

توجه داشته باشید که ماندن کامکوات ها درون آب و یخ باعث می شود حالت اصلی خود را از دست ندهند. در ادامه پس از گذشت ۱ ساعت درون یک قابلمه مناسب آب را به همراه شکر اضافه می کنیم، سپس روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله ششم

حالا اجازه می دهیم ذرات شکر درون آب کاملا حل شود و شربت مربا به غلظت مناسب پیدا کند. در ادامه زمانی که شربت مربا کمی به قوام رسید، اسلایس های کامکوات را درون شربت می ریزیم و مخلوط می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله برای جلوگیری از شکرک زدن مربا کامکوات، جوهر لیمو را به مربا اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. در ادامه هل را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم مربا کامکوات به مدت ۱ ساعت روی حرارت ملایم بماند تا قوام پیدا کند.

مرحله هشتم

حالا زمانی که کامکوات ها کاملا شیشه ای و شفاف شدند، حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم مربا به مدت ۲۴ ساعت در فضای آشپزخانه بماند تا با دمای محیط هماهنگ شده، سپس کاملا خنک شود.

مرحله نهم

در این مرحله یک ظرف درب دار شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با دستمال خشک می کنیم و مربا کامکوات را درون آن می ریزیم. در ادامه درب ظرف را محکم می بندیم تا از ورود هوا درون مربا جلوگیری کنیم.

مرحله دهم

در نهایت مربا کامکوات را درون یخچال یا جای خنک قرار می دهیم و پس از گذشت ۱ روز مربا کامکوات آماده سرو است. در آخر این مربا خوشمزه را به همراه نان تازه و کره به عنوان صبحانه میل کنید. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 14 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.