مطالب پر بازدید
طرز تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی ساده با طعمی بی نظیر

طرز تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی خوراک مرغ با سیب‌زمینی یکی از غذاهای ساده و خوشمزه است که با مواد در دسترس …

طرز تهیه مرغ دودی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ دودی به روش سنتی و با طعمی بی نظیر

طرز تهیه مرغ دودی مرغ دودی یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که طعم های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش …

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی؛ هنر پخت پنکیک به سبک هلندی

طرز تهیه پنکیک داچ بیبی آیا به دنبال صبحانه‌ای لذیذ و متفاوت هستید که طعم و بافتی منحصر به فرد داشته باشد؟ پنکیک …

طرز تهیه باقلا قاتق

طرز تهیه باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی طرز تهیه باقلا قاتق با مرغ طرز تهیه باقلا قاتق دونفره طرز تهیه باقلا قاتق تصویری طرز تهیه باقلا قاتق برای چهار نفر طرز تهیه باقلا قاتق با شوید تازه طرز تهیه باقلا قاتق مجلسی طرز تهیه باقلا قاتق آپارات

باقلا قاتق از غذاهای بسیار ساده و ارزان قیمت گیلانی است که با دستورها و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه باقلا قاتق در ادامه با سایت پانا مگ همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پاچ باقلا۳۵۰ گرم
سیر۳ حبه
شوید۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد

طرز تهیه باقلا قاتق

مرحله اول

برای تهیه باقلا قاتوق خوشمزه ابتدای کار باقلا را از وسط برش می زنیم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و می شوییم. در ادامه باقلا را درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود، سپس پوست سیر را جدا می کنیم.

مرحله دوم

حالا سیر را به خوبی می شوییم و با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم، سپس روی حرارت ملایم قرار می دهیم. در ادامه مقداری روغن مایع درون قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله سوم

در این مرحله سیر رنده شده را درون قابلمه می ریزیم، سپس تفت می دهیم و اجازه می دهیم عطر سیر آزاد شود. در ادامه باقلا را درون قابلمه می ریزیم و به تفت دادن ادامه می دهیم، سپس شوید، نمک و زردچوبه را درون قابلمه می ریزیم.

مرحله چهارم

حالا به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها گرفته شود. در ادامه به اندازه ای که روی باقلا را بگیرد آب اضافه می کنیم و درب قابلمه را می بندیم و اجازه می دهیم باقلا به مدت ۱۰ دقیقه درون آب جوش بماند.

مرحله پنجم

در این مرحله پس از گذشت ۱۰ دقیقه تخم مرغ را روی باقلا می ریزیم، سپس می توانیم تخم مرغ را درون باقلا مخلوط می کنیم و یا به صورت نیمروی سالم اجازه می دهیم تخم مرغ عسلی شود، سپس حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

توجه داشته باشید باقلا ها زیاد روی حرارت نمانند به دلیل این که ممکن است له شوند. در نهایت باقلا قاتق را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس به همراه سیر ترشی، شوید پلو و ماهی سرو می کنیم. نوش جان.

لطفا امتیاز دهید
دسته بندی: آموزش آشپزی
آخرین بروز رسانی در : جمعه 17 دی 1400
کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام پانا مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.